fread

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wessel Huising

Wessel Huising

18/07/2006 23:42:00
Quote Anchor link
Ik heb net de nieuwe functie fread geprobeerd,

Nu zit ik tegen een probleem aan: Steeds als ik een nieuw onderwerp maak dan voegt hij het simpel weg toe

Eerst verpakt hij de ouwe file in een $var
Daarna het nieuwe bericht in een adnere $var
En daarna schuift hij ze achter elkaar weg,

Nu komt er de hele tijd een :

,

tussen (plus die enters)

Hoe verkom ik dat ?

Script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?
//variablen
$titel = $_POST['T1'];
$tekst = $_POST['S1'];
$datum = date("d-m-Y / H:i");
$index = "index.htm";
$archief_index = "./archief/archief.txt";

//index.htm aanpassen
$index_handle = fopen($index, "a+");
$oud_index= fread($index_handle, filesize($index));
fclose($index_handle);
unlink($index);
$index_handle = fopen($index, "a+");
$index_write = '
<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>'
. $titel . '</title>
</head>

<body>

<p><font size="5" color="#0066FF" face="Elephant">'
. $titel . '</font><font size="4" color="#0066FF" face="Arial Black"><br>
</font><font size="2" color="#C0C0C0" face="Times New Roman"><i>Gepost op: '
. $datum . '</i><br>
</font><font size="2" face="Arial" color="#C0C0C0"><br>
</font><font face="Arial">'
. $tekst . '</font></p>
<p align="left"><font face="Times New Roman" color="#0066FF"><a href="archief/'
. $titel . '.txt">
<span style="text-decoration: none">Reacties</span></a></font></p>

</body>

</html>'
;
fputs($index_handle, "$index_write, $oud_index");

//link toevoegen aan het archief

$archief_index_handle = fopen($archief_index, "a+");
$oud_archief = fread($archief_index_handle, filesize($archief_index));
fclose($archief_index_handle);
unlink($archief_index);
$archief_index_handle = fopen($archief_index, "a+");
$archief_index_write = '<a href="' . $titel . '.txt"><span style="text-decoration: none">
'
. $titel . '</span></a></p>';
fputs($archief_index_handle, "$archief_index_write, $oud_archief");

//<p align="center"><a href="' . $titel . '.txt"><span style="text-decoration: none">
//' . $titel . '</span></a></p>

//archief bestand aanmaken voor archief

$archief = "./archief/" . $titel . ".txt";
$archief_write = '
<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>Turn Selectie A.G.A.</title>
</head>

<body>

<p><font size="5" color="#0066FF" face="Elephant">'
. $titel . '</font><font size="4" color="#0066FF" face="Arial Black"><br>
</font><font size="2" color="#C0C0C0" face="Times New Roman"><i>Gepost op: '
. $datum . '</i><br>
</font><font size="2" face="Arial" color="#C0C0C0"><br>
</font><font face="Arial">'
. $tekst . '</font></p>

</body>

</html>'
;
$archief_handle = fopen($archief, "a+");
fwrite($archief_handle, $archief_write);
fclose($archief_handle);

//tekst als het nieuws is toegevoegd
echo 'Het nieuwsbericht is succesvol gepost! Groeten Wessel Huising.<br/>';
echo "<a href=\"index.htm\">Ga naar het Nieuws!</a>"; //waar het nieuws staat! Dus verander de link!
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 05:14:58
 
Jelmer -

Jelmer -

19/07/2006 08:32:00
Quote Anchor link
fputs($index_handle, "$index_write, $oud_index");
fputs($archief_index_handle, "$archief_index_write, $oud_archief");
Over die enters kan ik zo even niets terugvinden in je code, maar ik vermoed dat het komt omdat je iedere keer weer <html/> erin plakt, en dat je bestand inmiddels een stuk of 5 keer <html> en </html> achter elkaar heeft. En de browser weet niet wat hij daar mee moet, aangezien <html/> maar 1 keer hoort voor te komen.
 
Wessel Huising

Wessel Huising

19/07/2006 11:07:00
Quote Anchor link
Daar heb je gelijk in, maar anders zal niet kunnen ofwel?

Edit:

Misschien alles php maken?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 
Wessel Huising

Wessel Huising

19/07/2006 12:48:00
Quote Anchor link
iemand?
 
- SanThe -

- SanThe -

19/07/2006 14:51:00
Quote Anchor link
Je zet die komma er zelf in.
fputs($archief_index_handle, "$archief_index_write, $oud_archief");

Moet je dit van maken:
fputs($archief_index_handle, $archief_index_write . $oud_archief);

Als in een file een regel ophoudt komt daar \r\n achter te staan.
 
