frame refresch vanuit een ander frame

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jozef

Jozef

29/12/2007 00:36:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb een website met 3 frames; frame_links.php , frame_midden.php en frame_rechts.php.
Nu zou ik op een bepaald ogenblik bij het uitvoeren van "frame_midden.php", automatisch "frame_rechts.php" willen refreshen.
Kan imeand mij daarbij helpen?
Heb onderstaand scriptje geprobeert, maar het werkt niet.

echo"<script language=JavaScript>parent.frame_midden.php.location.href='frame_rechts.php'</script>";
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 19:01:57
 
Crispijn -

Crispijn -

29/12/2007 00:53:00
Quote Anchor link
Ik zou van frames naar divs overstappen als ik jou was... Frames zijn echt van voor de oorlog!
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

29/12/2007 08:44:00
Quote Anchor link
uhu, ja zeker ik bent het eens met Crispijn ;)
stap over naar divs:
div tutorial
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DirkJan Heinen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

29/12/2007 10:59:00
Quote Anchor link
Deze tutorial vind ik persoonlijk duidelijker...
 
Jozef

Jozef

29/12/2007 22:40:00
Quote Anchor link
Zal deze nuttige tip voor een volgende maal onthouden, maar mijn website telt tal van pagina's indien ik deze in DIV'S moet omzetten heb ik veel werk.
Is er dan geen oplossing vor mijn probleem?
//Jozef
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.