Gebruiken van mysql_close()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John John

John John

20/09/2005 23:55:00
Quote Anchor link
Hello,

Ik heb mischien een domme vraag,
maar op vlak van snelheid, wat zou je best kunnen doen...
Gewoon 1malig je databaseconnectie opengooien in een include en gewoon querys uitvoeren met mysql_query(); door heel je site...

Of kan je beter een function schrijven met daarin de connectie, de query, en daarne de close? (zodat bij elke query een connectie geopend word en zodra de query uitgevoerd is trug gesloten)

Ik zit er al even over te denken maar ik weet het totaal niet!
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 23:42:51
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/09/2005 06:16:00
Quote Anchor link
Uit php.net:

mysql_close() sluit de verbinding met de MySQL server die geassocieerd is met de gegeven link identifier. Als link_identifier niet gegeven wordt, wordt de laatst geopende link gebruikt.

Het gebruik van mysql_close() is normaal niet nodig, omdat niet-persisente open links automatisch gesloten worden aan het eind van het script.
 
John John

John John

21/09/2005 14:48:00
Quote Anchor link
Thx, dat is nu het perfecte antwoord wat ik wilde horen :-)

Thx jan!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.