Google recaptcha

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Jorn Reed

Jorn Reed

04/03/2019 23:42:52
Quote Anchor link
Hallo, ik ben vandaag voor het eerst Google recaptcha v2 aan het gebruiken. De sitekey/secretkey etc. zijn aangemaakt. Ook doet de captcha het bij het contact formulier. Alleen nu ik de validatie code van mijn contact formulier heb moeten omgooien vanwege de capctcha ontvang ik nu geen mails meer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
/* Template Name: Contact */
 
$context = Timber::get_context();
$post = new TimberPost();
$context['post'] = $post;
 
$context['image'] = get_field('image', $post->ID);
 
$context['address'] = get_field('address', $post->ID);
$context['address'] = str_replace(' ', '+', $context['address']);
 
$context['contact_address'] = get_field('contact_address', $post->ID);
$context['phone_number'] = get_field('phone_number', $post->ID);
$context['email'] = get_field('email', $post->ID);
 
$context['errors'] = [];
 
if(isset($_POST['send_contact_mail']) && !empty($_POST['send_contact_mail'])):
    if(isset($_POST['g-recaptcha-response']) && !empty($_POST['g-recaptcha-response'])):
        //your site secret key
        $secret = 'secretcaptchakey';
        //get verify response data
        $verifyResponse = file_get_contents('https://www.google.com/recaptcha/api/siteverify?secret='.$secret.'&response='.$_POST['g-recaptcha-response']);
        $responseData = json_decode($verifyResponse);
        if($responseData->success):
            //contact form submission code
            if(empty($_POST['firstName'])){
                $context['errors']['firstName'] = 'Vul uw voornaam in';
            }
else {
                $context['form']['firstName'] = $_POST['firstName'];
            }

            if(empty($_POST['lastName'])){
                $context['errors']['lastName'] = 'Vul uw achternaam in';
            }
else {
                $context['form']['lastName'] = $_POST['lastName'];
            }

            if(empty($_POST['callName'])){
                $context['errors']['callName'] = 'Vul uw roepnaam in';
            }
else {
                $context['form']['callName'] = $_POST['callName'];
            }

            if(empty($_POST['email'])){
                $context['errors']['email'] = 'Vul uw email in';
            }
else {
                $context['form']['email'] = $_POST['email'];
            }

            if(empty($_POST['comment'])){
                $context['errors']['comment'] = 'Vul uw opmerking in';
            }
else {
                $context['form']['comment'] = $_POST['comment'];
            }

            if(count($context['errors']) == 0){
                sendTemplateMail('mail/contact_mail_client.twig', $context['form'], 'Uw contactverzoek', $context['form']['email'], '[email protected]');
                sendTemplateMail('mail/contact_mail.twig', $context['form'], 'Contactverzoek van '.$context['form']['firstName'].' '.$context['form']['lastName'], '[email protected]', $context['form']['email']);
                $context['success'] = 'Uw mail is verstuurd.';
            }
        endif;

    else:
        $context['success'] = 'Klik op de Google Recaptcha.';
    endif;

else:
    $context['success'] = '';
endif;

 
Timber::render('pages/page-contact.twig', $context );
[
/code]
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 14:15:01
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/03/2019 00:25:12
Quote Anchor link
> Alleen nu ik de validatie code van mijn contact formulier heb moeten omgooien vanwege de capctcha ontvang ik nu geen mails meer:

Wat heeft het een met het ander te maken? :/

Wat gebeurt er dan wel? Of gebeurt er niets? Errorlogs al bekeken? $_POST al gedebugged? Komen de velden send_contact_mail en g-recaptcha-response uberhaupt voor in het formulier?

Speaking of which, waar is de broncode van het formulier?
 
Jorn Reed

Jorn Reed

05/03/2019 17:04:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
  <div class="col-md-6 section--registration">
                    <form action="#" method="post">
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-6">
                                <input {% if errors.firstName %}class="error"{% endif %} type="text" name="firstName" placeholder="Voornaam" value="{% if form.firstName %}{{ form.firstName }}{% endif %}"><span class="input-error">{% if errors.firstName %}{{ errors.firstName }}{% endif %}</span>
                            </div>
                            <div class="col-md-6">
                                <input {% if errors.lastName %}class="error"{% endif %} type="text" name="lastName" placeholder="Achternaam" value="{% if form.lastName %}{{ form.lastName }}{% endif %}"><span class="input-error">{% if errors.lastName %}{{ errors.lastName }}{% endif %}</span>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-6">
                                <input {% if errors.callName %}class="error"{% endif %} type="text" name="callName" placeholder="Roepnaam" value="{% if form.callName %}{{ form.callName }}{% endif %}"><span class="input-error">{% if errors.callName %}{{ errors.callName }}{% endif %}</span>
                            </div>
                            <div class="col-md-6">
                                <input {% if errors.email %}class="error"{% endif %} type="text" name="email" placeholder="E-mailadres" value="{% if form.email %}{{ form.email }}{% endif %}"><span class="input-error">{% if errors.email %}{{ errors.email }}{% endif %}</span>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-12">
                                <textarea {% if errors.comment %}class="error"{% endif %} name="comment" placeholder="Opmerkingen">{% if form.comment %}{{ form.comment }}{% endif %}</textarea><span class="input-error">{% if errors.comment %}{{ errors.comment }}{% endif %}</span>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="row">
                            <div class="col-md-12">
                                <div class="g-recaptcha" data-sitekey="6LfycpUUAAAAAFgYqyewSOh3YFZm576clVoYAjG5"></div>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="row">
                            <button type="submit" name="send_contact_mail" class="btn btn--magenta">
                                Verzenden</button>
                        </div>
                        {% if success %}
                            <p>{{ success }}</p>
                        {% endif %}
                    </form>
                </div>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/03/2019 17:08:09
Quote Anchor link
En wat meldt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<pre>".print_r($_POST,true)."</pre>";
?>


Dan zie je wat er ge-POST wordt.
En mailen is een losstaand proces. Dus als dat niet werkt dan is de kans klein dat het aan de re-Captcha ligt. Enkel aan foute afhandeling.
Gewijzigd op 05/03/2019 17:39:18 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.