geen mail ontvagen....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »
Martyn

Martyn

28/05/2009 15:36:00
Quote Anchor link
ik heb een mail script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
538
539
540
541
542
543
544
545
546
547
548
549
550
551
552
553
554
555
556
557
558
559
560
561
562
563
564
565
566
567
568
569
570
571
572
573
574
575
576
577
578
579
580
581
582
583
584
585
586
587
588
589
590
591
592
593
594
595
596
597
598
599
600
601
602
603
604
605
606
<?php
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// dB Masters' PHP FormM@iler, Copyright (c) 2007 dB Masters Multimedia
// http://www.dbmasters.net/
// FormMailer comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY
// Licensed under the AGPL
// See license.txt and readme.txt for details
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// General Variables

    $check_referrer="no";
    $referring_domains="http://www.marty-f1.uuuq.com/";

// options to use if hidden field "config" has a value of 0
// recipient info

    $charset[0]="UTF-8";
    $tomail[0]="[email protected]";
    $cc_tomail[0]="";
    $bcc_tomail[0]="";
// Mail contents config
    $subject[0]="Subject of Email";
    $reply_to_field[0]="Email";
    $reply_to_name[0]="Name";
    $required_fields[0]="Name,Comments";
    $required_email_fields[0]="Email";
    $attachment_fields[0]="";
    $return_ip[0]="yes";
    $mail_intro[0]="The following are form results from your web site:";
    $mail_fields[0]="Name,Email,Comments";
    $mail_type[0]="text";
    $mail_priority[0]="1";
    $allow_html[0]="no";
// Send back to sender config
    $send_copy[0]="no";
    $copy_format[0]="vert_table";
    $copy_fields[0]="Name,Comments";
    $copy_attachment_fields[0]="";
    $copy_subject[0]="Subject of Copy Email";
    $copy_intro[0]="Thanks for your inquiry, the following message has been delivered.";
    $copy_from[0]="[email protected]";
    $copy_tomail_field[0]="Email";
// Result options
    $header[0]="";
    $footer[0]="";
    $error_page[0]="";
    $thanks_page[0]="";
// Default Error and Success Page Variables
    $error_page_title[0]="Errors:";
    $error_page_text[0]="Please use your browser's back button to return to the form and complete the required fields.";
    $thanks_page_title[0]="Message Sent";
    $thanks_page_text[0]="Thank you for your inquiry";
// Antispam Options
    $empty_field[0]="nospam";
    $character_scan[0]="Comments,Name";
    $time_delay[0]="2";
    $captcha_codes[0]="9C2449,EEADC8,77A585,D72838";
    $max_urls[0]="2";
    $max_url_fields[0]="Comments";
    $flag_spam[0]="";

// options to use if hidden field "config" has a value of 1
// recipient info

    $charset[1]="";
    $tomail[1]="";
    $cc_tomail[1]="";
    $bcc_tomail[1]="";
// Mail contents config
    $subject[1]="";
    $reply_to_field[1]="";
    $reply_to_name[1]="";
    $required_fields[1]="";
    $required_email_fields[1]="";
    $attachment_fields[1]="";
    $return_ip[1]="";
    $mail_intro[1]="";
    $mail_fields[1]="";
    $mail_type[1]="";
    $mail_priority[1]="";
    $allow_html[1]="";
// Send back to sender config
    $send_copy[1]="";
    $copy_format[1]="";
    $copy_fields[1]="";
    $copy_attachment_fields[1]="";
    $copy_subject[1]="";
    $copy_intro[1]="";
    $copy_from[1]="";
    $copy_tomail_field[1]="";
// Result options
    $header[1]="";
    $footer[1]="";
    $error_page[1]="";
    $thanks_page[1]="";
// Default Error and Success Page Variables
    $error_page_title[1]="";
    $error_page_text[1]="";
    $thanks_page_title[1]="";
    $thanks_page_text[1]="";
// Antispam Options
    $empty_field[1]="";
    $character_scan[1]="";
    $time_delay[1]="";
    $captcha_codes[1]="";
    $max_urls[1]="";
    $max_url_fields[1]="";
    $flag_spam[1]="";

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// Don't muck around past this line unless you know what you are doing //
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////


ob_start();
$config=$_POST["config"];
$debug=0;
$debug_text="";

