habbo's online

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:29:00
Quote Anchor link
Ik wil het aantal habbo dat online is op habbo.nl laten weergeven door het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$url
= "http://www.habbohotel.nl/help";
$start = '<div id="topbar-count">';
$end = "</div>";
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi("$start(.*)$end", $read, $output);
$output = $output[1];

echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";

?>


Alleen laat hij het aantal $output niet zien zie hier

Hoe kan dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 12:08:39
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 16:33:00
Quote Anchor link
ik zie op http://www.habbo.nl/help geen aantal staan?
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:34:00
Quote Anchor link
links boven in!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/12/2006 16:35:00
Quote Anchor link
zet die file_get_contents() even een if/else combinatie, dan weet je iig of die gelukt is. Want waarschijnlijk mag jij geen externe connecties maken van je host.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:39:00
Quote Anchor link
hoe doe ik dat??
 
PHP Newbie

PHP Newbie

25/12/2006 16:49:00
Quote Anchor link
if(($read = file_get_contents($url)))
{
echo 'ja hoor, verbinding maken mag/kan';
}
else
{
echo 'we mogen/kunnen geen verbinding maken';
}
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 16:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($data)
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Error';
?>


Dit geeft error

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if($read)
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output." Habbo's in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Error';
?>


geeft geen error, dus moet t aan $data liggen.

edit: bij mij in iedergeval
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 16:56:00
Quote Anchor link
Ik heb zelfde bij data krijg ik error bij read niet.

Edit:

hier kan je het checken klikje
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Albers
 
Thijs X

Thijs X

25/12/2006 17:01:00
Quote Anchor link
Maak van $start en $end dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$start
= '<td id="topbar-count">';
$end = "</td>";
?>
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 17:21:00
Quote Anchor link
@ thijs, dan werkt de end op een of andere manier niet.

Zo werk ie wel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$url
= "http://www.habbohotel.nl/help";
$start = '<td id="topbar-count">';
$end = 'Habbos in het Hotel</td>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
echo "Wist je dat er op dit moment ".$output[1]."  Habbo's zijn in HabboHotel Nederland";
else
echo 'Er is een fout opgetreden';
?>
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 17:24:00
Quote Anchor link
Hij werkt nu half:S hij laat de hele site van habbo erbij zien:( hoe kan ik dat weg laten zie hier klikje
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 17:39:00
Quote Anchor link
Dat had ik dus met die van thijs. Als je mijne gewoon zo overneemt (want nou heb je 'm samengevoegd met wat anders) doet hij t dan wel goed?
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 17:41:00
Quote Anchor link
@turmin bedankt deze werkt perfect!

Nu wil ik ook de missie van een persoon hebben ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$url
= "http://www.habbo.nl/home/mr.honda";
$start = '<div class="profile-motto">';
$end = '</div>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
echo "".$output[1]."";
else
echo 'Er is een fout opgetreden';
?>


Alleen is hier weer het probleem de hele site word weergegven?
 
Michael -

Michael -

25/12/2006 19:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo "".$output[1].""; // FOUT!!

echo $output[1]; // goed!
?>

quotes zijn alleen nodig wanneer je tekst er voor of erachter wilt gebruiken!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo 'De output is: '.$output[1]; // goed
echo $output[1].' Is de output'; // goed
?>


Je moet even wat spelen met de $end. Probeer hier wat meer in te vullen, zoals ik deed in mijn scriptje.
ipv </td> deed ik Habbos in het Hotel</td> en dat werkte wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Robin Albers

Robin Albers

25/12/2006 23:17:00
Quote Anchor link
Ik kom er niet uit..
 
Michael -

Michael -

26/12/2006 00:44:00
Quote Anchor link
Ik krijg het ook niet erg netjes. Misschien weet iemand hier hoe je de eerste <div class="clear"></div> als $end kunt gebruiken, want volgens mij neemt ie altijd de laatste als er meerdere zijn. Erg irritant dus.
 
Thijs X

Thijs X

26/12/2006 00:50:00
Quote Anchor link
Probeer dit eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$url
= "http://www.habbo.nl/home/mr.honda";
$start = '<div class="profile-motto">';
$end = '<div class="clear"></div></div></html>';
$read = file_get_contents($url);
$data = eregi($start."(.*)".$end, $read, $output);

if(isset($output))
{

    echo $output[1];
}

else
{
    echo 'Er is een fout opgetreden';
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/12/2006 00:51:00
Quote Anchor link
Volgens mij geeft hij met preg_match_all alle mogelijke matches terug in een array (als parameter opgegeven is)
Dus zowel alles tot de eerste div als tot de laatste.


Edit:
Omdat ik in een goede bui ben
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Michael -

Michael -

26/12/2006 10:47:00
Quote Anchor link
WJ die is wel beter als mijne maar mijne werkte ook al. We ware nou bezig met ander script, zie reactie van thijs.

Edit: 500e post! :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/12/2006 13:41:00
 
Thijs X

Thijs X

26/12/2006 14:15:00
Quote Anchor link
WJ dat is idd een makkelijkere oplossing ^^ die van mij was ook niet helemaal goed op een of andere manier. well done
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.