Gebruikersnaam uit sessie blijft staan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

12/07/2014 22:58:06
Quote Anchor link
Beste,

ik heb een login systeem dat met het vervelende probleem zit dat als je iemand uitlogd en daarna een ander terug inlogt de gebruikersnaam van de eerste blijft staan. Bijvoorbeeld: ik ben 1 er staat Welkom 1 ik log uit en log in met 2 en er staat Welkom 1.
Hieronder mijn code's:

Logout.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
include 'config/mysql.php';
?>

<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <meta charset="UTF-8">
        <link rel="stylesheet" href="css/main.css" />
        <link rel="shortcut icon" href="images/favicon.png" type="image/png">
        <title>TeamGame: Uitloggen</title>
    </head>
    <body>
        <div id="header">
            <img src="images/logo.png" class="left" />
            <div class="right">
                <table>
                    <tr>
                    <form method="post" action="login.php" style="position:fixed;">
                        <td><label for="userName">Username: </label></td>
                        <td><input type="text" name="userName" class="form_boxText"/></td>
                        
                        <td><label for="password">Wachtwoord: </label></td>
                        <td><input type="password" name="password" class="form_boxText"/></td>
                        
                        <td><button type="submit" name="loginButton" class="button_login" value="Login">Login</button></td>
                    </form>
                    </tr>
                </table>
            </div>
        </div>
        <div id="body" style="padding-left:25%;">
            <table border="0" align="center">                
                <tr>
                <!-- content -->
                    <td height="693" align="center">
                        <?php
//If the user is logged, we log him out
if(isset($_SESSION['userName']))
{

        //We log him out by deleting the username and userid sessions
        unset($_SESSION['userName']);
?>

<div class="message">You are logged out.<br />
                        <?php
} else {
    echo 'We kunnen je niet uitloggen, mischien ben je al uitgelogd.';
}

?>

                    </td>
                </tr>
            </table>
        </div>
    </body>
    
</html>


Mysql.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
session_start();
mysql_connect('localhost', 'root', 'root') or die('Could not conect to MySQL.');
mysql_select_db('root') or die('Could not connect to MySQL database.');
?>


Profile.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
include 'config/mysql.php';
if(isset($_SESSION['userName'])) {
?>

<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <title>TeamCrafted: Profiel</title>
        <meta charset="UTF-8">
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.teamgame.tk/css/game.css">
    </head>
    <body>
        <?php include_once("header.php"); ?>
    <div class="content">
            <div>
                <h2>Welkom <?php echo $_SESSION['userName'];?>,</h2>
              <p>op onze browsergame website!</p>
              <p>Hieronder kan je een browsergame naar keuze uikiezen.</p>
            </div>
    </div>
        <ddiv class="image_1">
            <a href="http://www.teamcrafted.tk/browsergame/business_game.php">
                <imdg src="http://www.teamcrafted.tk/browsergame/images/business_game.png" alt="logo" title="TeamCrafted">
            </a>
        </divd>
    </body>
</html>
<?php
} else {
    header('Location: index.php');
}

?>


Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen!


Mvg,
Gewijzigd op 03/04/2017 18:56:02 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:17:41
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/07/2014 01:31:48
Quote Anchor link
en waar is je login(.php) ?
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 12:34:37
Quote Anchor link
Login.php linkt aan func_login.php hier de Func_login.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
error_reporting('NOTICE');

include 'config/mysql.php';

function
login() {
    $userName = $_POST['userName'];
    $password = $_POST['password'];
    
    $query = mysql_query("SELECT * FROM `logins` WHERE `userName`='$userName' AND `password`='$password'");
    
    $errors = array();
    
    if (empty($userName)) {
        $errors[] = 'Je gebruikersnaam kan niet leeg zijn.';
    }

    
    if (empty($password)) {
        $errors[] = 'Je wachtwoord moet volledig zijn.';
    }
    

    if ($errors==true) {
        foreach ($errors as $error) {
            echo $error.'<br />';
        }
    }
else {
        if (mysql_num_rows($query)==true) {
            echo 'Ingelogd! We sturen je door naar je configuratiescherm.';
            $_SESSION['userName'] = $_POST['userName'];
            include 'config/redirect_profile.php';
        }
else {
            echo 'Login mislukt. Heb je wel een juiste email of een juist wachtwoord ingegeven?';
        }
    }

}


?>
Gewijzigd op 13/07/2014 12:54:38 door John De Zon
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

13/07/2014 14:01:53
Quote Anchor link
>> ik heb een login systeem dat met het vervelende probleem zit dat als je iemand uitlogd en daarna een ander terug inlogt de gebruikersnaam van de eerste blijft staan.

Ik zie dit staan in jouw code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if(isset($_SESSION['userName']))
{

        //We log him out by deleting the username and userid sessions
        unset($_SESSION['userName']);
?>

Waarom vernietig je niet de complete sessie? Waarom unset je alleen de username?
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 14:19:51
Quote Anchor link
Hoe doe je dat dan?
 
Victor G

Victor G

13/07/2014 15:43:21
Quote Anchor link
Wat je nu doet is een key uit de array* weghalen, als je de hele array weg wil hebben doe je simpelweg

* $_SESSION is een array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
unset($_SESSION);
?>
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 15:49:44
Quote Anchor link
Als ik dat doe gebeurt er niets
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/07/2014 15:58:40
Quote Anchor link
Victor G op 13/07/2014 15:43:21:
Wat je nu doet is een key uit de array* weghalen, als je de hele array weg wil hebben doe je simpelweg

* $_SESSION is een array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
unset($_SESSION);
?>


daar heb je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_destroy(); ?>
voor.

Maar dan is dus alles uit je sessie weg, ook dingen die niet met inloggen te maken hebben.

Toevoeging op 13/07/2014 16:05:53:

wat gebeurt er in config/redirect_profile.php ?
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 16:06:10
Quote Anchor link
Ik heb het probleem ook zo nog steeds als ik 2 keer herlaad via de profile.php?id=1 pagina werkt het wel.
 
H Kse

H Kse

13/07/2014 17:10:59
Quote Anchor link
Dit probleem had ik ook gehad ik denk dat dat te maken heeft met dat de eerste refresh je session_destroy() in werking gaat (vernietigen van session).

En bij je 2e refresh de sessions niet meer bestaat vanwege je eerste refresh.

Gewoon logout.php maken en daar session_destroy() doen ?
 
Erwin H

Erwin H

13/07/2014 17:46:43
Quote Anchor link
Victor G op 13/07/2014 15:43:21:
Wat je nu doet is een key uit de array* weghalen, als je de hele array weg wil hebben doe je simpelweg

* $_SESSION is een array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
unset($_SESSION);
?>


Even de manual lezen:
Quote:
Caution Do NOT unset the whole $_SESSION with unset($_SESSION) as this will disable the registering of session variables through the $_SESSION superglobal.
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 18:02:50
Quote Anchor link
@Frank alleen een redirect in html
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2014 23:13:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
session_start();

// Uitloggen
        session_destroy();
        session_id(sha1(microtime()));
        session_start();
?>
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 23:17:26
Quote Anchor link
Dit probleem gaat maar niet weg. Kan iemand misschien een andere aanpak van sessie doorsturen die volgens hem/haar wel moet werken.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2014 23:29:21
Quote Anchor link
Als je mijn code gebruikt ben je echt wel uitgelogd.
Dus wat is het probleem nog?
 
John De Zon

John De Zon

13/07/2014 23:31:10
Quote Anchor link
De gebruikersnaam blijft nog steeds staan!
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2014 23:33:17
Quote Anchor link
Lijkt mij stug.
Wat heb je nu?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.