Wessel Huising

Wessel Huising

19/07/2006 18:44:00
Quote Anchor link
Oké, bedankt;)
Hij werkt nu,

Maar nu wat ik wil is dat hij bij het archief (link toevoegen aan het archief) ze onder elkaar zet?
Is dat ook op te lossen?

Edit:

Is goed gekomen,, naar veel gekloot maar oké
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 
Wessel Huising

Wessel Huising

19/07/2006 23:55:00
Quote Anchor link
Dit moet toch lukken?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$editor
= "editor.txt";
include($editor);
?>


En dat nnog een groot script er achter aan..
 
Wessel Huising

Wessel Huising

20/07/2006 19:13:00
Quote Anchor link
Oké

Ik heb nu een script gemaakt wat zorgt dat je de kleurwaarden kan invoegen.

Het script editor.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
//gegevens
$kleur_titel = $_POST['T1'];
$kleur_datum = $_POST['T2'];
$kleur_tekst = $_POST['T3'];
$kleur_overig = $_POST['T4'];
$editor = "editor.txt";

//bestand overnieuw aanmaken en schrijven
$editor_write = "
$kleur_1 = '"
. $kleur_titel . "';
$kleur_2 = '"
. $kleur_datum . "';
$kleur_3 = '"
. $kleur_tekst . "';
$kleur_4 = '"
. $kleur_overig . "';";
$editor_handle = fopen($editor, "a+");
fwrite($editor_handle, $editor_write);
fclose($editor_handle);
?>


Alleen als ik dus op gaan druk dan geeft hij de volgende fout aan:

Notice: Undefined variable: kleur_1 in C:\server\apache2\htdocs\nieuws\editor.php on line 11

Notice: Undefined variable: kleur_2 in C:\server\apache2\htdocs\nieuws\editor.php on line 12

Notice: Undefined variable: kleur_3 in C:\server\apache2\htdocs\nieuws\editor.php on line 13

Notice: Undefined variable: kleur_4 in C:\server\apache2\htdocs\nieuws\editor.php on line 14

Voor jullie waarschijnlijk logisch maar hoelos ik op dat hiji de volgende variablen daadwerkelijk op schijft?
 
ArendJan

ArendJan

20/07/2006 19:17:00
Quote Anchor link
Waar haal je T1 t/m T4 vandaan?
 
Wessel Huising

Wessel Huising

20/07/2006 19:22:00
Quote Anchor link
Vanaf een html pagina waar je die kleurwaarden kan invullen. in een form met text boxjes
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/07/2006 19:53:00
Quote Anchor link
Verander:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $kleur_titel
= $_POST['T1'];
?>

in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    if (isset ($_POST['T1'])) {
        $kleur_titel = $_POST['T1'];
    }

    else {
        $kleur_titel = ''; // standaardwaade
    }
?>

Het komt er op neer dat je moet controleren of een bepaalde variabele wel bestaat voordat je hem kunt gebruiken.
 
Wessel Huising

Wessel Huising

20/07/2006 19:58:00
Quote Anchor link
Nou, het zit zoo: Het gaat er om dat inde $editor_write die $kleur_1 enzo letterlijk geschreven moeten worden en dan in editor.txt worden gezet.

Bijv: editor.txt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$kleur_1
= '0066FF';
$kleur_2 = 'C0C0C0';
$kleur_3 = '000000';
$kleur_4 = '0066FF';
?>

Dat bijvoorbeeld dit eruit komt rollen

Edit:

Moet natuurlijk nog ff de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?/?>
tags in de $editor_write zetten;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Huising
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/07/2006 20:02:00
Quote Anchor link
Wessel:
Nou, het zit zoo: Het gaat er om dat inde $editor_write die $kleur_1 enzo letterlijk geschreven moeten worden en dan in editor.txt worden gezet.


Dat zal ook wel lukken en je notice komt ook niet van dat stukje code. Die notice krijg je omdat je niet gecheckt hebt of $_POST['T1'] wel bestaat. Zie het voorbeeld in mijn vorige post.
 
