gastenboek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »
Jack maessen

jack maessen

01/02/2010 22:26:00
Quote Anchor link
hallo,

Ik heb een gastenboek van internet geplukt met het volgende probleem:

De berichten worden op een of andere manier niet uit de database gehaald of in ieder geval; niet getoond. Wel wordt er getoond in toon.php :

Geplaatst door:
E-mail:
Bericht:

Maar hier staat niets achter....

2 belangrijkste bestanden zijn

toevoegen.php



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
ob_start();
  include "verbinding.php";
include "forum_ubb.php";
  if ($_POST["submit"]) {
      if(isset($_COOKIE['gastenboekcookie'])){
        die("Om fout gebruik (flooding / dubbelposts) van het forum te voorkomen kun je slechts 1 bericht per minuut plaatsen.");
        exit();
    }

    $naam = $_POST['naam'];
      $email = $_POST['email'];
      $msg = $_POST['msg'];
    
      $naam = htmlspecialchars($naam);
      $email = htmlspecialchars($email);
      $msg = htmlspecialchars($msg);
    
      $naam = strip_tags($naam);
      $email = strip_tags($email);
      $msg = strip_tags($msg);
    /* scheldwoordfilter je kan zelf nog toevoegen */
        $msg = addslashes($msg);
      
     /*einde scheldwoord filter*/
      $sql = "INSERT INTO Guestbook SET Name='$naam', Email='$email', Message='$msg'";
      $query = mysql_query($sql) or die("bericht niet geplaatst!");
      echo "Bericht succesvol geplaatst! <a href=\"toon.php\">Terug naar  gastenboek</a>";
      setcookie("gastenboekcookie","geset",time()+100,"/");
  }
else { ?>


<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>
">
Naam: <input type="text" name="naam"><br>
Email: <input type="text" name="email"><br>
Bericht: <textarea name="msg" rows="5" cols="30"></textarea><br>
<input type="submit" name="submit" value="Plaats bericht">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 }
  ?>


en toon.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
      include("forum_ubb.php");
    include("verbinding.php");
      $query = "SELECT Name, Email, Message FROM Guestbook ORDER BY ID Desc";
      $result = mysql_query($query) or die ("mysql error!");
    $num = mysql_num_rows($result);
 
  while($obj=mysql_fetch_object($result)){
    $name = $obj->Name;
    $email = $obj->Email;
    $msg = $obj->Message;
?>

<table border="1" align="center">
<tr><td>Geplaatst door:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$name;?>
</td></tr>
<tr><td>E-mail:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$email;?>
</td></tr>
<tr><td>Bericht:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=replace($msg);?>
</td></tr>
</table><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>


<center><a href="toevoegen.php">Voeg een bericht toe</a></center>

Bovendien krijg ik nog een error in toevoegen.php

Notice: Undefined index: submit in C:\wamp\www\toevoegen.php on line 5


Kan iemand me hierbij helpen...

Alvast bedankt...
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 17:18:43
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 22:29:00
Quote Anchor link
Quote:
Kan iemand me hierbij helpen...


Wil je wel advies geven. Gebruik dit script niet, is namelijk "bagger".

Weet je zelf al wat van PHP/Mysql af? Zo niet, bekijk deze tuts eens.

- http://phptuts.nl/view/39/
- http://phptuts.nl/view/35/
- http://phptuts.nl/view/41/
 
Jack maessen

jack maessen

01/02/2010 22:33:00
Quote Anchor link
ik kan dingen begijpen als ik de code lees en wat kleine aanpassingen maken maar ben echt niet in staat om zelf zo´n script te maken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/02/2010 22:48:00
Quote Anchor link
..totdat je de vorige post las en bij de eerste link begon.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

01/02/2010 22:55:00
Quote Anchor link
Quote:
..totdat je de vorige post las en bij de eerste link begon.


inderdaad.

