Gevraagd: tips mbt design.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Jesper Diovo

Jesper Diovo

18/02/2009 17:46:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 18.02.2009 17:30:
Sow heej, het design wordt steeds beter. Ik zie teminste dat je wat doet met alle kritiek, dat is al een pluspunt. Voor mij is het een lust voor het oog.

Tuurlijk luister ik naar de kritiek, anders had ik dit topic nooit gestart. Ik wil uiteindelijk een top design neerzetten, waar iedereen zich in kan vinden. Een mooi design is zoals je vast wel weet een gastheer van je website. Ziet je design er niet uit; gok dan niet dat je veel bezoekers zult krijgen. Daarom ben ik nu ook al bijna een week bezig met dit design, ik wil er veel aandacht aan besteden om er het best mogelijke uit te halen. Dat lukt me alleen met veel kritiek zodat ik alles kan verbeteren :-).
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 04:12:24
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

18/02/2009 17:47:00
Quote Anchor link
ik vind het logo er maar een beetje bij aan 'geplakt' zitten. misschien dat je daar wat mee kunt?
Of het logo wat groter en de potloden wat kleiner.

En idd dat (nu zwarte) vlak rechtsboven staat er een beetje verloren bij (rechte hoeken, terwijl verder alles rond is)

Verder ziet het er super uit!
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

18/02/2009 20:21:00
Quote Anchor link
Ik heb een beetje lopen klooien met het header gedeelte bovenaan. Hier is het volgende uitgekomen. Is dit een verbetering of had ik toch meer met het andere moeten doen? (Nu is het wel veel aantrekkelijker om verschillende plaatjes - naar gelang de pagina - als header te doen. Dat geeft wel een leuk effect!)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

19/02/2009 17:17:00
Quote Anchor link
Nog tips? *bumpje*
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

19/02/2009 17:21:00
Quote Anchor link
k zou zeggen,, ctrl z
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

19/02/2009 17:24:00
Quote Anchor link
En daar bedoel je mee? Niet goed?
 
Eddy E

Eddy E

19/02/2009 19:09:00
Quote Anchor link
Ik vind het veel beter.
En dan inderdaad wisselende headers met wel het logo steeds op de zelfde plaats.
Ik vind het prima!

Alleen die blauwe lijn onder je menu....
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

19/02/2009 19:22:00
Quote Anchor link
K vind die nieuwe header niet mooier, die potloden die ownde gewoon, vind ik dan =P
 
ArendJan

ArendJan

19/02/2009 19:31:00
Quote Anchor link
Ik vind dit een echte scripters-layout. De indeling is ok, de site is ook wel overzichtelijk, maar het is zo saai. Logo heeft lelijke topografie, en is alles behalve origineel. De site is ook veel te smal. Er moet veel meer te kijken en te klikken zijn. Veel meer afbeeldingen gebruiken!
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

19/02/2009 19:36:00
Quote Anchor link
@ArendJan: ja, ik wil de site breder maken, maar ik zou niet weten wat ik dan allemaal kwijt zou moeten. Nog een kolom maakt het lelijk, en reclame o.i.d. wil ik ook niet. Extra kadertjes voor nog meer informatie wordt te veel. Misschien een snel stappen registratieplan. Maar wat moet daar dan als je ingelogd bent?

@nico: met een beetje bewerking kunnen die potloden zo één van de nieuwe headers zijn ;-).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

19/02/2009 20:40:00
Quote Anchor link
Ik zou je menu anders doen. Maak er tabjes van, of zoiets als mapjes. En wanneer je er over heen gaat, een leuk effectje ( denk aan een openklappend mapje)

En wat er al gezegd is, maak het breder. Komt veel mooier over.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

19/02/2009 21:39:00
Quote Anchor link
Ik vind de site persoonlijk te kinderachtig. Je doelgroep (de grootste groep gebruikers) zijn kinderen van 12 die zich heel volwassen willen voelen en een groep jongeren en misschien wel een deel adolescenten.
Wat ik nu zie is iets voor de basisschool.

