geen email ontvagen na het verzenden van contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Martyn

Martyn

28/05/2009 08:33:00
Quote Anchor link
Hello mensen,
ik heb een contact formulier :
http://marty-f1.uuuq.com/contactt/contactt.php
dit script hoort er bij:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
<?

//////////////////////////////////////////////////////////////
//    Contact / Mail formulier (Anti Spam & Mail Checker)   //
//////////////////////////////////////////////////////////////


ob_start(); // Voor Cookie setten

// Headers zetten zodat de de inhoud niet word gecashed

header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");

// Config Gedeelte
$site = "http://www.marty-f1.uuuq.com/nders.html";    // Site waarnaar je terug gaat als je een bericht hebt achtergelaten
$wm_naam = "Martyn";                    // Webmaster naam
$wm_email = "*******@hotmail.com";        // Webmaster E-mail
$Anti_Spam = "10";                        // Anti Spam Tijd in Minuten ( Voer "0" om de Spam Beveiliging uit te zetten )
$fout_text = TRUE;                        // Bij Fout Text Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$fout_vakje = TRUE;                        // Bij Fout Border om Vakje Rood maken ( TRUE voor aan, FALSE voor uit )
$html = TRUE;                                // Een HTML email

// Hierna hoef je niks meer te veranderen!

$naam = $_POST['naam'];
$email = $_POST['email'];
$onderwerp = $_POST['onderwerp'];
$bericht = $_POST['bericht'];
$bericht_wrap = wordwrap ($bericht, 40, "\n", 1);

// IP van de verstuurder
if(getenv($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) {
    $ip = getenv($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']);
}
elseif(getenv($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])) {
    $ip = getenv($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']);
}
else {
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}


$host = gethostbyaddr($ip);         // Host van verstuurder

if($html) {
// Headers
    $headers = "From: \"Contact Formulier\" <".$wm_naam.">\r\n";
    $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
    $headers .= "Return-Path: Mail-Error <".$wm_naam.">\r\n";

// Bericht
    $message = "<!DOCTYPE HTML PUBLIC \"-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN\">";
    $message .= "<HTML><HEAD>";
    $message .= "<META http-equiv=3DContent-Type content=3D\"text/html; = charset=3Dwindows-1252\">";
    $message .= "</HEAD><BODY>";
    $message .= "<BR> ";
    $message .= "<TABLE>";
    $message .= "<tr><td>Naam:</td><td>".$naam."</td></tr>";
    $message .= "<tr><td>Email:</td><td><a href=\"mailto:".$email."\">".$email."</a></td></tr>";
    $message .= "<BR> ";
    $message .= "<tr><td>Bericht:</td><td>".$bericht."</td></tr>";
    $message .= "<tr><td colspan=\"2\">&nbsp;</td></tr>";
    $message .= "<BR> ";
    $message .= "<tr><td>Datum:</td><td>".date("d-m-Y H:i:s")."</td></tr>";
    $message .= "<tr><td>IP:</td><td><a href=\"http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois?domain=".$ip."\">".$ip."</a></td></tr>";
    $message .= "<tr><td>Host:</td><td>".$host."</td></tr>";
    $message .= "</TABLE></BODY></HTML>";
      
}


else {
// Headers
    $headers = "From: \"Contact Formulier\" <".$wm_naam.">\r\n";
    $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
    $headers .= "Content-type: text/plain; charset=iso-8859-1";

// Bericht
    $message = "Naam: ".$naam."        \n";
    $message .= "E-mail: ".$email."     \n";
    $message .= "Bericht:\n".$bericht_wrap."     \n ";
    $message .= "               \n ";
    $message .= "Datum: ".date("d-m-Y H:i:s")." \n";
    $message .= "------------------------------------------------------- \n ";
    $message .= "IP: ".$ip."                    \n ";
    $message .= "Host: ".$host."                \n ";

}

// Mail Checker
function checkmail($mail)
{

    $email_host = explode("@", $mail);
    $email_host = $email_host['1'];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);
    if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
       $valid = 1;
    return $valid;
}

