fuctie pagina.php?p=deel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 19:22:00
Quote Anchor link
wat is de naam van de functie die in de titel is vermeld?

en ik heb een website die in het nederlands en engels moet worden gemaakt, nu wilde ik gaan werken met 2 include bestandjes, maar weet iemand daar een goede turtorial over?
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 10:48:29
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

10/02/2006 19:26:00
Quote Anchor link
ik snap je niet helemaal, maar bedoel je hoe je een bepaalde waarde uit een url kan krijgen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$variabele
= $_GET['p'];
?>


bij de link in je topictitel zou dit "deel" opleveren.

voor de rest snap ik niet helemaal wat je bedoelt met include bestanden. wil je alle teksten in include bestanden gaan zetten, en op de pagina's gaan controleren om welke taal het gaat, en dan het juiste bestand includen oid?
Gewijzigd op 10/02/2006 19:27:00 door Stefan van Iwaarden
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 19:35:00
Quote Anchor link
ik zal het nog is uitleggen

de functie die ik bedoel:

stel ik heb een lange pagina met 3 hoofdstukken en een index:

------------------------------------
hoofdstuk 1 --> moet linken naar iets.php?p=hst1 en dan alleen hst 1 weergeven
Hoofdstuk 2 --> moet linken naar iets.php?p=hst2 en dan alleen hst 2 weergeven
hoofdstuk 3 --> moet linken naar iets.php?p=hst3 en dan alleen hst 3 weergeven

hofdstuk1
bla bla bla

hoofdstuk 2
bla bla bla

hoofdstuk 3
bla bla bla
-------------------------------

het 2e wat ik bedoel:

ik heb het wel is gezien n andere scripts, als er dan text moet worden weergegeven, dan staat er 'inleiding' in het php script, en als mensen nederlands hebben aangeklikt word er (vanuit lang_nl.inc) welkom op deze site weergeven
en als mensen engels hebben aangeklikt word er (vanuit lang_en.inc) welcome on this site weergeven

Ik hoop dat eht nu duidelijker is

Greetz
Lukie

ps: graag links naar turtorials of erg uitgebriede uitleg, want ik ben hier nog HELEMAAL NIET mee bekend
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 21:14:00
Quote Anchor link
iemand?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/02/2006 21:20:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/337/

2 prima voorbeelden.

En die taal is ook makkelijk op te lossen..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if(isset($_GET['taal']))
{

    $talen = array("NL","DE","EN");
    
    if(in_array($_GET['taal'], $talen))
    {

        $taal = $_GET['taal'];
        $_SESSION['taal'] = $taal;
    }
else{
        echo 'Sorry, deze taal is bij mij niet bekend.';
    }
}

?>


<a href="?taal=NL">Nederlands</a>
<a href="?taal=DE">Duits</a>

etc


Vervolgens weet je de voorkeurstaal, en kan je besluiten om een ander bestand te includen, of andere gegevens uit een database te halen. Zoals ik hier gedaan heb.
Gewijzigd op 10/02/2006 21:40:00 door Arjan Kapteijn
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 21:26:00
Quote Anchor link
thx arjan, ik ga het proberen
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 21:55:00
Quote Anchor link
ben nu bezig met die pagina's, mar in dat voorbeel;d worden er pagina's geincluded, maar ik wil dat er dan text word weergevven,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo .... ?>
werkt niet
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/02/2006 21:57:00
Quote Anchor link
waarom niet? je kan toch prima echo 'blabla'; doen.
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 22:01:00
Quote Anchor link
dit is wat ik heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
switch($p)
{
    case
'pagina1':
        print 'dit is pagina 1';
    break;
    case
'pagina2':
        print 'dit is pagina 2';
    break;
    case
'pagina3':
        print 'dit is pagina 3';
    break;
    default;

        echo "<a href=test.php?p=pagina1>test1</a>
              <a href=test.php?p=pagina2>test2</a>
              <a href=test.php?p=pagina3>test3</a>"
;
}

?>


maar de links blijven in beeld staan, en de andere text krijg ik niet te zien
Gewijzigd op 10/02/2006 22:02:00 door Huh bla
 
Kalle P

Kalle P

10/02/2006 22:04:00
Quote Anchor link
Zo is het heel simpel, 1 pagina gebruik je dan en geen includes.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
if(isset($_GET['taal']))
{

    $talen = array("NL","DE","EN");
    
    if(in_array($_GET['taal'], $talen))
    {

         if($talen['0'] == $_GET['taal']){
                    echo "Nederlands";
                    }

         if($talen['1'] == $_GET['taal']){
                    echo "Duits";
                    }

         if($talen['2'] == $_GET['taal']){
                    echo "    Engels";
                    }         
    }


    else{
           echo "Je standaard taal hier. Als het nederlands is dan nederlands, .....";
         }
}

?>
Gewijzigd op 10/02/2006 22:04:00 door Kalle P
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 22:08:00
Quote Anchor link
@kalle

nee, ik denk dat ik de manier van arjan ga gebuiken, maar eerst zorgen dat die pagina's werken (A)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/02/2006 22:09:00
Quote Anchor link
Die $p moet wel ergens vandaan komen ey...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if(isset($_GET['p']))
{

    $p = $_GET['p'];
    switch($p)
    {
        case
'pagina1':
            echo 'dit is pagina 1<br>';
        break;
        case
'pagina2':
            echo 'dit is pagina 2<br>';
        break;
        case
'pagina3':
            echo 'dit is pagina 3<br>';
        break;
    }
}


echo "<a href=test.php?p=pagina1>test1</a> - <a href=test.php?p=pagina2>test2</a> - <a href=test.php?p=pagina3>test3</a>";

?>
Gewijzigd op 10/02/2006 22:10:00 door Arjan Kapteijn
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 22:12:00
Quote Anchor link
moet ik hier nog iets aan veranderen want z werkt hij niet (sorry, ik weet hier echt helemaal niks vanaf :$:$:$)
 
Huh bla

Huh bla

10/02/2006 22:24:00
Quote Anchor link
of weet iemand misschien een goede turtorial
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.