Gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »
Alain

alain

30/07/2006 13:25:00
Quote Anchor link
Hoi iedereen,
Ik bezit op onze scoutssite een gastenboek.
Nu heb ik het volgende probleem.
Onderaan het gastenboek kan men doorlinken naar de volgende 15 berichten, maar als men daar op klikt komt men idd op de volgende 15 berichten uit, maar .... die opent in een nieuwe pagina en niet in de website zelf !
Hoe kan ik dit voorkomen?

http://www.scoutsdonk.be

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
  $amount
=15;

  if ($_GET['action']=='write') {
    $file=fopen('gastenboek.txt','a');
    $message=str_replace("\r",'',$message);
    $message=str_replace("\n",'{{',$_GET['message']);
    fwrite($file,$_GET['name'].'|||'.$_GET['email'].'|||'.date('d-m-Y').'|||'.$_GET['url'].'|||'.$message."\n");
    fclose($file);
    header('location: gastenboek.php?action=read&start=0');
  }


  $start=(isset($_GET['start'])?$_GET['start']:0);
  $gastenboek=Array();
  $gastenboek=file('gastenboek.txt');

?>

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Gastenboek</TITLE>
<!--
Gebruik de volgende script tag als je het SUR-script van CoR.nl wilt gebruiken

<SCRIPT language="JavaScript" src="sur.js" type="text/javascript"></SCRIPT>

Verwijder dan ook de twee slashes (//) in de onLoad van de BODY-tag
-->
<SCRIPT language="JavaScript">
function validate(form) {
if (form.name.value=="") {
alert("Vul je naam in");
return false;
} else if (form.message.value=="") {
alert("Vul je bericht in");
return false;
}
}
</SCRIPT>
</HEAD>
<BODY onLoad="//SUR()">

<P><TABLE width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td height="10" valign="top"bgcolor="#E0DFE3" class="style1"><strong>Gastenboek</strong>
<TR><TD class="tittd"><p><span class="conttd"><br>
Berichten
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $start+1; ?>
tot en met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo min($start+$amount,sizeof($gastenboek)); ?>
. </span><a href="index.php?page=schrijf"><br>
<br>
Bericht schrijven</a>
<br>
</p>
</TD>
</TR>
</TABLE>
<TABLE width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
<TR>
<TD class="conttd">
<HR>
<TABLE width="100%">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
          $gastenboek
=array_reverse($gastenboek);
          for ($i=$start;$i<$start+$amount && $i<sizeof($gastenboek);$i++) {
            list($name,$email,$date,$url,$message)=explode('|||',$gastenboek[$i]);
            $message=str_replace('{{',"\n",$message);
            echo '<TR><TD><B>'.($email!=""?'<A href="mailto:'.$email.'">'.$name.'</A>':$name).'</B></TD><TD align="right"><B>'.$date.'</B></TD></TR>'."\n";
            echo ($url!=""?'<TR><TD colspan="2"><A href="'.$url.'" target="_blank">'.$url.'</A></TD></TR>':'')."\n";
            echo '<TR><TD colspan="2"><SPAN class="SUR">'.str_replace("\n",'<BR>',htmlspecialchars($message)).'</SPAN></TD></TR>'."\n";
            echo '<TR><TD colspan="2"><HR></TD></TR>'."\n";
          }

        ?>

</TABLE>
<CENTER>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
          if ($start>0) echo '<A href="gastenboek.php?start='.max(0,$start-$amount).'"><<<</A> ';
          if ($start+$amount<sizeof($gastenboek)) echo ' <A href="gastenboek.php?start='.($start+$amount).'">>>></A>';
        ?>

</CENTER>
</TD></TR>
</TABLE>
<center>
</center>
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 01:45:47
 
Niek Berckmans

Niek Berckmans

30/07/2006 16:18:00
Quote Anchor link
<a href=".." target="_self"></a>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.