// fix for Windows email server security


// email validation regular expression

$regex = "^[-a-z0-9!#$%&\'*+/=?^_`{|}~]+(\.[-a-z0-9!#$%&\'*+/=?^_`{|}~]+)*@(([a-z0-9]([-a-z0-9]*[a-z0-9]+)?){1,63}\.)+([a-z]([-a-z0-9]*[a-z0-9]+)?){2,63}$";
$header_injection_regex = "(\r|\n)";

if($header[$config]!="")
    include($header[$config]);

if($_POST["submit"] || $_POST["Submit"] || $_POST["submit_x"] || $_POST["Submit_x"])
{


////////////////////////////
// begin global functions //
////////////////////////////
// get visitor IP

    function getIP()
    {

        if(getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR))
            $user_ip=getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR");
        else
            $user_ip=getenv("REMOTE_ADDR");
        return $user_ip;
    }

// get value of given key
    function parseArray($key)
    {

        $array_value=$_POST[$key];
        $count=1;
        extract($array_value);
        foreach($array_value as $part_value)
        {

            if($count > 1){$value.=", ";}
            $value.=$part_value;
            $count=$count+1;
        }

        return $value;
    }

// stripslashes and autolink url's
    function parseValue($value)
    {

        $value=preg_replace("/(http:\/\/+.[^\s]+)/i",'<a href="\\1">\\1</a>', $value);
        return $value;
    }

// html header if used
    function htmlHeader()
    {

        $htmlHeader="<!DOCTYPE HTML PUBLIC \"-//W3C//DTD HTML 4.01//EN\">\n<html>\n<head><meta http-equiv=\"Content-Type\" content=\"text/html; charset=".$charset[$config]."\"></head>\n<body>\n<table cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\" border=\"0\" width=\"600\">\n";
        return $htmlHeader;
    }

// html footer if used
    function htmlFooter()
    {

        $htmlFooter="</table>\n</body>\n</html>\n";
        return $htmlFooter;
    }

// build verticle table format
    function buildVertTable($fields, $intro, $to, $send_ip)
    {

        $message=htmlHeader();
        if($intro != "")
            $message.="<tr>\n<td align=\"left\" valign=\"top\" colspan=\"2\">".$intro."</td>\n</tr>\n";
        $fields_check=preg_split('/,/',$fields);
        $run=sizeof($fields_check);
        for($i=0;$i<$run;$i++)
        {

            $cur_key=$fields_check[$i];
            $cur_value=$_POST[$cur_key];
            if(is_array($cur_value))
            {

                $cur_value=parseArray($cur_key);
            }

            $cur_value=parseValue($cur_value);
            if($allow_html[$config]=="no")
                $cur_value=htmlspecialchars(nl2br($cur_value));
            else
                $cur_value=nl2br($cur_value);
            $message.="<tr>\n<td align=\"left\" valign=\"top\" style=\"white-space:nowrap;\"><b>".$cur_key."</b></td>\n<td align=\"left\" valign=\"top\" width=\"100%\">".$cur_value."</td>\n</tr>\n";
        }

        if($send_ip=="yes" && $to=="recipient")
        {

            $user_ip=getIP();
            $message.="<tr>\n<td align=\"left\" valign=\"top\" style=\"white-space:nowrap;\"><b>Sender IP</b></td>\n<td align=\"left\" valign=\"top\" width=\"100%\">".$user_ip."</td>\n</tr>\n";
        }

        $message.=htmlFooter();
        return $message;
    }

// build horizontal table format
    function buildHorzTable($fields, $intro, $to, $send_ip)
    {

        $message=htmlHeader();
        $fields_check=preg_split('/,/',$fields);
        $run=sizeof($fields_check);
        if($intro != "")
            $message.="<tr>\n<td align=\"left\" valign=\"top\" colspan=\"".$run."\">".$intro."</td>\n</tr>\n";
        $message.="<tr>\n";
        for($i=0;$i<$run;$i++)
        {

            $cur_key=$fields_check[$i];
            $message.="<td align=\"left\" valign=\"top\" style=\"white-space:nowrap;\"><b>".$cur_key."</b></td>\n";
        }

        if($send_ip=="yes" && $to=="recipient")
            $message.="<td align=\"left\" valign=\"top\" style=\"white-space:nowrap;\"><b>Sender IP</b></td>\n";
        $message.="</tr>\n";
        $message.="<tr>\n";
        for($i=0;$i<$run;$i++)
        {

            $cur_key=$fields_check[$i];
            $cur_value=$_POST[$cur_key];
            if(is_array($cur_value))
            {