// kijken of het cookie bestaat, zoja dan wordt het formulier niet getoond.
if(!isset($_COOKIE['mailformulier']))
{

    if(isset($_POST['wis']))
    {

        foreach ($_POST as $key => $value)
        {

            unset($value);
        }

        header("");
    }

    // Alles Controleren Wanneer er op Verzenden wordt gedrukt
    if(isset($_POST['verzenden']))
    {

        $fout = "";
        if((empty($naam)) OR (strlen($naam) < 3) OR (eregi(">", $naam)))
        {

            $fout .= " ";
            unset($naam);
            $fout_vakje_naam = "input_fout";
            $fout_text_naam = "text_fout";
        }

        if((empty($email)) OR (strlen($email) < 7) OR (eregi(">", $email)))
        {

            $fout .= "U bent vergeten uw e-mail adres in te vullen! <BR>";
            unset($email);
            $fout_vakje_email = "input_fout";
            $fout_text_email = "text_fout";
        }

        elseif(checkmail($email) == 0)
        {

            $fout .= "Vul een correct e-mail adres in! <BR>";
            unset($email);
            $fout_vakje_email = "input_fout";
            $fout_text_email = "text_fout";
        }

        if((empty($onderwerp)) OR (strlen($onderwerp) < 3) OR (eregi(">", $onderwerp)) )
        {

            $fout .= "U bent vergeten een onderwerp in te vullen! <BR>";
            unset($onderwerp);
            $fout_vakje_onderwerp = "input_fout";
            $fout_text_onderwerp = "text_fout";
        }

        if(empty($bericht))
        {

            $fout .= "U bent vergeten een bericht in te vullen! <BR";
            unset($bericht);
            $fout_vakje_bericht = "input_fout";
            $fout_text_bericht = "text_fout";
        }

        elseif(strlen($bericht) < 6)
        {

            $fout .= "Uw bericht is tekort! <BR>";
            $fout_vakje_bericht = "input_fout";
            $fout_text_bericht = "text_fout";
        }

        if(!empty($fout))
        {

        echo "<font color=\"#FF0000\"> $fout </font><br>"; // Weergeven van de fout(en)
        }
        else
        {
        mail($wm_email,$onderwerp,$message,$headers);

        // Bericht als mail succesvol is verzonden
        echo "<head><link href=\"style.css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\"></head>";
        echo "<BR>Uw contact bericht is succesvol verzonden!<BR>";
        echo "Er word zo snel mogelijk gereageerd.<BR><BR>";
        echo "Met vriendelijke groeten,<BR>";
        echo "<B>".$wm_naam."</B>";

        // cookie zetten tegen spam
        setcookie("mailformulier",1,time()+($Anti_Spam*60));

        // formulier wordt niet weer getoond
        $Formulier = TRUE;

        header("refresh:3;url=".$site."");
        }
    }
}

else {
    $Formulier = FALSE;
    echo "<html><head><link href=\"style.css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" /></head><body>";
    echo "<center><h2> Spam Beveiliging </h2><br />";
    echo "Je kunt maar eens in de $Anti_Spam minuten een e-mail versturen!</body></html>";
    header("refresh:3;url=".$site."");
}


if(!isset($Formulier))
{

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
<head>
<link href="file:///C|/Documents and Settings/De Kinderen/Mijn documenten/martijn/kontakt/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<title>Contact Formulier</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>

<body>
<table  border="0" cellpadding="5" cellspacing="0"  width="100%" style="border-collapse: collapse">
<tr><td><br />
<form method="post" action="">
<table>
<tr><td>IP / Host: </td><td><? echo $ip;?> / <? echo $host; ?></td></tr>
<tr><td class="<? echo $fout_text_naam; ?>">Naam:</td><td><input type="text" class="<? echo $fout_vakje_naam; ?>" id="naam" name="naam" maxlength="20" value="<? echo $naam; ?>" />
<?
 
