Geen foto in mozilla wel in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Peetje van emeren

peetje van emeren

25/02/2008 09:29:00
Quote Anchor link
Hoi beste

Ik heb een probleempje.
Ik heb een foto script werkt perfect in IE maar niet in mozilla.
In mozilla laat hij de foto's niet zien in IE wel.
Waar kan dat aan gaan liggen?
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 06:54:27
 
Jacco Engel

Jacco Engel

25/02/2008 09:32:00
Quote Anchor link
Het feit dat je geen relevante code geeft
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/02/2008 09:33:00
Quote Anchor link
Dat wordt gokken zonder een scriptfragment
 
Peetje van emeren

peetje van emeren

25/02/2008 09:35:00
Quote Anchor link
En welke zou je dan willen zien.
 
Peetje van emeren

peetje van emeren

25/02/2008 09:36:00
Quote Anchor link
mod-edit::
Bumpen
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten, voordat andere forumleden gereageerd hebben, heet "bumpen". Omdat het opdringerig overkomt is bumpen pas na 24 uur toegestaan. Bumpen kan een reden zijn voor de admins en mods om een topic te sluiten. Gebruik het Afbeelding knopje om je tekst aan te passen indien nodig.

Dit is de index

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
<?php
require("./PicSql.inc.php");
$db = new PicSQL($DBName);
$homecataresult = $db->getchildcatalog(0);
$homelatestresult = $db->getlatestonhome($front_latestonhomerecord);
?>

<html>
<head>
<title><?php print "$front_indextitle"; ?></title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php print "$front_charset"; ?>">
<link rel="stylesheet" href="./style/style.css" type="text/css">
<script language="JavaScript">
<!--
function MM_reloadPage(init) {  //reloads the window if Nav4 resized
  if (init==true) with (navigator) {if ((appName=="Netscape")&&(parseInt(appVersion)==4)) {
    document.MM_pgW=innerWidth; document.MM_pgH=innerHeight; onresize=MM_reloadPage; }}
  else if (innerWidth!=document.MM_pgW || innerHeight!=document.MM_pgH) location.reload();
}
MM_reloadPage(true);
// -->
</script>
</head>

<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000" leftmargin="0" topmargin="0">
<?php
include("top.php3");
?>

<table width="770" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" align="center" class="table_01">  
  <tr>
    <td class="table_02" width="160" valign="top">
      <table width="160" border="0" cellspacing="0" cellpadding="4">
        <tr>
          <td><img src="./images/left_search.gif" width="152" height="16"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td>            
          <form action="search.php" method="POST">                  
            <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="145" align="right">
              <tr>
                  <td><input type="text" name="keyword" value="" size="12"></td>
              </tr>
              <tr><td><input type="submit" name="searchsubmit" value="<?php print "$front_searchsubmit"; ?>"></td></tr>
              <tr><td>&nbsp;</td></tr>
            </table>            
            </form>
          </td>
        </tr>
      </table>      
      
    </td>
    <td class="menu" bgcolor="#FFFFFF" valign="top" width="410">
    <table width="410" border="0" cellspacing="0" cellpadding="4">
          <tr>
            <td bgcolor="#F2F2F2" class="menu_in"><?php print "$front_latestpics"; ?></td>
          </tr>
          <tr>
            <td>
            <?php
          if (!empty($homelatestresult)) {
          while ( list($key,$val)=each($homelatestresult) ) {
          $title = stripslashes($val["title"]);
          $picid = stripslashes($val["picid"]);
          $adddate = stripslashes($val["adddate"]);          
          print "<a href=\"pic.php?picid=$picid\" class=\"en_b\" target=\"_blank\"><img src=\"./images/bullet_b.gif\" width=\"11\" height=\"9\" border=\"0\">$title ($adddate)</a><br>";
          }
    }

      ?>

            </td>
          </tr>          
    </table>
    <?php
    if (!empty($homecataresult)) {
          while ( list($key,$val)=each($homecataresult) ) {
              $catalogname = stripslashes($val["catalogname"]);
              $catalogid = stripslashes($val["catalogid"]);
              $result = $db->getpicsbycatid(0,$front_catpicsonhomerecord,$catalogid);
    ?>

