Geen opmaak website?

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »
Roeltje M

Roeltje M

02/08/2010 01:08:11
Anchor link
Hoi,

Ik heb zo af en toe eens een website, die bij mij totaal geen opmaak heeft, maar deze wel behoort te hebben. Anderen zien de site wel gewoon netjes. Het rare is, dat er wel gelinkt wordt naar de CSS, maar deze pakt ie op de 1 of andere manier niet :S
Zie:
Afbeelding

Iemand een idee hoe dit kan?

Verplaatst naar XHTML / CSS[/modedit]
Gewijzigd op 15/08/2010 11:25:01 door Justin S
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 06:14:02
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

02/08/2010 15:10:57
Anchor link
pagina anzich zegt niet veel... firebug ed zouden meer informatie kunnen geven...

Linux / Mac zou ook geen kwaad kunnen :P
 
Roeltje M

Roeltje M

02/08/2010 16:34:42
Anchor link
Ik heb Firefox met firebug. Maar het ligt niet aan de website, maar aan mijn pc. Want op een andere pc doet ie het wel goed :S
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

03/08/2010 21:40:19
Anchor link
Moet dit niet een schopje CSS krijgen?
 
Roeltje M

Roeltje M

14/08/2010 22:18:08
Anchor link
iemand een idee?
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/08/2010 22:34:29
Anchor link
Online voorbeeld en/of code?
 

14/08/2010 22:50:05
Anchor link
Dalando De Zuil op 14/08/2010 22:34:29:
Online voorbeeld en/of code?


Kijk eens goed....
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/08/2010 23:13:20
Anchor link
Karl Karl op 14/08/2010 22:50:05:
Dalando De Zuil op 14/08/2010 22:34:29:
Online voorbeeld en/of code?


Kijk eens goed....


Geen plaatje, maar een online voorbeeld / code
 
B a s
Beheerder

B a s

15/08/2010 11:20:08
Anchor link
Kijk eens beter..
 
Justin S

Justin S

15/08/2010 11:26:28
Anchor link
Als ik het goed begrijp is het af en toe, en niet altijd? En alleen met FireFox of ook met andere browsers? In het geval het probleem zich voordoet met alleen FF, zou ik deze eens een keer opnieuw proberen te installeren.
 
Aad B

Aad B

15/08/2010 11:29:27
Anchor link
ik heb het ook wel eens en dan is firefox helemaal blank, hetzelfde effect. PC is dan low on memory en daar heeft firefox last van. ALs ik wat applicaties stop is het weer goed.
 
Mark L

Mark L

15/08/2010 11:49:32
Anchor link
Ik heb dit probleem alleen als de website zelf overbelast is. Dit is dan ook niet verwonderlijk: Het is dan vaak al heel wat dat ik de pagina krijg te zien en als de CSS dan word opgevraagd, dan stuurt hij deze gewoon niet - ga ik van uit.. omdat hij nog super veel andere verzoeken heeft..

Geen idee of dat in dit geval ook zo is.
 
Roeltje M

Roeltje M

16/08/2010 18:48:58
Anchor link
Het is in alle browsers (FireFox, IE, Chrome) hetzelfde, geen opmaak :S Plaatjes doen het wel, maar de opmaakcode (CSS) niet.
De CSS linkt naar http://i.fulltiltpoker.com/css/rd-homepage_c.1280151889.nl.0.1.css, maar die site werkt niet op mijn computer, wel op andere computers.. Ik kom dan op een locl.ca pagina uit :S

Four Oh Four - Page not Found.
Something bad just happened.
Click here to return.

Justin Streuper op 15/08/2010 11:26:28:
Als ik het goed begrijp is het af en toe, en niet altijd? En alleen met FireFox of ook met andere browsers? In het geval het probleem zich voordoet met alleen FF, zou ik deze eens een keer opnieuw proberen te installeren.


Op www.fulltiltpoker.com heb ik dit ALTIJD
Gewijzigd op 16/08/2010 18:49:27 door Roeltje M
 
Niels K

Niels K

16/08/2010 18:51:27
Anchor link
Wacht even, ik las alles verkeerd.. Ligt het misschien aan een plugin?
Gewijzigd op 16/08/2010 18:52:28 door Niels K
 

16/08/2010 18:53:03
Anchor link
Ik zou sowieso effe virusscanner e.d. draaien als ik jouw was.
 
Niels K

Niels K

16/08/2010 18:54:50
Anchor link
Ja inderdaad karl. ik heb dat ook wel eens gehad. Ik kon geen internet exploder meer gebruiken.. Dit dat ik virusscanner meer kon downloaden denk ik.
 
Roeltje M

Roeltje M

17/08/2010 12:32:18
Anchor link
Geen virussen gevonden..
 

03/02/2016 12:55:58
Anchor link
Ward:
Spam verwijderd.
Gewijzigd op 03/02/2016 13:30:11 door Ward van der Put
 
Pipo Clown

Pipo Clown

03/02/2016 13:08:45
Anchor link
Is hier geen knop om spam te melden ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2016 15:39:43
Anchor link
Jazeker. Je kan dan een PM sturen naar 'het meldpunt moderatie'.
Dit topic sluit ik maar, omdat het toch spam is.

Toevoeging op 03/02/2016 15:41:26:

Dicht
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.