        $fout1
= "";
        if((empty($naam)) OR (strlen($naam) < 3) OR (eregi(">", $naam)))
        {

            $fout1 .= "U bent vergeten uw naam in te vullen!";
            unset($naam);
            $fout_vakje_naam = "input_fout";
            $fout_text_naam = "text_fout";
        }

echo "<font color=\"#FF0000\"> $fout1 </font><br>";

?>


</td></tr>
<tr><td class="<? echo $fout_text_email; ?>">Email:</td><td><input type="text" class="<? echo $fout_vakje_email; ?>" id="email" name="email" maxlength="30" value="<? echo $email; ?>" />
<?
        if((empty($email)) OR (strlen($email) < 7) OR (eregi(">", $email)))
        {

            $fout2 .= "U bent vergeten uw e-mail adres in te vullen!";
            unset($email);
            $fout_vakje_email = "input_fout";
            $fout_text_email = "text_fout";
        }

        elseif(checkmail($email) == 0)
        {

            $fout3 .= "Vul een correct e-mail adres in!";
            unset($email);
            $fout_vakje_email = "input_fout";
            $fout_text_email = "text_fout";
        }

?>


</td></tr>
<tr><td class="<? echo $fout_text_onderwerp; ?>">Onderwerp:</td><td><input type="text" class="<? echo $fout_vakje_onderwerp; ?>" id="onderwerp" name="onderwerp" maxlength="30" value="<? echo $onderwerp; ?>" />
<?
        if((empty($onderwerp)) OR (strlen($onderwerp) < 3) OR (eregi(">", $onderwerp)) )
        {

            $fout4 .= "U bent vergeten een onderwerp in te vullen!";
            unset($onderwerp);
            $fout_vakje_onderwerp = "input_fout";
            $fout_text_onderwerp = "text_fout";
        }

?>

</td></tr>
<tr><td valign="top" class="<? echo $fout_text_bericht; ?>">Bericht:</td><td><textarea id="bericht" name="bericht" class="<? echo $fout_vakje_bericht; ?>" cols="100" rows="5"><? echo $bericht; ?></textarea></td></tr>
<tr><td></td><td><input type="submit" id="verzenden" name="verzenden" value="Verzenden" />
<?
        if(empty($bericht))
        {

            $fout5 .= "U bent vergeten een bericht in te vullen! <BR";
            unset($bericht);
            $fout_vakje_bericht = "input_fout";
            $fout_text_bericht = "text_fout";
        }

        elseif(strlen($bericht) < 6)
        {

            $fout6 .= "Uw bericht is tekort! <BR>";
            $fout_vakje_bericht = "input_fout";
            $fout_text_bericht = "text_fout";
        }

?>

</td></tr>
</table>
</form>
</td></tr>
</table>

</body>
</html>
<?
}
?>

ik heb nu een hele nacht gewacht op 2mailtjes via dit email script maar nog steeds niks ontvangen.. hoe komt dat?
zien jullie misschien iets wat ik vergeten ben en hoe moet dat dan?
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 19:49:04
 
Dutch Caffeine

Dutch Caffeine

28/05/2009 09:29:00
Quote Anchor link
Het script werkt bij mij. Het enige waar ik last van heb zijn errors dat er een paar variabelen niet gemaakt zijn. (bijv. $_POST['naam']).

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Naam:    Alexander
Email:    ***@gmail.com

Bericht:    tessttttt
 

Datum:    28-05-2009 09:26:43
IP:    127.0.0.1
Host:    pc_dexora_one
 
Steven Hack

Steven Hack

28/05/2009 09:54:00
Quote Anchor link
Als je 10 keer de zelfde check doet op 10 verschillende velden, is het misschien verstandig om 1 functie te maken en dan alles daar door heen halen. Scheeld je een hoop (dubbele) code.

Verder ga je bij je mail altijd van uit dat hij aankomt, en dus "Gelukt" resultaat echo'd. Dat lijkt me raar.

Doe dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if (@mail($mail,$subject,$message,$headers)) {
  //Het ging goed
}
else {
  //Het ging niet goed
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
Martyn

Martyn

28/05/2009 14:00:00
Quote Anchor link
dus waar moet ik wat veradnerne en hoe?
 
Midas

Midas

28/05/2009 15:52:00
Quote Anchor link
Martyn, zoek alsjeblieft eerst een handleiding PHP op. Dan kan je het daarna zelf.
 
