FQL page_fan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »
Justin S

Justin S

22/02/2011 12:41:46
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben aan het proberen om de images van de facebook-users te laden die fan zijn van mijn eigen pagina. Ik weet dat hier een social-plugin van Facebook zelf voor is, maar die biedt weinig vrijheid.

Ik probeer om met FQL een query op te zetten waarin alle users worden opgehaald die mijn facebook page "liken". Echter is page_id geen index in deze tabel, maar alleen de user-id (uid).

De gebruikers hoeven niet in te loggen om de plaatjes te zien.


Op dit moment gebruik ik deze query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT uid, name, pic_square FROM user WHERE uid IN (SELECT uid FROM page_fan WHERE page_id = 000000000000)


Maar omdat page_fan geen index op page_id heeft krijg ik een error.

Iemand hier ervaring mee of een mogelijke oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 06:59:08
 
The Force

The Force

22/02/2011 12:49:25
Quote Anchor link
Welke error krijg je?
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 12:50:59
Quote Anchor link
Dat page_id geen index is en dat ik in de WHERE clausule een indexeerbare parameter moet gebruiken.
 
The Force

The Force

22/02/2011 13:11:25
Quote Anchor link
Theoretisch gezien is het dan niet mogelijk met FQL. Je kan niet van de tabel page naar page_fan komen. Je hebt geen JOIN's, geen GROUP BY's en HAVINGS. Uiteindelijk moet page_id van de 'page_fan' tabel toch in de WHERE komen.

Edit: Google op 'fql get page_fans from page': http://stackoverflow.com/questions/3560574/get-facebook-page-fans
Gewijzigd op 22/02/2011 13:13:59 door The Force
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 13:23:04
Quote Anchor link
Ah dat leek te werken met een group-id. Echter zodra ik mijn page-id invoer krijg ik deze error:

Quote:
file_get_contents(https://graph.facebook.com/183864994984196/members?limit=500&access_token=190883070943691|TRywDhcWIinJtcpRlXBsipmfoMM) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 400 Bad Request


gebruikte code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
require_once 'facebook.php';

    // Create our Application instance.
    $facebook = new Facebook(array(
          'appId' => '----',
          'secret' => '----',
          'cookie' => true,
    ));

    
    try {
          $me = $facebook->api('/me');
    }
catch (FacebookApiException $e) {
          error_log($e);
    }

    
    $accessToken = file_get_contents('https://graph.facebook.com/oauth/access_token?client_id=190883070943691&client_secret=b169d4869cd49daefd4e8e6a97e6d2cc&grant_type=client_credentials');
    
    echo $accessToken;
    $results    =    file_get_contents('https://graph.facebook.com/183864994984196/members?limit=500&'.$accessToken);
    
    echo '<pre>';
    print_r($results);
    echo '</pre>';
?>



edit:
Ik heb ervoor gekozen om het uit de groep te laden. Als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

    // Awesome Facebook Application
    //
    // Name: workshopaholics
    //


    require_once 'facebook.php';

    // Create our Application instance.
    $facebook = new Facebook(array(
          'appId' => '----',
          'secret' => '----',
          'cookie' => true,
    ));

    
    try {
          $me = $facebook->api('/me');
    }
catch (FacebookApiException $e) {
          error_log($e);
    }

    
    $result = $facebook->api(array(  
        'method' => 'fql.query',  
        'query' => 'SELECT uid, name, pic_square FROM user WHERE uid IN (SELECT uid FROM group_member WHERE gid = 138399492887607)'
    ));  
    
    echo '<pre>';
    print_r($result);
    echo '</pre>';
    
    foreach($result as $user => $value)
        {

            echo '<img src="'.$value['pic_square'].'" alt="" />';
        }

    
?>
Gewijzigd op 22/02/2011 14:52:35 door Justin S
 
The Force

The Force

22/02/2011 14:48:59
Quote Anchor link
Heel mooi. Wellicht handig om de appId en je 'secret' token weg te halen?
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 14:53:01
Quote Anchor link
haha thanks, had er niet op gelet. Ben trouwens toch weer aan de slag met die page.. Kan het niet verkroppen dat het niet kan
 
The Force

The Force

22/02/2011 15:12:40
Quote Anchor link
Facebook heeft het afgeschermd omdat het niet geindexeerd is en daarom het systeem te veel kan belasten. Zou wel mooi zijn als je een manier kan vinden om er omheen te werken, maar verwacht er niet te veel van.
 
Justin S

Justin S

22/02/2011 17:39:01
Quote Anchor link
Het is me gelukt als ik 'm op een group gooi. Kennelijk zijn pages een vorm van groepen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

    // Awesome Facebook Application
    //
    // Name: workshopaholics
    //


    require_once 'facebook.php';

    // Create our Application instance.
    $facebook = new Facebook(array(
          'appId' => '---',
          'secret' => '---',
          'cookie' => true,
    ));

    
    try {
          $me = $facebook->api('/me');
    }
catch (FacebookApiException $e) {
          error_log($e);
    }

    
    $result = $facebook->api(array(  
        'method' => 'fql.query',  
        'query' => 'SELECT uid, name, pic_square FROM user WHERE uid IN (SELECT uid FROM group_member WHERE gid = 197681136917749)'
    ));  
    
    echo '<pre>';
    print_r($result);
    echo '</pre>';
    
    foreach($result as $user => $value)
        {

            echo '<img src="'.$value['pic_square'].'" alt="" />';
        }

    
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.