Fulltime Junior Webdeveloper Amsterdam

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mike Hooijberg

Mike Hooijberg

12/06/2014 10:52:44
Quote Anchor link
Voor onze opdrachtgever zijn wij op naar een Junior Webdeveloper die voor 32-40 uur per week aan de slag gaat bij een design- en marketing bureau in Amsterdam. Bij het bedrijf zul je gaan (samen)werken aan het opbouwen van nieuwe websites, -applicaties met behulp van WordPress en aan het verbeteren en onderhouden van bestaande systemen. Je zult zelfstandig moeten kunnen werken en open staan om jezelf te ontwikkelen. Je zult echter niet alleen op kantoor zijn en meestal met 2 mensen aan het werk gaan in een ontspannen werksfeer met flexibele werktijden.

Profiel
- 1-3 jaar relevante werkervaring
- Ervaring met PHP, MySQL, HTML, CSS en Javascript
- Ervaring met OO ontwikkelen met PHP is een must
- Ervaring met WordPress is een must en andere technieken en systemen (zoals jQuery, smarty en drupal) is een pre
- HBO werk- en denkniveau
- Onafhankelijk, secuur en communicatief vaardig
- Projectmatig kunnen werken
- Bekend zijn met werken in een Windows omgeving

Het bedrijf ontwerp en ontwikkelt websites, web-based multimedia concepten en e-commerce oplossingen voor kleine en grote bedrijven sinds 1999. Doordat je voor verschillende soorten bedrijven werkt op projectbasis kun je veel ervaring opdoen in een variatie van opdrachten en het bedrijf biedt ook genoeg ruimte voor eigen initiatief waardoor je jezelf kunt ontwikkelen op technisch, professioneel en persoonlijk niveau.

Als deze vacature je bevalt solliciteer dan nu door ons te bellen op 020-2170177 of een mail te sturen naar [email protected] / [email protected].
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.