Gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »
Marcel

Marcel

09/04/2006 01:19:00
Quote Anchor link
Ik heb op 2 pagina's een cc_guestbook staan maar allebei doen ze het ineens niet meer. Nu wil ik graag weten of dit aan de host ligt of aan het script.

Dit is het script:

#!/usr/bin/perl

require ('cgi-lib.pl');


## Change the following to point correctly to your server's sendmail program
$mailprog = '/usr/lib/sendmail';

## Change the following to point correctly to your guestbook's URL
$guestbook_url = "http://www.hondenschooldekorteling.nl/guestbook_view.html";

## Change the following to point correctly to your guestbook's path in the server
$guestbook_file = "/storage/mijndomein/users/016222/public/sites/www.hondenschooldekorteling.nl/guestbook_view.html" ;

## Change the following to the email address where you want the notification sent
## Don't forget the backslash "\" before the "@" sign
$my_email = "gastenboek\@hondenschooldekorteling.nl";

## Change the following error message as you see fit. You may also leave it as it is.
$message = "The following error(s) occurred while processing your input." ;


###############################
## DO NOT EDIT PAST THIS LINE
###############################

&ReadParse(*field);

$name = $field{'name'} ;
$name =~ s/<([^>])*>//g;

$email = $field{'email'} ;
$email =~ s/<([^>])*>//g;

$homepage_title = $field{'homepage_title'} ;
$homepage_title =~ s/<([^>])*>//g;

$homepage_url = $field{'homepage_url'} ;
$homepage_url =~ s/<([^>])*>//g;

$main_message = $field{'main_message'} ;
$main_message =~ s/<([^>])*>//g;

$found_err = "" ;
$getdate = `date +"%D %T %Z"`;
chop ($getdate);

#####################################################
# IF THERE ARE MISSING ENTRIES, PRINT ERROR MESSAGE
#####################################################
$errmsg = "<LI>You forgot to enter your name.</LI>\n" ;
if ($name eq "") {
$message = $message.$errmsg ;
$found_err = 1 ; }
$errmsg = "<LI>Please enter a valid email address</LI>\n" ;
if ($email !~ /.+\@.+\..+/) {
$message = $message.$errmsg ;
$found_err = 1 ; }
$errmsg = "<LI>Please enter your homepage title.</LI>\n" ;
if ($homepage_title eq "") {
$message = $message.$errmsg ;
$found_err = 1 ; }
$errmsg = "<LI>Please give us your homepage URL.</LI>\n" ;
if ($homepage_url eq "") {
$message = $message.$errmsg ;
$found_err = 1 ; }
if ($found_err) {
&PrintError; }

########################################
# PRINT ENTRIES TO THE GUESTBOOK PAGE
########################################
open (FILE,"$guestbook_file") || die "Can't Open $guestbook_file: $!\n";
@lines = <FILE>;
close(FILE);

flock(POST, 2) ;
open (POST,">$guestbook_file") || die "Can't Open $guestbook_file: $!\n";
$main_message =~ s/&/&amp;/g;
$main_message =~ s/"/&quot;/g;
$main_message =~ s/>/&gt;/g;
$main_message =~ s/</&lt;/g;
$main_message =~ s/\cM\n/<BR>/g;

foreach $line (@lines) {
if ($line =~ /<!--begin-->/) {
print POST "<!--begin-->\n";
print POST "<DIR> \n";
print POST "<FONT COLOR=\"#FF0000\"><B>Name:</B></FONT> <A HREF=MAILTO:$email>$name</A><BR> \n";
print POST "<FONT COLOR=\"#FF0000\"><B>Homepage:</B></FONT> <A HREF=$homepage_url>$homepage_title</A><BR> \n";
print POST "<FONT COLOR=\"#FF0000\"><B>Date Posted:</B></FONT> $getdate<BR> \n";
print POST "<FONT COLOR=\"#FF0000\"><B>Message:</B></FONT><BR>$main_message</DIR><HR WIDTH=90%><BR> \n";
} else {
print POST ("$line");
}
}
close (POST);
flock(POST, 8) ;
&success;
&notify;

######################
# PRINT SUCCESS PAGE
######################
sub success {
print "Content-type: text/html\n\n";
print<<"end1";
<HTML>
<BODY BGCOLOR=WHITE>
<CENTER>
<H1>Thank you for signing my guestbook</H1>
<A HREF=$guestbook_url>View Guestbook</A>
</BODY>
</HTML>
end1
}

######################
# NOTIFY BY EMAIL
######################
sub notify {
open (MAIL,"|$mailprog -t");
print MAIL "To: $my_email\n";
print MAIL "From: Guestbook Notification System\n";
print MAIL "Subject: NEW GUESTBOOK ENTRY\n";
print MAIL "You have a new guestbook entry posted by $name\n";
print MAIL "from this IP - $ENV{'REMOTE_HOST'} \n";
print MAIL "You may view it at $guestbook_url\n";
close (MAIL);
exit;
}

#########################
# OUTPUT ERROR MESSAGE
#########################
sub PrintError {
print "Content-type: text/html\n\n";
print "<HTML><TITLE>Error!</TITLE></HEAD><BODY BGCOLOR=\"#FFFFFF\">\n\n";
print "<OL><H2>\n";
print $message;
print "</OL></H2></BODY></HTML>";

exit 0 ;
return 1 ;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 20:36:16
 
- SanThe -

- SanThe -

09/04/2006 01:24:00
Quote Anchor link
Dit is geen PHP maar dit is een PERL script.
 
Marcel

Marcel

09/04/2006 15:41:00
Quote Anchor link
Ja sorry, je hebt gelijk.
 
Vincent

vincent

09/04/2006 15:43:00
Quote Anchor link
bruut :)
 
Crispijn -

Crispijn -

09/04/2006 16:27:00
Quote Anchor link
Wanneer komt www.perlhulp.nl uit jongens?

na csshulp.nl en jsphulp.nl?

:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crispijn -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.