                $cur_value=parseArray($cur_key);
            }

            $cur_value=parseValue($cur_value);
            if($allow_html[$config]=="no")
                $cur_value=htmlspecialchars(nl2br($cur_value));
            else
                $cur_value=nl2br($cur_value);
            $message.="<td align=\"left\" valign=\"top\">".$cur_value."</td>\n";
        }

        $message.="</tr>\n";
        $message.="<tr>\n";
        if($send_ip=="yes" && $to=="recipient")
        {

            $user_ip=getIP();
            $message.="<td align=\"left\" valign=\"top\">".$user_ip."</td>\n";
        }

        $message.="</tr>\n";
        $message.=htmlFooter();
        return $message;
    }

// build plain text format
    function buildTextTable($fields, $intro, $to, $send_ip)
    {

        $message="";
        if($intro != "")
            $message.=$intro."\n\n";
        $fields_check=preg_split('/,/',$fields);
        $run=sizeof($fields_check);
        for($i=0;$i<$run;$i++)
        {

            $cur_key=$fields_check[$i];
            $cur_value=$_POST[$cur_key];
            if(is_array($cur_value))
            {

                $cur_value=parseArray($cur_key);
            }

            $cur_value=parseValue($cur_value);
            if($allow_html[$config]=="no")
                $cur_value=htmlspecialchars($cur_value);
            else
                $cur_value=$cur_value;
            $message.="".$cur_key.": ".$cur_value."\n";
        }

        if($send_ip=="yes" && $to=="recipient")
        {

            $user_ip=getIP();
            $message.="Sender IP: ".$user_ip."\n";
        }

        return $message;
    }

// get the proper build fonction
    function buildTable($format, $fields, $intro, $to, $send_ip)
    {

        if($format=="vert_table")
            $message=buildVertTable($fields, $intro, $to, $send_ip);
        else if($format=="horz_table")
            $message=buildHorzTable($fields, $intro, $to, $send_ip);
        else
            $message=buildTextTable($fields, $intro, $to, $send_ip);
        return $message;
    }

// referrer checking security option
    function checkReferer()
    {

        if($check_referrer=="yes")
        {

            $ref_check=preg_split('/,/',$referring_domains);
            $ref_run=sizeof($ref_check);
            $referer=$_SERVER['HTTP_REFERER'];
            $domain_chk="no";
            for($i=0;$i<$ref_run;$i++)
            {

                $cur_domain=$ref_check[$i];
                if(stristr($referer,$cur_domain)){$domain_chk="yes";}
            }
        }

        else
        {
            $domain_chk="yes";
        }

        return $domain_chk;
    }

// checking required fields and email fields
    function checkFields($text_fields, $email_fields, $regex)
    {

          $error_message="";
        if($debug==1)
            $error_message.="<li>text_fields: ".$text_fields."<br />email_fields: ".$email_fields."<br />reply_to_field: ".$reply_to_field."<br />reply_to_name: ".reply_to_name."</li>";
        if($text_fields != "")
        {

            $req_check=preg_split('/,/',$text_fields);
            $req_run=sizeof($req_check);
            for($i=0;$i<$req_run;$i++)
            {

                $cur_field_name=$req_check[$i];
                $cur_field=$_POST[$cur_field_name];
                if($cur_field=="")
                {

                    $error_message.="<li>You are missing the <b>".$req_check[$i]."</b> field</li>\n";
                }
            }
        }

        if($email_fields != "")
        {

            $email_check=preg_split('/,/',$email_fields);
            $email_run=sizeof($email_check);
            for($i=0;$i<$email_run;$i++)
            {

                $cur_email_name=$email_check[$i];
                $cur_email=$_POST[$cur_email_name];
                if($cur_email=="" || !eregi($regex, $cur_email))
                {

                    $error_message.="<li>You are missing the <b>".$email_check[$i]."</b> field or it is not a valid email address.</li>\n";
                }
            }
        }

        return $error_message;
    }

// attachment function
    function getAttachments($attachment_fields, $message, $content_type, $border)
    {

        $att_message="This is a multi-part message in MIME format.\r\n";
        $att_message.="--{$border}\r\n";
        $att_message.=$content_type."\r\n";
        $att_message.="Content-Transfer-Encoding: 7bit\r\n\r\n";
        $att_message.=$message."\r\n\r\n";

        $att_check=preg_split('/,/',$attachment_fields);
        $att_run=sizeof($att_check);
        for($i=0;$i<$att_run;$i++)
        {