Het is niet dat ik het niet mooi, maar denk er maar eens over na! :)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

19/02/2009 22:01:00
Quote Anchor link
Ik heb weer wat zitten proberen. En de breedte is er dan eindelijk. Ik heb hem een heel stuk verbreed (volgens photoshop zo'n 4 cm :-P). En daarbij is een derde kolom gecreëerd. Ben heel tevreden over de inhoud hiervan. Waarschijnlijk dat ik het menu (dat toch uitgebreider wordt wanneer je bent ingelogd) in het balkje onder de header laat verdwijnen, en dan een uitgebreid menu in die blauwe kader zet.

Daarbij is ook een vierde kader onderaan gekomen. Nu heb ik leraren en leerlingen opgeschoven en in het grijze kader staat 'Roostermakers'. Het kan natuurlijk zo zijn dat ik een veels te ingewikkelde stuk code bedenk waarbij automatisch roosters worden gegenereerd. Dat zou top zijn, al zie ik mezelf dat niet snel doen :-P. Ik denk dat ik de leraren en leerlingen weer terug schuif, en in het laatste roze kadertje een stukje over de algemene documentatie zet.

@Jason: Aan de ene kant heb je gelijk. Maar aan de andere kant wil ik niet té professioneel overkomen. Dat kan namelijk een website heel saai maken (saaie kleuren en saaie indeling), terwijl ik juist vrolijkheid er in wil uitdrukken. Vrolijkheid, optimisme en kwaliteit. Waarom vrolijkheid en optimisme? Geen idee, maar ik denk dat leraren wel eens in de clinch kunnen zitten met die ***leerlingen van tegenwoordig :-P. Als ze dan op schooldocs komen worden ze weer wat vrolijker: "Wat is dit toch een handige en mooie site!" Of loop ik nu té hard van stapel? :-P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

19/02/2009 23:08:00
Quote Anchor link
Niet overdrijven he Jezpur ;)

Al vind ik het een stuk beter als je vorige versie. Overigens is het zo dat wanneer je zulke applicaties schrijft, je gewoon altijd de 100% breedte pakt die ondersteund word.

Kijk naar *ugh* Blackboard ofzo. Of *ugh* schoolsites met admin..

Deze zijn over het algemeen altijd 100% breed.. al vind ik die van jou een stukje netter ogen.. Ik bedoel het mag gezegd worden toch?

Toch zou ik het menu nog anders doen. Die tabjes met dat blauwe balkje eronder lijkt mij persoonlijk een stuk mooier ipv. die tekst. Wellicht kun je de opbouw ook modulair maken? Meerder modules plaatsen aan beide zijkanten? waar je zelf kunt kiezen wat je er wil hebben..? recente cijfers, ziekmeldingen, rooster wijzigingen? nieuwe stof voor vakken? ga zo maar door.. Als je dit modulair opbouwt, kun je er nog veel meer mee denk ik ..
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

20/02/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Hm... Dat zijn wel goede ideeën, die ziekmeldingen, recente cijfers enzo. Leraren/coördinatoren (mensen die aanwezigheid in de gaten moeten houden) zouden dan zo kunnen zien welke leerlingen ziek zijn. Alleen zul je dan wel krijgen dat leerlingen daar misbruik van gaan maken.. Het kan dan wel dat de systeembeheerder dat uit/aan kan zetten. Idd, een modulair systeem is wel een goed plan.

Met dat menu ga ik nog even aan de slag. Er schiet me nou een leuk idee te binnen, kijken hoe dat uitpakt :-).
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/02/2009 15:01:00
Quote Anchor link
Nou, na een weekje vakantie gehad te hebben heb ik er weer even naar gekeken. Het menu heb ik een beetje veranderd. Een actieve knop krijgt een blauwe rounded corner boxje eromheen (zie Home) en een inactieve blijft donkergrijs (zie alles behalve Home en Leraren). Een hover maakt dat donkergrijze roze (zie Leraren). Ik ben nog een beetje aan het kijken naar een ander logo, om dat toch ietwat unieker te maken, een echt kenmerk van de site. Maar heb nog niet echt leuke inspiratie.