Wessel Huising

Wessel Huising

20/07/2006 20:21:00
Quote Anchor link
Oké gedaan alles verwerkt dus update:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?
//alles checken
    if (isset ($_POST['T1'])) {
        $kleur_titel = $_POST['T1'];
    }

    else {
        $kleur_titel = '0066FF'; // standaardwaade
    }
    if (isset ($_POST['T2'])) {
        $kleur_datum = $_POST['T2'];
    }

    else {
        $kleur_datum = 'C0C0C0'; // standaardwaade
    }
    if (isset ($_POST['T3'])) {
        $kleur_tekst = $_POST['T3'];
    }

    else {
        $kleur_tekst = '000000'; // standaardwaade
    }
    if (isset ($_POST['T4'])) {
        $kleur_overig = $_POST['T4'];
    }

    else {
        $kleur_overig = '0066FF'; // standaardwaade
    }
    
$editor = "editor.txt";

//bestand overnieuw aanmaken en schrijven
$editor_write = "
$kleur_1 = '"
. $kleur_titel . "';
$kleur_2 = '"
. $kleur_datum . "';
$kleur_3 = '"
. $kleur_tekst . "';
$kleur_4 = '"
. $kleur_overig . "';";
$editor_handle = fopen($editor, "a+");
fwrite($editor_handle, $editor_write);
fclose($editor_handle);
?>


Maar nog de steeds zelfde fout:

Notice: Undefined variable: kleur_1 in C:\server\apache2\htdocs\nieuws\editor.php on line 32

Notice: Undefined variable: kleur_2 in C:\server\apache2\htdocs\nieuws\editor.php on line 33

Notice: Undefined variable: kleur_3 in C:\server\apache2\htdocs\nieuws\editor.php on line 34

Notice: Undefined variable: kleur_4 in C:\server\apache2\htdocs\nieuws\editor.php on line 35

Dat komt omdat die variablen ($editor_write) nergens in het php bestand staan, Dat moet ook niet, die $var moeten dat werkelijk geschreven worden in het editor.txt:

Bijv wat er uit komt rollen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$kleur_1
= '0066FF';
$kleur_2 = 'C0C0C0';
$kleur_3 = '000000';
$kleur_4 = '0066FF';
?>


Hoe los ik dit op?
 
- SanThe -

- SanThe -

20/07/2006 20:49:00
Quote Anchor link
Notice: Undefined variable: kleur_1 in C:\server\apache2\htdocs\nieuws\editor.php on line 32


En wat staat er precies op regel 32?
 
Wessel Huising

Wessel Huising

20/07/2006 21:05:00
Quote Anchor link
$kleur_1 = '" . $kleur_titel . "';
 
PHP erik

PHP erik

20/07/2006 21:07:00
Quote Anchor link
$kleur_1 = $kleur_titel;

/edit
Oké ik reageerde te snel, maar je moet dollartekens escapen als je dubbele quotes gebruikt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP erik
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/07/2006 21:13:00
Quote Anchor link
Ja, omdat je $kleur_1 tussen dubbele quotes staat, interpreteert PHP hem als een variabele. Maar jij wilt hem als een string, dus ik zou hem tussen enkele quotes zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
//bestand overnieuw aanmaken en schrijven
$editor_write = '
$kleur_1 = '
. $kleur_titel . ';
$kleur_2 = '
. $kleur_datum . ';
$kleur_3 = '
. $kleur_tekst . ';
$kleur_4 = '
. $kleur_overig . ';';
$editor_handle = fopen($editor, "a+");
fwrite($editor_handle, $editor_write);
fclose($editor_handle);
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

20/07/2006 21:14:00
Quote Anchor link
$editor_write = '
$kleur_1 = "' . $kleur_titel . '";
$kleur_2 = "' . $kleur_datum . '";
$kleur_3 = "' . $kleur_tekst . '";
$kleur_4 = "' . $kleur_overig . '";';
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/07/2006 21:19:00
Quote Anchor link
Hmm, mijn voorbeeld klopte niet. Beter zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$editor_write
= '$kleur_1 = ' . $kleur_titel . '\';
$kleur_2 = \''
. $kleur_datum . '\';
$kleur_3 = \''
. $kleur_tekst . '\';
$kleur_4 = \''
. $kleur_overig . '\';';
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/07/2006 21:21:00
Quote Anchor link
Nog niet goed, hahahaha! Zo dan, en getest:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$kleur_titel
= '#fff';
$kleur_datum = '#fff';
$kleur_tekst = '#fff';
$kleur_overig = '#fff';
$editor_write = '$kleur_1 = \'' . $kleur_titel . '\';
$kleur_2 = \''
. $kleur_datum . '\';
$kleur_3 = \''
. $kleur_tekst . '\';
$kleur_4 = \''
. $kleur_overig . '\';';
echo nl2br ($editor_write);
?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.