            $fileatt=$_FILES[$att_check[$i]]['tmp_name'];
            $fileatt_name=$_FILES[$att_check[$i]]['name'];
            $fileatt_type=$_FILES[$att_check[$i]]['type'];
            if (is_uploaded_file($fileatt))
            {

                $file=fopen($fileatt,'rb');
                $data=fread($file,filesize($fileatt));
                fclose($file);
                $data=chunk_split(base64_encode($data));
                $att_message.="--{$border}\n";
                $att_message.="Content-Type: {$fileatt_type}; name=\"{$fileatt_name}\"\r\n";
                $att_message.="Content-Disposition: attachment; filename=\"{$fileatt_name}\"\r\n";
                $att_message.="Content-Transfer-Encoding: base64\r\n\r\n".$data."\r\n\r\n";
            }
        }

        $att_message.="--{$border}--\n";
        return $att_message;
    }

// function to set content type
    function contentType($charset, $format)
    {

        if($format=="vert_table")
            $content_type="Content-type: text/html; charset=".$charset."\r\n";
        else if($format=="horz_table")
            $content_type="Content-type: text/html; charset=".$charset."\r\n";
        else
            $content_type="Content-type: text/plain; charset=".$charset."\r\n";
        return $content_type;
    }

//////////////////////////
// end global functions //
//////////////////////////

////////////////////////////////
// begin procedural scripting //
////////////////////////////////
    // anti-spam empty field check

    if($_POST[$empty_field[$config]] != "")
    {

        $empty_message = "<li>This submission failed and was flagged as spam.</li>\n";
    }

    // anti-spam character scan check
    if(strlen($character_scan[$config]) > 0)
    {

        $spam_message="";
        $field_check=preg_split('/,/',$character_scan[$config]);
        $field_run=sizeof($field_check);
        for($i=0;$i<$field_run;$i++)
        {

            $cur_field_name=$field_check[$i];
            $cur_field=$_POST[$cur_field_name];
            if(preg_match("/<(.|\n)+?>/", $cur_field) || preg_match("/\[(.|\n)+?\]/", $cur_field))
                $spam_message.="<li>This message contains disallowed characters.</li>\n";
        }
    }

    // anti-spam time delay check
    if((strlen($time_delay[$config]) > 0 && strlen($_POST["time"]) > 0) || (strlen($time_delay[$config]) > 0 && (strlen($_POST["time"]) == 0 || !$_POST["time"])))
    {

        if((time() - $_POST["time"]) < $time_delay[$config])
            $time_message = "<li>This has been stopped by the timer, and is likely spam.</li>\n";
    }

    // anti-spam CAPTCHA check
    if(strlen($captcha_codes[$config]) > 0)
    {

        $captcha_check=preg_split('/,/',$captcha_codes[$config]);
        if(strtolower($_POST["captcha_entry"]) != strtolower($captcha_check[$_POST["captcha_code"]]))
            $captcha_message = "<li>CAPTCHA test did not match.</li>\n";
    }

    // anti-spam max URL check
    if(strlen($max_url_fields[$config]) > 0)
    {

        $max_url_message="";
        $field_check=preg_split('/,/',$max_url_fields[$config]);
        $field_run=sizeof($field_check);
        for($i=0;$i<$field_run;$i++)
        {

            $cur_field_name=$field_check[$i];
            $cur_field=$_POST[$cur_field_name];
            preg_match_all("/http:/", $cur_field, $matches);
            if(count($matches[0]) > $max_urls[$config])
                $max_url_message.="<li>This message contains too many URL's.</li>\n";
        }
    }

    // set anti-spam flagging option
    if(strlen($empty_message.$spam_message.$time_message.$captcha_message.$max_url_message) > 0 && strlen($flag_spam[$config]) == 0)
        $set_flag = 2;
    else if(strlen($empty_message.$spam_message.$time_message.$captcha_message.$max_url_message) > 0 && strlen($flag_spam[$config]) > 0)
        $set_flag = 1;
    else
        $set_flag = 0;
    // header injection check
       $security_filter="";
    if(strlen($_POST[$reply_to_field[$config]]) > 0)
    {

        if(eregi($header_injection_regex,$_POST[$reply_to_field[$config]]))
            $security_filter.="<li>Header injection attempt detected, mail aborted.</li>\n";
        else
            $reply_to_field_checked=$_POST[$reply_to_field[$config]];
    }

    if(strlen($_POST[$reply_to_name[$config]]) > 0)
    {

        if(eregi($header_injection_regex,$_POST[$reply_to_name[$config]]))
            $security_filter.="<li>Header injection attempt detected, mail aborted.</li>\n";
        else
            $reply_to_name_checked=$_POST[$reply_to_name[$config]];
    }

