gemiddelde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

12/11/2006 14:02:00
Quote Anchor link
hoe reken ik het gemiddelde uit van al het geld uit mijn db

bijv.

er is totaal 900.000 euro in mijn spel.
hoe reken ik dan uit hoeveel er gemiddelt per speler is

dus geld delen door aantal eden is gemmidelde geld per speler


wie weet hoe ik dat doe
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 01:28:39
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/11/2006 14:05:00
Quote Anchor link
SELECT AVG(bedrag) AS gemiddelde
FROM tabelnaam
GROUP BY speler_id
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/11/2006 14:05:00
Quote Anchor link
precies zoals je het zegt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $gemiddelde
= $geld/$aantalleden;
?>
 
Robert Deiman

Robert Deiman

12/11/2006 14:06:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
//zonder controle
$sql= 'SELECT AVG(kolomnaam) AS gemiddeld FROM tabel';
$query=mysql_query($sql);
$row=mysql_fetch_assoc($query);
echo $row['gemiddeld'];
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

12/11/2006 14:12:00
Quote Anchor link
dit is mijn html code

<tr>
<td>Totaal geld op zak</td>
<td>&euro; $cash/$gemcash</td>
</tr>


en dit de phpcode
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$dbres = mysql_query("SELECT AVG(zak) FROM users");
$gemcash = mysql_fetch_object($dbres);


maar un laat hij sdit zien:
Totaal geld op zak € 2,686/Object id #3
 
Frank -

Frank -

12/11/2006 14:13:00
Quote Anchor link
@Robert: $query is geen query maar een result-set. $result is dus 100x duidelijker. Verder ontbreekt iedere vorm van foutafhandeling.

Beide punten lijken mij essentieel voor een beginner, een beter voorbeeld is dan op zijn plaats:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
// 'zonder controle', een beginner weet niet hoe hij/zij dat moet doen
$sql = "
SELECT
  AVG(kolomnaam) AS gemiddeld
FROM
  tabel"
;
$result = mysql_query($sql);

if($result){ // query is gelukt
  $row = mysql_fetch_assoc($result);
  echo $row['gemiddeld'];
}

else { // query is mislukt
  echo 'De fout is opgetreden: '.mysql_error();
}

?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/11/2006 14:16:00
Quote Anchor link
Quote:
hoe reken ik dan uit hoeveel er gemiddelt per speler is

Die GROUP BY uit mijn eerste voorbeeld lijkt me dus onontbeerlijk ;-)

Oeps, fout gelezen. Hij wil het gemiddelde per speler.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

12/11/2006 14:22:00
Quote Anchor link
de meeste mensen kennen omerta aka barafrana wel he ?

daar op de statistieken pagina staat bijv hoeveel geld er totaal in het spel is
en daaronder zie je dan hoeveel er gemmideld per bezoeker is


dat wil ik ook krijgen om mijn spel


ps het is geen criminals maar een zelf gescript spel
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/11/2006 14:32:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 12.11.2006 14:05:
precies zoals je het zegt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $gemiddelde
= $geld/$aantalleden;
?>
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

12/11/2006 15:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$gem = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT avg(zak) FROM `users` WHERE `status`='levend'"));



dit heb ik maar het werkt niet
dit zie ik
Totaal geld op zak € 2,686/1

€ 2,686 is het totaal geld en 1 is dan het gemiddelde van 2 leden :s
 
Erik Rijk

Erik Rijk

12/11/2006 15:24:00
Quote Anchor link
mysql_num_rows() zal niet werken nee...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$gem
= mysql_query("SELECT avg(zak) FROM users WHERE status = 'levend'"));
$row = mysql_fetch_array($gem);

echo $row[0];
?>


Zo moet hem zijn denk ik.
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

12/11/2006 15:37:00
Quote Anchor link
het werkt

maar nu staat er dit

Totaal geld op zak € 2,686/1343.0000

hoe kunnen al die nummen weg ?
 
Paul du Long

Paul du Long

12/11/2006 15:39:00
Quote Anchor link
Maar wat is er mis met ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $gemiddelde
= $geld/$aantalleden;
?>


Dat is toch nog steeds het gemakkelijkste ?!
 
MaikelvdBeek

MaikelvdBeek

12/11/2006 15:43:00
Quote Anchor link
ik weet niet wat er mis mee is maar bij mij werkt het niet


maar ff weer terug op het vorige

hoe krijg ik al die nullen weg ???

en dan nog 1 vraag

ik heb dit nu staan
Totaal geld op zak € 2,686
Gemiddeld geld op zak per speler € 1343.0000


hoe krijg ik bij die gemiddelde ook zon komma om iedere 3 nullen ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door MaikelvdBeek
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/11/2006 15:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $gemiddelde
= round($geld/$aantalleden, 0);
?>
 
D B

D B

12/11/2006 15:59:00
Quote Anchor link
OFFTOPIC:

@php newbie:volgens mij klopt jouw onderschrift bij je naam niet :)
 
K i p

K i p

12/11/2006 16:00:00
Quote Anchor link
Wel, het is een redirect :-P Anders was het meer dan 15 karakters :-P
 
Robert Deiman

Robert Deiman

12/11/2006 16:00:00
Quote Anchor link
Frank schreef op 12.11.2006 14:13:
@Robert: $query is geen query maar een result-set. $result is dus 100x duidelijker. Verder ontbreekt iedere vorm van foutafhandeling.


Wat betreft je 1e punt, kan ik niet anders zeggen, dan dat je gelijk hebt. Over de foutafhandeling:
Staat ook boven in het stukje, zonder controles ;)
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/11/2006 16:00:00
Quote Anchor link
Bierens schreef op 12.11.2006 15:59:
OFFTOPIC:

@php newbie:volgens mij klopt jouw onderschrift bij je naam niet :)


Hoezo niet? ph.chess-web.nl tik maar in in je browser.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.