Martyn

Martyn

28/05/2009 16:48:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met php handleidings maar dit is zo groot en zo veel dara snap ik geen klote van...
 
Dutch Caffeine

Dutch Caffeine

30/05/2009 09:37:00
Quote Anchor link
Martyn,

Als je met het gedrag van: ik snap er geen klote van. Verder gaat, dan kan je beter stoppen.

Leren programmeren is niet makkelijk, het kost heel veel tijd. Als jij nou eens tutorials gaat volgen, en scripts over schrijven (geen ctrl+c - ctrl+v). Ik ben nu bezig met het leren van Adobe Flex (mxml) wat knap lastig is. Maar ik geef het niet op.

Ook een goed portie engels is goed voor je, dat heb je hard nodig in de web wereld.

Even terug naar je script, ik ga even geheel door het script heen, en ik vertel jou wat jij precies fout doet.

Ten eerste niet elke web-host bedrijf ondersteunen niet altijd short open tags.

Wat zijn short open tags, dat is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?

?>


De gewone tags zijn:

<?php

?>


Mijn tip is ook, gebruik de normale php tags.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$naam = $_POST['naam'];
$email = $_POST['email'];
$onderwerp = $_POST['onderwerp'];
$bericht = $_POST['bericht'];


Daar ga je toch pittig de fout in. De variablen naam, email, onderwerp, bericht in de POST global bestaan helemaal niet als ik voor het eerst op de pagina kom. En wat is de oplossing?

Simpel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$naam            = (isset($_POST['naam'])) ? $_POST['naam'] : "";
$email            = (isset($_POST['email'])) ? $_POST['email'] : "";
$onderwerp        = (isset($_POST['onderwerp'])) ? $_POST['onderwerp'] : "";
$bericht        = (isset($_POST['bericht'])) ? $_POST['bericht'] : "";


Lijn 111:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header("");


Dat gaat niet. Je kan geen lege headers verzenden, en dat heeft ook geen enkel nut.

De rest ziet er wel aardig uit, maar dit is nog geen werk van een professionele web-developer.

Probeer ook eens netjes te werken, en herhaal NOOIT stukken code. Kost enkel maar tijd.

Veel succes met verbeteren. En zeg nooit meer:
Martyn:
ik ben bezig met php handleidings maar dit is zo groot en zo veel dara snap ik geen klote van..


Alexander de Jong
 
Martyn

Martyn

30/05/2009 09:43:00
Quote Anchor link
Maar waarschijnlijk ligt het aan me host.
want ik heb meedere email script gedaan en geen van alle doen het. en bij anderen mensen wel, ik heb wel gratis host.

en ff over dat progameren:
ik ben bezig met php, ik ben het ana het over typen enzo. maar bij handleidings vindt je nooit van die hele uitgebreide dinge. daar zie je allen de kleine basis dingen. als ik daar zulke grote dingen kijk dan ssnap ik het niet.
maar misschien weet jij een goede(NEDERLANDSE) site waar een php handleiding staat die wel verder gaat met grotere dignen etc.?

ik laat voorlopig ff dat email script ff liggen en naar anderen dingen kijken en begrijpen. ik wil allemaal veel te snel gaan enzo.
maar bedankt voor je reactie en succes met je Adobe Flex (mxml)
 
Dutch Caffeine

Dutch Caffeine

30/05/2009 09:55:00
Quote Anchor link
Kijk eens in je spam box.

En ja het kan ook aan je hosting provider liggen. Tip: je kan ook swiftmail gebruiken. http://swiftmailer.org/ in swift mail kan je je eigen smtp provider aan geven ;)

Ik weet geen goede nederlandse website met artikelen, je kan hier op phphulp ook veel vinden.
 
Martyn

Martyn

01/06/2009 18:18:00
Quote Anchor link
ik heb al in me spambox gekeken, maar daar komt echt niks terecht....
maar hoe werkt tdat dan met swiftmailer?
en wat is je eigen smtp?
ik gebruik gwn hotmail. ik weet niet of je dat nodig hebt?
 
Midas

Midas

01/06/2009 19:16:00
Quote Anchor link
Je kunt voor SMTP meestal 'localhost' gebruiken.
 