    // check domain referrer and continue
    $domain_chk=checkReferer();
    if($domain_chk=="yes")
    {

        $error_message=checkFields($required_fields[$config], $required_email_fields[$config], $regex);
        if(strlen($error_message) < 1 && strlen($security_filter) < 1 && $set_flag < 2)
        {

            // build appropriate message format for recipient
            $content_type=contentType($charset[$config], $mail_type[$config]);
            $message=buildTable($mail_type[$config], $mail_fields[$config], $mail_intro[$config], "recipient", $return_ip[$config]);
            // build header data for recipient message
            //$extra="From: ".$_POST[$reply_to_field[$config]]."\r\n";

            $extra="From: ".$reply_to_name_checked." <".$reply_to_field_checked.">\r\n";
            if($cc_tomail[$config]!="")
                $extra.="Cc: ".$cc_tomail[$config]."\r\n";
            if($bcc_tomail[$config]!="")
                $extra.="Bcc: ".$bcc_tomail[$config]."\r\n";
            if($mail_priority[$config]!="")
                $extra.="X-Priority: ".$mail_priority[$config]."\r\n";
            // get attachments if necessary
            if($attachment_fields[$config]!="")
            {

                $semi_rand=md5(time());
                $border="==Multipart_Boundary_x{$semi_rand}x";
                $extra.="MIME-Version: 1.0\r\n";
                $extra.="Content-Type: multipart/mixed; boundary=\"{$border}\"";
                $message=getAttachments($attachment_fields[$config], $message, $content_type, $border);
            }

            else
            {
                $extra.="MIME-Version: 1.0\r\n".$content_type;
            }

            // send recipient email
            if($debug==1)
            {

                if($set_flag == 1)
                    $debug_text.="<p><b>Mail would have sent flagged for spam if not in debug mode.</b></p>";
                else
                    $debug_text.="<p><b>Mail would have sent if not in debug mode.</b></p>";
            }

            else if($debug==0)
            {

                if($set_flag == 1)
                    $subject = $flag_spam[$config]." ".$subject[$config];
                else
                    $subject = $subject[$config];
                mail("".$tomail[$config]."", "".stripslashes($subject)."", "".stripslashes($message)."", "".$extra."");
            }

            // autoresponse email if necessary
            if($send_copy[$config]=="yes")
            {

                // build appropriate message format for autoresponse
                $content_type=contentType($charset[$config], $copy_format[$config]);
                $message=buildTable($copy_format[$config], $copy_fields[$config], $copy_intro[$config], "autoresponder", $return_ip[$config]);
                // build header data for autoresponse
                $copy_tomail=$_POST[$copy_tomail_field[$config]];
                $copy_extra="From: ".$copy_from[$config]."\r\n";
                // get autoresponse  attachments if necessary
                if($copy_attachment_fields[$config]!="")
                {

                    $semi_rand=md5(time());
                    $border="==Multipart_Boundary_x{$semi_rand}x";
                    $copy_extra.="MIME-Version: 1.0\r\n";
                    $copy_extra.="Content-Type: multipart/mixed; boundary=\"{$border}\"";
                    $message=getAttachments($copy_attachment_fields[$config], $message, $content_type, $border);
                }

                else
                {
                    $copy_extra.="MIME-Version: 1.0\r\n".$content_type;
                }

                // send autoresponse email
                if($debug==1)
                {

                    if($set_flag == 1)
                        $debug_text.="<p><b>Autoresponder would have sent flagged for spam if not in debug mode.</b></p>";
                    else
                        $debug_text.="<p><b>Autoresponder would have sent if not in debug mode.</b></p>";
                }

                else if($debug==0)
                {

                    $send_copy = 1;
                    if($copy_tomail=="" || !eregi($regex,$copy_tomail))
                        $send_copy = 0;
                    if($send_copy == 1)
                    {

                        if($set_flag == 1)
                            $copy_subject = $flag_spam[$config]." ".$copy_subject[$config];
                        else
                            $copy_subject = $copy_subject[$config];
                        mail("$copy_tomail", "".$copy_subject."", "$message", "$copy_extra");
                    }
                }
            }

