Gegevens uit site halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »
Jan Tje

Jan Tje

23/07/2010 09:56:48
Quote Anchor link
Goedemorgen,

Ik wil eigenlijk het volgende.
Voor een site wil ik gegevens uit een bepaalde site halen.
Zeg maar een soort index.
Deze gegevens zouden dan uit een bepaalde pagina worden gehaald.
Bijvoorbeeld een pagina met overzicht van plaatjes.
Deze pagina wil ik indexeren, inclusief plaatjes en de links naar het plaatje in real-format.

Eventueel is het de bedoeling (ik weet niet of dat handig is/moet?) om de index op te slaan in een database.

Nu vroeg ik me af hoe ik dat het beste kan doen?
Zijn daar al scripts voor dat jullie weten?

Bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 14:44:45
 
TJVB tvb

TJVB tvb

23/07/2010 10:07:16
Quote Anchor link
De beheerder van die site om een xml feed vragen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2010 10:40:40
Quote Anchor link
Rippen kan ook, maar dat mag niet gezien de auteursrecht.
Gewijzigd op 23/07/2010 11:23:43 door - Ariën -
 
TJVB tvb

TJVB tvb

23/07/2010 11:20:03
Quote Anchor link
Aar anoniem op 23/07/2010 10:40:40:
Rippen kan ook, maar is niet netjes, gezien de auteursrecht.


Je bedoelt mag niet vanwege auteursrecht en eventueel vanwege databanken recht.
 
Jan Tje

Jan Tje

23/07/2010 11:26:46
Quote Anchor link
Nee het is niet de bedoeling om iets van enige site te stelen of oneigenlijk te gebruiken. Het is meer bedoeld als een soort 'search-index' zoals bijv. Google.
Elke site om een xml-bestand vragen lijkt me dus niet echt logisch?
Gewijzigd op 23/07/2010 11:27:06 door Jan Tje
 
- Raoul -

- Raoul -

23/07/2010 11:49:52
Quote Anchor link
Dus een zoekmachine? Dan zet je alle adressen best in een database met keywords en al die dingen ;)
 
Jan Tje

Jan Tje

23/07/2010 12:32:51
Quote Anchor link
Ja daar zat ik ook aan te denken.
Maar het gaat er niet om om bepaalde keywords eruit te halen, maar om een gedeelte (of evt. een gehele site) te indexeren en daar een overzicht van te presenteren.
 
Johan Dam

Johan Dam

23/07/2010 13:30:05
Quote Anchor link
Je wilt dus eigenlijk een soort samenvatting van de website?

Dan kan je naar de meta descriptions kijken, die is daarvoor bedoeld.

De hele tekst opslaan, inclusief verwijzingen naar plaatjes kan je ook opslaan natuurlijk, maar als je die in de exact zelfde lay-out weer wilt weergeven, dan moet je ook de css gaan opslaan.

Anders sla je gewoon de url + keywords op en laat je de pagina zelf zien in een iframe wanneer je deze wilt weergeven.
 
Marco  -

marco -

23/07/2010 14:42:11
Quote Anchor link
Aar anoniem op 23/07/2010 10:40:40:
Rippen kan ook, maar dat mag niet gezien de auteursrecht.

beetje niet normaal hea rippen is verboden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/07/2010 14:51:17
Quote Anchor link
Als je auteursrechtelijke zooi ophaalt wel ja.
Ik mag natuurlijk wel van mijn eigen sites data rippen (maar ja, daar hebben we eigenlijk RPC, SOAP, XML, RSS voor)
Gewijzigd op 23/07/2010 14:51:38 door - Ariën -
 
Jan Tje

Jan Tje

23/07/2010 15:12:12
Quote Anchor link
Ik wil eigenlijk gewoon een bepaalde pagina scannen (bijv. foto's), daar de titels en de thumbnail uit halen, en deze vervolgens in een overzicht presenteren op een andere site. De link naar de orginele foto moet hij ook over kunnen nemen.

Dus niet echt een koppeling met de metadata, maar echt puur site-info.

Is daar een optie/mogelijkheid voor?
Zijn daar scripts voor, of zijn daar trucs voor?
 
- Raoul -

- Raoul -

23/07/2010 17:20:48
Quote Anchor link
Hmm, dan zul je een scriptje maken die alle <img src=""> uit de pagina haalt
 
Pim -

Pim -

23/07/2010 20:46:01
Quote Anchor link
cURL voor de requests
en SimpleXML voor het parsen van de pagina's.
Zoek op php.net
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

23/07/2010 21:52:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$content
= file_get_contents('http://www.adres.nl');
$content = strip_tags($content,'<html><body><div><span><a><br><p><strong><i><font><u><ul><li>');
?>


Dan heb je de HEAD eruit, alle script tags, alle IMG tags. Eigenlijk alles wat NIET tussen de haakjes staat.
Gewijzigd op 23/07/2010 21:53:24 door Pieter van Linschoten
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.