Grootste waarde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »
Sjoerd

Sjoerd

22/11/2006 13:51:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een script voor een competitie. Ik heb dus een kolom in mijn database met punten (PT). Eigenlijk is alles gelukt, behalve dan dat ik in die tabel ook de positie neerzet. Ik wil dus kijken wie het hoogst aantal punten heeft en dan in de kolom positie (PT) neerzetten. Dus degene met het hoogst aantal punten moet positie=1 krijgen, degene die daarna het hoogst aantal punten heeft positie=2 enz. Iemand enig idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 09:07:33
 
Frank -

Frank -

22/11/2006 13:59:00
Quote Anchor link
Dat is niet handig. Waarom zou je de positie opslaan, wanneer je op basis van het aantal punten kunt vaststellen wat de positie van iemand is? Berekende gegevens sla je in een goed genormaliseerde database zelden of nooit op.

Kortom, bereken de positie wanneer je deze nodig hebt en sla deze nooit op.
 
Sjoerd

Sjoerd

22/11/2006 14:01:00
Quote Anchor link
Oké en hoe bereken ik 'm dan?
Edit: Ik kan natuurlijk wel gewoon ORDER BY `PT` DESC doen, maar ik wil dus eigenlijk dat er ook ergens die 1,2,3,4,5 enz. staat!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjoerd
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

22/11/2006 14:06:00
Quote Anchor link
gooi de punkten in een array met userid als key.. (die is als het goed is toch uniek.. anders is het geen id) gebruik dan sort of natsort om het te sorteren..
 
Sjoerd

Sjoerd

22/11/2006 14:09:00
Quote Anchor link
Uhm... er staat 'newbie' onder mijn naam, ik heb echt geen idéé hoe ik dat moet doen! Misschien een beetje hulp...?
Edit:
$sql = "SELECT * FROM `stand` ORDER BY `PT` DESC";
$resultaat = mysql_query($sql) or die ("query mislukt");
while ($rij = mysql_fetch_object($resultaat)) {
$teamnaam = ($rij->teamnaam);
$GS = ($rij->GS);
$GW = ($rij->GW);
$GL = ($rij->GL);
$VL = ($rij->VL);
$V = ($rij->V);
$T = ($rij->T);
$PIM = ($rij->PIM);
$PT = ($rij->PT);
Zo haal ik ze uit de DB.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sjoerd
 
Frank -

Frank -

22/11/2006 14:12:00
Quote Anchor link
Stap 1: Gooi die gore backtics ` uit je query! En gebruik ze helemaal nooit meer, leveren meer problemen dan oplossingen op.

Stap 2: De kolom PT bestaat niet, je hebt geen positie in de tabel staan, dus ORDER BY punten DESC.

Stap 3: Laat een tellertje meelopen wanneer je de boel gaat echoen of zet de boel in een ordered list. Dan zorgt de browser voor een nummer.

Voorbeeldje met een table:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
// uitvoeren en controleren query, en dan:
$i = 1;
echo '<table>';
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){ // In $result staat het resultaat van de query
  echo '<tr><td>'.$i.'</td><td>'.$row['punten'].'</td></tr>';
}

echo '</table>';
?>
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

22/11/2006 14:28:00
Quote Anchor link
Frank schreef op 22.11.2006 14:12:
Stap 1: Gooi die gore backtics ` uit je query! En gebruik ze helemaal nooit meer, leveren meer problemen dan oplossingen op.

Stap 2: De kolom PT bestaat niet, je hebt geen positie in de tabel staan, dus ORDER BY punten DESC.

Stap 3: Laat een tellertje meelopen wanneer je de boel gaat echoen of zet de boel in een ordered list. Dan zorgt de browser voor een nummer.

Voorbeeldje met een table:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// uitvoeren en controleren query, en dan:
$i = 1;
echo '<table>';
while($row = mysql_fetch_assoc($result)){ // In $result staat het resultaat van de query
  echo '<tr><td>'.$i.'</td><td>'.$row['punten'].'</td></tr>';
  $i++;
}

echo '</table>';
?>


je vergeet de teller.. hij staat er in de quote bij..
 
Frank -

Frank -

22/11/2006 14:30:00
Quote Anchor link
;)

Was iets te enthousiast, kan gebeuren!
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

22/11/2006 14:31:00
Quote Anchor link
Frank schreef op 22.11.2006 14:30:
;)

Was iets te enthousiast, kan gebeuren!


ach ja.. je hebt vast al genoeg domme fouten van mij gezien.. al is dit niet bepaald een fout maar goed.. boeit ook niet zo denk ik
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.