            // showing thanks pages from a successful submission
            if($thanks_page[$config]=="")
            {

                echo "<h3>".$thanks_page_title[$config]."</h3>\n";
                echo "<p>".$thanks_page_text[$config]."</p>\n";
                if(strlen($debug_text) > 0)
                    echo "<p><b><i>".$debug_text."</i></b></p>\n";
            }

            else
            {
                header("Location: ".$thanks_page[$config]);
            }
        }

        else
        {
            // entering error page options from missing required fields
            if($error_page[$config]=="")
            {

                echo "<h3>".$error_page_title[$config]."</h3>\n";
                echo "<ul>\n";
                echo $security_filter.$empty_message.$error_message.$spam_message.$time_message.$captcha_message.$max_url_message;
                echo "</ul>\n";
                echo "<p>".$error_page_text[$config]."</p>\n";
            }

            else
            {
                header("Location: ".$error_page[$config]);
            }
        }
    }

    else
    {
        echo "<h3>".$error_page_title[$config]."</h3>\n";
        // message if unauthorized domain trigger from referer checking option
        echo "<p>Sorry, mailing request came from an unauthorized domain.</p>\n";
    }

//////////////////////////////
// end procedural scripting //
//////////////////////////////

}
else
{
    echo "<h3>Error</h3>";
    echo "<p>No form data has been sent to the script</p>\n";
}

if($footer[$config]!="")
    include($footer[$config]);
ob_end_flush();
?>


en dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// dB Masters' PHP FormM@iler, Copyright (c) 2007 dB Masters Multimedia
// http://www.dbmasters.net/
// FormMailer comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY
// Licensed under the AGPL
// See license.txt and readme.txt for details
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

?>

<html>
<head>
<title>dB Masters FormM@iler</title>
</head>
<body>
<form id="form" method="post" action="formmailer.php">
<p>Your Name<br /><input type="text" name="Name" value=""/></p>
<p>Your Email<br /><input type="text" name="Email" value="" /></p>
<p>Comments and/or Questions<br /><textarea name="Comments" rows="5" cols="40"></textarea></p>
<p>
<?php $random = rand(0,3); ?>
<img src="images/img_<?php echo $random; ?>.jpg"/><br />
<input type="hidden" name="captcha_code" value="<?php echo $random; ?>" />
Enter the characters from the image above:<br />
<input type="text" name="captcha_entry" value="" />
</p>
<p>
<input type="submit" name="submit" value="Submit" />
<input type="reset" name="Reset" value="Clear Form" />
<input type="hidden" name="config" value="0" />
<input type="hidden" name="time" value="<?php echo time(); ?>" />
<input type="text" name="nospam" value="" style="display:none;"/>
</p>
</form>
<p>Powered by <a href="http://www.dbmasters.net/">dB Masters Multimedia FormM@iler</a></p>
</body>
</html>

maar ik ontvang geen mail...
wat nu?
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 19:57:42
 
Midas

Midas

28/05/2009 15:44:00
Quote Anchor link
Dit is niet handig. Je post nu ruim 600 regels code en wij mogen naar de fout gaan zoeken? Zet error reporting eens aan en vertel wat je krijgt.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/05/2009 15:48:00
Quote Anchor link
En dubbele topics maken worden mensen ook nie zo vrolijk van
 
Yorick17

yorick17

28/05/2009 15:49:00
Quote Anchor link
met z'n lang script kun je beter swiftmailer gebruiken
 
Martyn

Martyn

28/05/2009 16:51:00
Quote Anchor link
wat is swiftmailer?
@midas ik heb error reporting aan gezet.
ik krijg geen error alles werkt maar ik ontvang geen mail. dat is het probleem.
 

28/05/2009 18:18:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 28.05.2009 15:48:
En dubbele topics maken worden mensen ook nie zo vrolijk van

Lijkt mij dat dat duidelijk is. Waarom niet verder in je oude topic.
En ut is hier ook geen phpafhaalchinees.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

28/05/2009 18:24:00
Quote Anchor link
maar ik ontvang geen mail...
wat nu?

je handen in je haar doen rond rennen als en kip zonder kop en een roep "Ow lekekekek ow Lekekekeke" denk dat het dan wel helpt

wat denk je ! dat we 600+ code gaan lezen :S
 

28/05/2009 19:54:00
Quote Anchor link
Idd, en waarom maak je er zelf niet 1 met de makkelijke mail() functie van php want dat is eigenlijk een super uitgebreid script, die gebruik maakt van mail..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.