Martyn

Martyn

01/06/2009 19:18:00
Quote Anchor link
hoe moet je dan die smtp instellen?
je moet het togh in php.ini instellen?

ik heb nu dit:
[mail function]
; For Win32 only.
SMTP = localhost
smtp_port = 25

; For Win32 only.
sendmail_from = **********@hotmail.com

; For Unix only. You may supply arguments as well (default: "sendmail -t -i").
;sendmail_path =

; Force the addition of the specified parameters to be passed as extra parameters
; to the sendmail binary. These parameters will always replace the value of
; the 5th parameter to mail(), even in safe mode.
;mail.force_extra_parameters =
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 19:49:00
Quote Anchor link
als je nu eens dit hele script aan de kant zet en een hele simpele mail functie maakt die een heel simpel mailtje stuurt met alles hard-coded er in.
dan kun je veel makkelijker aangeven waar het fout gaat. Als dat wel werkt kun je rustig functionaliteit toevoegen om te kijken waar het fout gaat.
 
Martyn

Martyn

01/06/2009 20:20:00
Quote Anchor link
Heeft iemadn dan nog een simple mail functie ding liggen?
en weet iemadn een host(GRATIS) die wel contact formulier verzend enzo?
want de mijne(www.zymic.com) doet dat niet. denk ik. want ik krijg nooit ene mail.

Martyn
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 20:25:00
Quote Anchor link
Midas schreef op 28.05.2009 15:52:
Martyn, zoek alsjeblieft eerst een handleiding PHP op. Dan kan je het daarna zelf.

Sorry, maar ik vond het even nodig dat te herhalen.
Zoek alsjeblieft eens hier.
er zijn letterlijk miljoenen simpele mail scripts. ik denk niet dat we dat hier hoeven te herhalen.
EDIT: als je een andere host zoekt kan ik je helaas alleen naar betaalde hosts verwijzen. probeer deze[/url eens.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thom nvt
 
Martyn

Martyn

01/06/2009 20:26:00
Quote Anchor link
oke dat ga ik dna maar eerst even doen.
maar weet iemadn toevallig wel een host die mail function ondersteund en ook echt de mailtje verzend naar het email adres waar je heen wilt?


Martyn
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 20:31:00
Quote Anchor link
de host die jij net opgaf ondersteunt gewoon email hoor. staat netjes op hun homepage.
ik blijf er bij dat je een simpel script moet pakken en het gewoon moet proberen op de host die je nu hebt.

(sterker nog, mijn thuis-server, achter 2 firewalls, 1 router en ziggo-troep kan gewoon mail versturen, alleen soms gaat er gewoon ergens iets fout wat je niet kan zien met zo'n groot script.)
 
Martyn

Martyn

01/06/2009 20:33:00
Quote Anchor link
maar hoe kan het dan dan ik het niet ontvang?
ligt het misschien dat ik ene hotmail adres gebruik of iets?

Martyn
 
Arnold C

Arnold C

01/06/2009 20:34:00
Quote Anchor link
De adviezen hierboven zijn echt heel goed. Mr. De Jong vlooit ongeveer je code regel-voor-regel door........heerlijk. Ik zit vrolijk mee te leren.

Hieronder een linkje naar w3schools: ook dat is erg goed. Je kunt de voorbeelden zo gebruiken en je krijgt nog uitleg ook.

http://www.w3schools.com/php/php_mail.asp
 
Martyn

Martyn

01/06/2009 20:36:00
Quote Anchor link
oke,
maar ik heb ook nogg even gekijken of mijn host echt ondersteund(www.zumic.com)
die acpteert het wel maar dan wel betalen en ik ben gratis.
weet iemadn dan een goede host(gratis) met mail enzo?

en bedankt voor die site..
 
Thom nvt

Thom nvt

01/06/2009 20:48:00
Quote Anchor link
een gratis host met mail is vaak lastig te vinden.
je kunt even google-en want er bestaat ergens een site die een actuele lijst bijhoud van hosting providers met mail support. je kunt dan filteren op een hele boel requirements.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.