Omdat ik in een slechte bui ben heb ik 1 HELE SIMPELE gemaakt, jij mag hem verder bouwen.

reactie_plaatsen.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
<?PHP

# Connectie met de database maken
require_once 'connect_db.php';

# Error is false
$Error = false;
# Array voor de messages
$Message = array();

# Kijken of er gepost wordt
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    # Kijken of naam leeg is
    if(empty($_POST['naam']))
    {

        # Geen naam ingevuld
        $Message[] = 'Vul A.U.B een naam in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

    
    # Kijken of email adres leeg is
    if(empty($_POST['email']))
    {

        # Geen email adres ingevuld
        $Message[] = 'Vul A.U.B een email adres in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

    
    # Kijken of bericht leeg is
    if(empty($_POST['bericht']))
    {

        # Geen bericht ingevuld
        $Message[] = 'Vul A.U.B een bericht in.';
        # Error is true
        $Error = true;
    }

    
    # Kijken of error false is
    if($Error == false)
    {

        # Query uitvoeren
        $Query =
        "
            INSERT INTO
                berichten
                (
                     naam,
                    email,
                    bericht,
                    ip,
                    datum
                )
                VALUES
                (
                     '"
.mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."',
                    '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
                    '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bericht'])."',
                    '"
.mysql_real_escape_string($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."',
                    NOW()
                )
        "
;
        
        # Resultaat van de query
        $Result = mysql_query($Query);
        
        # Kijken of de query is gelukt
        if(!$Result)
        {

            # Fout opgetreden in de query
            $Message[] = 'Er is een fout opgetreden, fout: '.mysql_error();
        }

        else
        {
            # Succesvol in database geplaats
            $Message[] = 'U bericht is succesvol geplaatst.';
        }
    }
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Bericht Plaatsen</title>
</head>

<body>
<h3>Bericht Plaatsen</h3>
<p>
<?PHP

# Kijken of er een message is
if(!empty($Message))
{

    # Message(s) laten zien
    foreach($Message as $Msg)
    {

        echo $Msg.'<br/>';
    }
}


?>

</p>
<form id="form1" name="form1" method="post" action="">
  <table width="400" border="0">
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type="text" name="naam" id="naam" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Email adres:</td>
      <td><input type="text" name="email" id="email" /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bericht:</td>
      <td><textarea name="bericht" id="bericht" cols="45" rows="5"></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td colspan="2"><input type="submit" name="submit" id="submit" value="Plaatsen" /> <input type="reset" name="reset" id="reset" value="Wissen" /></td>
    </tr>
  </table>
</form>
</body>
</html>


gastenboek.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
<?PHP

# Connectie met de database maken
require_once 'connect_db.php';

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Gastenboek</title>
</head>

<body>
<h3>Gastenboek</h3>
<p>
<?PHP

# Query uitvoeren
$Query =
"
    SELECT
        naam,
        email,
        bericht
    FROM
        berichten
    ORDER BY
        datum
    DESC
"
;

# Resultaat van de query
$Result = mysql_query($Query);

# Kijken of de query is gelukt
if(!$Result)
{

    # Fout opgetreden in de query
    echo 'Er is een fout opgetreden, fout: '.mysql_error();
}

else
{
    # Kijken of er wel resultaten zijn
    if(mysql_num_rows($Result) == 0)
    {

        # Geen resultaten in de database
        echo 'Er staan geen berichten in de database.';
    }

    else
    {
        # Begin van de tabel
        echo '<table width="400" border="0">';
        
        # While loopje uitvoeren om de berichten te tonen
        while($Row = mysql_fetch_assoc($Result))
        {

            echo '
                    <tr>
                        <td>Naam:</td>
                        <td>'
.$Row['naam'].'</td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td>Email adres:</td>
                        <td>'
.$Row['email'].'</td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td>Bericht:</td>
                        <td>'
.$Row['bericht'].'</td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td colspan="2">-----------------------------------</td>
                    </tr>
                '
;
        }

        
        # Tabel afsluiten
        echo '</table>';
    }
}


?>

</p>
</body>
</html>


connect_db.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?PHP

# Errors weergeven
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);

# Database gegevens
$db = array (
    'host' => 'localhost',
    'user' => '',
    'pass' => '',
    'dbname' => ''
);

# Kijken of we connectie kunnen maken
if(!mysql_connect($db['host'], $db['user'], $db['pass']))
{

    trigger_error('Fout bij verbinden: '.mysql_error());
}

elseif(!mysql_select_db($db['dbname']))
{

    trigger_error('Fout bij selecteren database: '.mysql_error());
}


?>


SQL Table

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
CREATE TABLE berichten(
id int( 11 ) NOT NULL auto_increment,
naam varchar( 50 ) collate utf8_unicode_ci NOT NULL,
email varchar( 255 ) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
bericht varchar( 255 ) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
ip varchar( 15 ) NOT NULL default '',
datum datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
PRIMARY KEY( id )
) ENGINE = InnoDB DEFAULT CHARSET = utf8 COLLATE = utf8_unicode_ci;


Let op !: Code is niet getest, dat mag je zelf doen ^^
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.