Foutmelding??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »
John D

John D

27/02/2015 14:57:26
Quote Anchor link
Onderstaande fout ontving ik van phphulp na verzenden van mijn reactie op: Reageren op site publiceren:
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators
Gewijzigd op 27/02/2015 15:02:47 door John D
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:28:50
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/02/2015 15:06:35
Quote Anchor link
Ik heb het gemeld, heeft waarschijnlijk te maken met de problemen van gisteravond.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

27/02/2015 22:41:32
Quote Anchor link
Ik word ook telkens uitgelogd (sessie timeout?).

Als ik inlog levert mijn login POST een 500 Internal Server Error op, maar als ik vervolgens de pagina ververs ben ik wel ingelogd.

@Aar
Krijgen we hier nog een kleine update over? Wat zijn ze allemaal aan het uitspoken onder de motorkap? :D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/02/2015 22:59:46
Quote Anchor link
Op de achtergrond heb ik contact met Bas hierover. Ikzelf ben ook maar de messenger. ;-)
 
John D

John D

28/02/2015 08:06:42
Quote Anchor link
Zojuist weer eentje:
Reageren op Back-ups maken:
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2015 08:52:14
Quote Anchor link
Het heeft volgens mij te maken omdat de topicstarter dan blijkbaar mail-notificatie aan heeft staan, en dat die mail niet kan worden verstuurd. Dit ter informatie...
Gewijzigd op 28/02/2015 08:52:33 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/02/2015 15:24:16
Quote Anchor link
Ik denk / vrees toch echt dat er meer aan de hand is, de site werkt niet weer terug als voorheen - ik word continu uitgelogd, ook als ik aangeeft dat ik ingelogd wil blijven. En als ik dan inlog nog steeds een error 500 melding. Mogelijk een misconfiguratie ten aanzien van sessies?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2015 15:55:36
Quote Anchor link
Ik blijf wel ingelogd, maar ik krijg een deels blanko pagina als ik aangeeft mijn wachtwoord te laten onthouden.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/02/2015 17:20:44
Quote Anchor link
Gelukkig had ik een lange reactie gecopy-paste voor het versturen, want mijn sessie was tijdens het opstellen van deze reactie verlopen. Ik kreeg dan ook in eerste instantie de melding "Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen".

Ergens klopt er iets niet (meer).
 
E Ander

E Ander

28/02/2015 19:50:59
Quote Anchor link
Reageren op site publiceren
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators

krijg ik als ik aangemeld, reageer op een forum bericht.
 
Aad B

Aad B

28/02/2015 20:20:25
Quote Anchor link
Reageren op site publiceren
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators
 
Willem vp

Willem vp

01/03/2015 12:25:02
Quote Anchor link
Ik hoop heel erg dat Bas de problemen snel heeft opgelost. Dat de notificaties niet worden verstuurd vind ik nog niet eens zo erg, maar dat ik word uitgelogd als ik eens een wat langer bericht tik vind ik wel een probleem.

Je wilt niet weten wat voor verwensingen Bas daarnet naar zijn hoofd heeft gekregen... ;-)
 
E Ander

E Ander

01/03/2015 19:58:28
Quote Anchor link
Reageren op Google maps
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators.

Krijgt Bas een riant salaris dan is dat terecht.;-) Anders gewoon het mail adres veranderen in die foutmelding. [email protected] Dan kan je weer iemand anders de schuld geven. ;-) Inmiddels zal Bas weten dat het mailadres van hem wel of niet werkt.
 
Koshi koshi

Koshi koshi

01/03/2015 20:59:25
Quote Anchor link
ik krijg telkens
"You don't have permission to access /forum/newtopic/ on this server."
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/03/2015 21:09:30
Quote Anchor link
Het lijkt me niet interessant om per topic te melden of je daar een mail-foutmelding in krijgt.



Toevoeging op 01/03/2015 21:09:53:

Koshi koshi op 01/03/2015 20:59:25:
ik krijg telkens
"You don't have permission to access /forum/newtopic/ on this server."

Waar doe je precies, en waarklik je op? Dan neem ik het mee naar achteren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.