[GEZOCHT] Designer (spoed)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »
Zelf Weten

Zelf Weten

02/06/2008 11:37:00
Quote Anchor link
Waarde PHPhulpers,

Ivm een zieke designer, een werkende designer, en ik, de scripter die niet kan designen zit met een probleem. Vandaag moet ik een website opleveren, de back-end is al volledig af, alleen het design nog niet. Nou is mijn vraag wie mij uit de brand kan helpen.

Beschrijving
Het wordt een website voor een feest, een simpel en schoon design, met een Hollandse uitstraling. Blauwe achtergrond, gras aan de onderkant, molentje ergens en een hollands kaasmeisje. Dan daaroverheen een vierkant blok, rand van tulpen, daarin een iframe. Links het menu. 5 simpele knoppen, kleur van Nederland. Boven het blok een header met daarin het logo. Klaar is Kees. Ik kan het je zo uitleggen en vertellen, ik denk dat je er niet lang mee bezig bent.

Verdiensten
100E, maar daar kan uiteraard over worden gepraat.

Geinteresseerd en behulpzaam? (DANK!)
Reageer hieronder of stuur me een PM. Ik ben vrijwel de hele dag op phphulp en zal dit topic en mijn inbox uiteraard in de gaten houden!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zelf Weten
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 00:26:39
 
- wes  -

- wes -

02/06/2008 11:42:00
Quote Anchor link
Sorry dat ik dit zeg maar wat ben jij enorm slecht in plannen.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/06/2008 11:45:00
Quote Anchor link
En wat ben je enorm slecht in topic titels verzinnen.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

02/06/2008 11:51:00
Quote Anchor link
@wes
Hahaha.
Plannen is het niet zo zeer. Ook ooit wel eens gehoord van je opdrachtgever die de planning wijzigd? Dank in ieder geval voor je scherpe constatering.

@Jacco
Ja ik zit nog even te denken wat we beter kunnen doen. Waar zat jij aan te denken dan? [DESIGN] designer nodig?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

02/06/2008 11:55:00
Quote Anchor link
Zoiets zou beter zijn, nu haal je niet uit het topic titel of je nu hulp zoekt met bijv CSS oid.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/06/2008 11:56:00
Quote Anchor link
Quote:
Ook ooit wel eens gehoord van je opdrachtgever die de planning wijzigd?


En wanneer heb je gehoord dat het is gewijzigd. Als je dit optijd gehoord hebt is het slechte planning. Als je het niet optijd hebt gehoord dan moet je contact opnemen met de opdrachtgever.... Dan moet je er namelijk zijn prbleem van maken en niet jou probleem.

En zat meer te denken aan iets als :
[GEZOCHT]Designer (spoed)

Lijkt me ongeveer alles omvattend genoeg
 
Zelf Weten

Zelf Weten

02/06/2008 12:00:00
Quote Anchor link
@Jurgen @Jacco
True true. Ik kreeg het vrijdag per SMS te horen terwijl ik in Mechelen zat waarvan ik gisteren om 17h00 uur terug kwam.

Ik heb het topictitel gewijzigd heren. Jacco heeft hem gewonnen, maar oke...

[ontopic]!
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/06/2008 12:04:00
Quote Anchor link
Quote:
True true. Ik kreeg het vrijdag per SMS te horen terwijl ik in Mechelen zat waarvan ik gisteren om 17h00 uur terug kwam.


Ga dan gewoon direct je opdrachtegeven bellen en vertel hem dat hij de boom in kan omdat dit niet te halen is. Het verschuiven van deadlines (met name naar voren :P) Dient gewoon ruim optijd gemeld in mijn opinie. Bel hem op en zeg dat het niet haalbaar is.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/06/2008 12:09:00
Quote Anchor link
Zullen we dit maar even naar vacatures verplaatsen?
Ja, dus.
 
Zelf Weten

Zelf Weten

02/06/2008 12:16:00
Quote Anchor link
@Jacco
Wat doe je ingewikkeld zeg. Ik snap je punt wel, maar dat werkt nu even niet. Als je niet wilt of kunt helpen moet je gewoon even op CTRL + W, APPELTJE + F of ALT + F4 klikken...

@SanThe
Thnx!
 
- wes  -

- wes -

02/06/2008 12:34:00
Quote Anchor link
Mogen we zelf weten!

We zeggen alleen slechte planning, en als dat het niet , slechte communicatie en afspraken. Je snijd jezelf in de vingers op deze manier. Deadlines worden gezet met een goede reden, daar kan je niet zomaar van afwijken, helemaal niet naar voren als opdrachtgevert.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/06/2008 13:10:00
Quote Anchor link
Eventueel heb ik dit liggen voor je. Gras, wolken, zon... en het sized allemaal mee.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/06/2008 13:24:00
Quote Anchor link
Wes en Jacco hebben groot gelijk, een deadline kan niet zomaar naar voren worden geschoven, net zo min als dat je hem zomaar uit kan en mag stellen. Jij houdt rekening met een deadline, waarbij je er geen rekening mee houdt dat dingen echt heel slecht lopen.

Het verschuiven van een deadline dient ten allen tijde door beide partijen te worden goedgekeurd, wat betekend dat er overleg plaats moet vinden. Een eenzijdige verandering van de planning kan natuurlijk nooit goed zijn.

Daar komt nog eens bij dat je waarschijnlijk zelf nu de fout hebt gemaakt dat je naar je opdrachtgever toe hebt laten merken dat je het wel zou kunnen redden. Deze gaat hier dan natuurlijk vanuit, dan heb je jezelf in de vingers gesneden. Heb je niet gezegd het te gaan redden, dan moet de opdrachtgever wat meer geduld hebben. Je kan hem wel beloven er vaart achter te zetten.
 

02/06/2008 13:25:00
Quote Anchor link
De opdrachtgever kan heel bijdehand een deadline verschuiven, maar zolang jij van te voren alles duidelijk hebt vastgelegd in een contract / plan van aanpak wat ondertekend is kan hij hoog of laag springen, maar kan jij het ondertekende plan van aanpak gewoon hanteren. Mocht hij het echt willen verschuiven mag hij over de brug komen :)
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

02/06/2008 14:37:00
Quote Anchor link
@ts: kijk eens op tbforum ben je hoogst waarschijnlijk nog goedkoper uit dan 100E.
 
Sven Haveman

Sven Haveman

02/06/2008 15:01:00
Quote Anchor link
Voor 100 euro kom je nergens. Tenzij je genoegen neemt met een template.

Maar dat moet je ZELF WETEN ;)
 
ArendJan

ArendJan

02/06/2008 17:51:00
Quote Anchor link
Je hebt een PM, als je snel reageert heb je misschien geluk. ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.