Mochten er nog tips/aanmerkingen zijn, hoor ik dat graag!
 
Eddy E

Eddy E

28/02/2009 15:30:00
Quote Anchor link
Aangezien ik ook bezig ben met een soortgelijke site (www.ditismijnhuiswerk.nl) over huiswerk voor (basisschool)-leerlingen, zal ik eens mijn licht laten schijnen.

- Aanmeld-vak (links) mag wel wat kleiner. Of stap voor stap.
Probeer eerst de mensen maar eens zo ver dat ze echt willen inschrijven.
- Inloggen is prima (kleur ook)
- Vakje met gegevens (Die Fuyang Hoi Tjaptjoi) mag wel iets lichter
- header is goed

Nu iets algemener (maar wellicht belangrijker)... het is nog zo ... stil op je site. Er is niets wat trekt. Want wat is er nou te doen? Behalve meer info krijgen?
Ik mis de mogelijkheid tot actie!

Waarom eerst aanmelden en dan pas werken? Dat moet makkelijker kunnen (ik weet dat ik het zelf nog niet heb, maar dat komt nog!
Edit:
Net even snelinloggen gemaakt
).
Begin met delen/bekijken. Inloggen kan wel, maar moet dan wel razendsnel kunnen.
Ik vermoed dat jouw doelgroep (groep 7 t/m klas 6 van VWO) toch hoger ligt dan de mijne (groep 4 tm 8).
Iets meer actie, snelheid en fleur mag wel.
Fleur is moeilijk, maar doe eens wat meer met dat schoolbord.
Een leuk introfilmpje (enkel woorden, maar dan in film-vorm) zullen het denk ik bij jou erg goed doen. ... je kent het wel: van die flitsende woorden, draaien en tollen. Passen perfect bij het geluid.
Ik had pas een supermooi voorbeeld daarvan, maar kan het niet 1-2-3 terugvinden.

Zodat het allemaal wat meer fleur krijgt.
En begin direct met delen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eddy E
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

01/03/2009 13:06:00
Quote Anchor link
Nou, ik heb een boel veranderd. Schrik dus niet. Ik vond roze en blauw, toen ik dat beter ging combineren in het logo, toch niet optimaal bij elkaar passen. Bovendien vind ik dat er met dit groen een al iets professionelere indruk gemaakt wordt, het roze was toch een beetje speels. Het schoolbord is er nog steeds, maar voor de variatie heb ik al wat andere headers opgezocht. Die veranderen per pagina (iedere pagina krijgt dus een eigen header).

Het menu werkt als volgt: de donkerste blauwe knop 'Home' is actief. De knop 'Leraren' is hovered en de rest is inactief. Ik moet nog een leuk tekentje hebben voor bovenaan bij S C H O O L D O C S en ik wil nog wat hebben tussen dat schooldocs en zoeken in, waar nu Documentatie | FAQ | Contact staat. Dat vind ik ook nog niet geheel passen, maar weet nu niet wat ik daarvoor in de plaats kan doen.

Laat t maar horen :-).
 
GaMer B

GaMer B

01/03/2009 13:10:00
Quote Anchor link
De header is wat normaaltjes nog. Maar het kleurenschema is wel beter zo ja. Blauw en groen past toch beter bij elkaar dan dat paarseroze en bauw.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

01/03/2009 15:03:00
Quote Anchor link
Ik heb nu een voorlopig tekentje gevonden, en heb vorig design even overschreven. Veel speciaals is er toch niet veranderd. De header hoef je op zich niet naar te kijken, want die veranderd straks toch regelmatig ;-). Let bovendien niet op onvolledigheden onderin bij die grijze balken, die worden straks natuurlijk uitgevuld over het witte.

Ik begin alleen steeds meer het gevoel te krijgen dat die lijntjes het juist wat kinderachtig maken.. Maar zonder die lijntjes is het weer zo leeg. Ik moet wel zeggen dat ik dit (met het groene) alweer een dikke vooruitgang vind op het vorige design. Maar het kan altijd beter, dus ik wil nog meer kritiek/commentaar :-).
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.