google vertaal api

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John Brat

John Brat

12/12/2014 14:28:22
Quote Anchor link
Hallo,
Weet iemand hoe ik de google vertaal API moet intergreren op mijn site.
ben al een tijdje aan het zoeken maar krijg geen begrijpelijk voorbeeld gevonden.
Het zou me ontzettend helpen.
alvast hartelijk bedankt.
gr.
John
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 14:39:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/12/2014 14:38:02
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je op de hoogte bent dat de Google Translate API tegenwoordig een betaalde dienst is geworden? Tenzij je de one-click-translate codesnippet wilt toevoegen om direct je site te kunnen vertalen.

https://cloud.google.com/translate/v2/getting_started
https://translate.google.com/manager/website/

Anyway, de vertaling via de Translate API is niet heel lastig:
https://www.googleapis.com/language/translate/v2?key=INSERT-YOUR-KEY&q=hello%20world&source=en&target=de

Dit kan je via cURL of file_get_contents en JSON_decode() regelen, waarbij je de text door url_encode() haalt.
Gewijzigd op 12/12/2014 14:42:18 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.