    <table width="410" border="0" cellspacing="0" cellpadding="4">
          <tr>
            <td bgcolor="#F2F2F2" class="menu_in"><?php print "$catalogname"; ?></td>
            <td bgcolor="#F2F2F2" class="menu_in" align="right"><a href="catalog.php?catalogid=<?php print "$catalogid"; ?>" class="en_b"><img src="images/bullet_b.gif" width="11" height="9" border="0"><?php print "$front_more"; ?>...</a></td>
          </tr>      
          <tr>
           <td colspan="2">
           <?php
           if (!empty($result)) {
          while ( list($key,$val)=each($result) ) {
          $title = stripslashes($val["title"]);
          $picid = stripslashes($val["picid"]);
          $adddate = stripslashes($val["adddate"]);
           ?>

           <a href="pic.php?picid=<?php print "$picid"; ?>" class="en_b" target="_blank"><img src="./images/bullet_b.gif" width="11" height="9" border="0"><?php print "$title ($adddate)"; ?></a><br>
           <?php
            }
            }

           ?>

           </td>
          </tr>  
    </table>
    <?php
    }
    }

    ?>
              
    </td>
    <td class="table_02" background="./images/right_bg.gif" valign="top">      
      <table width="200" border="0" cellspacing="0" cellpadding="6">
        <tr>
          <td>
          &nbsp;
          </td>
        </tr>
      </table>
    </td>
  </tr>
</table>
<?php
include("bottom.php3");
?>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door peetje van emeren
 
- -

- -

25/02/2008 09:46:00
Quote Anchor link
Dat is regel 93, overduidelijk. Niet dus.

1) Laat relevante code zien, niet meer dan 10-20 regels.
2) Omschrijf je probleem duidelijk, geef alle foutmeldingen door, vertel wat je zelf al gedaan hebt etc.
3) Zet codetags om je code: Hier je code .
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/02/2008 09:46:00
Quote Anchor link
En welke img laat hij niet zien? Die op regel 64?

Ik zie dat je nog PHP3 bestanden gebruikt? Waar heb je dit script vandaan???
 
J A

J A

25/02/2008 09:46:00
Quote Anchor link
zet dit is helemaal bovenaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

25/02/2008 09:47:00
Quote Anchor link
Register Globals :)

Edit:

Gebassseerd op :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="pic.php?picid=<?php print "$picid"; ?>"


in combinatie met het feit dat ik nergens $_GET zie
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/02/2008 09:50:00
Quote Anchor link
@ peetje: je merkt al aan de reacties hier dat er nogal wat dingen aan de hand zijn met je script. Wat moet het precies doen? Waarschijnlijk is het sneller om het opnieuw te maken maar dan netjes.
 
Peetje van emeren

peetje van emeren

25/02/2008 09:52:00
Quote Anchor link
FlexPHPPic daar komt het script vandaan ik had graag een mooi foto script dat werkt ik heb er nu al 8 gehad en telkens is er wel wat mee aan de hand of zend of magix of zomaar wat fouten die ik niet kan oplossen dit was een simpel script wat ik eigelijk nodig heb.

Ik heb de code erin gezet maar dan krijg ik weer een andere fout.

Notice: Undefined variable: record in /home/peerke/domains/xx/public_html/album/PicSql.inc.php on line 17

Notice: Undefined variable: page in /home/peerke/domains/xx/public_html/album/PicSql.inc.php on line 17
 
J A

J A

25/02/2008 09:56:00
Quote Anchor link
Die code die je erboven moest zetten laat alle errors zien :)

In PicSql.inc.php (het script dat je include) staat een variable die niet bestaat op lijn 17 :)

Maar om dit te gaan maken heeft nogal weinig zin. Je kan beter zelf een script maken of laten maken of een goeie op internet vinden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J A
 
Peetje van emeren

peetje van emeren

25/02/2008 10:01:00
Quote Anchor link
Dankje ik heb nu jGallery erop gezet maar zet ook al geen zoden aan de dijk .

Dan ga ik er maar 1 maken gaat sneller dan andermans zooi aan te passen .
Alhoewel ik geen prof ben in php maar daar heb ik jullie voor hahahahahha.

Dankje allemaal.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/02/2008 10:03:00
Quote Anchor link
Gewoon vanaf nul beginnen en bij je eerste probleem hier aankloppen ;-)
 
Peetje van emeren

peetje van emeren

25/02/2008 10:10:00
Quote Anchor link
Sluiten dan maar ?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

25/02/2008 10:11:00
Quote Anchor link
Nieuw zeker :P?

Mods hier doen niet aan sluiten. Laten een topic gewoon in vrede sterven in plaats van bruut de kop afhakken :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.