functions probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »
Mr Beronne

Mr Beronne

27/10/2010 23:25:40
Quote Anchor link
beste mensen,

ik ben bezig met een opdracht maar ik loop een beetje vast
ik heb een rekenmachine gemaakt die werkt
doormiddel van een function dit werkt allemaal

op dit moment heb ik de +,- al werkend

mijn probleem is dat hij ze allebei uitrekent
ik moet dan toch iets doen met de value zodat ik controleer
welke knop hij heeft ingedrukt.

de +,-,/,* knop

hieronder de code die de som weergegeeft van de plus en de min

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
?php // Hier word de som plus weergegeven
function som_plus()    
{
    $antwoord = $_POST["getal1"] . $_POST["plus"] . $_POST["getal2"];
    return $antwoord;
}
$som = som_plus();
echo $som;
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php // Hier word de som min weergegeven
function som_min()    
{

    $antwoord = $_POST["getal1"] . $_POST["min"] . $_POST["getal2"];
    return $antwoord;
}

$som = som_min();
echo $som;
?>



hieronder de code die de som uitrekent de plus en de min

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php // Hier word de som plus uitgerekend
function uitkomst_plus()    
{

    $uitkomst = $_POST["getal1"] + $_POST["getal2"];
    return $uitkomst;
}

$som = uitkomst_plus();
echo $som;
?>


<?php // Hier word de som min uitgerekend
function uitkomst_min()    
{

    $uitkomst = $_POST["getal1"] - $_POST["getal2"];
    return $uitkomst;
}

$som = uitkomst_min();
echo $som;
?>


hieronder de html code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<form action='verwerk.php' method='post'>
  <table width=80% border=1 >
    <caption>
        <strong>Som berekenen</strong>
    </caption>
<tr>
    <td> Getal 1: </td>
    <td> <input type="text" name="getal1" size="30" /> </td>
</tr>

<tr>
    <td> Getal 2: </td>
    <td> <input type="text" name="getal2" size="30" /> </td>
</tr>


 </table>
    <br/>
    Kies hier wat u wilt:<br/> optellen,aftrekken, vermenigvuldigen of delen.<br/>
    <input type="submit" name="plus" value="+" />
    <input type="submit" name="min" value="-" />
    <input type="submit" name="keer" value="x" />
    <input type="submit" name="delen" value="/" />
    <input type="submit" name="procent" value="%" />
</form>


ik weet dat alles korter kan vooral de php codes maar ik moet voor elke knop een
apparte functie maken. dus als ik eerst de plus en de min
goed werkend heb kan ik de rest afmaken.

dus ik denk zelf dat het aan de value ligt
want als ik zeg maar 4 in het eerste invul veld zet en 4 in
het andere invuld zet en druk op de knop + geeft ie de som weer
plus de uitkomst maar hij vraagt ook om de - som en weergave

Undefined index: min in C:\wamp\www\verwerk.php on line 26

ik hoop dat ik zo genoeg info heb verteld
en hoop dat u de antwoord voor mij weet

alvast harstikek bedankt!!

Toevoeging op 27/10/2010 23:26:54:

er zit 1 typ foutje in de < voor ?php in het script heb ik het wel staan
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 09:53:53
 
Mark L

Mark L

27/10/2010 23:36:21
Quote Anchor link
Misschien heb je hier wat aan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
    <input type="submit" name="reken" value="+" />
    <input type="submit" name="reken" value="-" />
    <input type="submit" name="reken" value="x" />
    <input type="submit" name="reken" value="/" />
    <input type="submit" name="reken" value="%" />

Als je op de x klikt, krijg je $_POST['reken'] als 'x'. Klik je op de -, dan krijg je $_POST['reken'] als -

Hier moet je wat mee kunnen ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/10/2010 00:27:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    switch($_POST['reken'])
    {
        case
'+': $uitkomst = $_POST["getal1"] + $_POST["getal2"];
        break;
        case
'-': $uitkomst = $_POST["getal1"] - $_POST["getal2"];
        break;
        case
'x': $uitkomst = $_POST["getal1"] * $_POST["getal2"];
        break;
        case
'/': $uitkomst = $_POST["getal2"] == 0 ? 0 : $_POST["getal1"] / $_POST["getal2"];
        break;
        case
'%': $uitkomst = $_POST["getal1"] / 100 * $_POST["getal2"];
    }

    
    echo 'De uitkomst is ' .  $_POST["getal1"] . $_POST['reken'] . $_POST["getal2"] . '=' . $uitkomst;
}


?>


<form action='' method='post'>
  <table width=80% border=1 >
    <caption>
        <strong>Som berekenen</strong>
    </caption>
<tr>
    <td> Getal 1: </td>
    <td> <input type="text" name="getal1" size="30" /> </td>
</tr>

<tr>
    <td> Getal 2: </td>
    <td> <input type="text" name="getal2" size="30" /> </td>
</tr>


 </table>
    <br/>
    Kies hier wat u wilt:<br/> optellen,aftrekken, vermenigvuldigen of delen.<br/>
    <input type="submit" name="reken" value="+" />
    <input type="submit" name="reken" value="-" />
    <input type="submit" name="reken" value="x" />
    <input type="submit" name="reken" value="/" />
    <input type="submit" name="reken" value="%" />
</form>
Gewijzigd op 28/10/2010 02:42:20 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.