Header already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »
Nick kuijpers

nick kuijpers

21/09/2013 15:37:31
Quote Anchor link
Hallo gebruikers,

Ik heb een fout met header().
IN mijn inlog script heb ik heel vaak:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php header("Refresh: 3; url=beveiligd.php");?>

Maar omdat het niet in de header staat krijg ik telkens weer de fout melding header already sends.
En ik heb zoveel mogelijke oplossingen geprobeerd maar dat lukt niet.
Dit is mijn script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("inc/header.php");
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
@session_start();
if($_GET['login'] == 'uitloggen')
{

header("Refresh: 3; url=inloggen.php");//foutmelding
session_unset();
session_destroy();
echo"Je bent nu uitgelogt!";
}

if($_POST['login'])
{


if($_POST['gebruikersnaam'] && $_POST['wachtwoord'])
{
function
clean($str)
{

$cleaned = strip_tags(htmlspecialchars(addslashes(stripslashes( $str ))));
return $cleaned;
}


$gebruiker=clean($_POST[gebruikersnaam]);
$wachtwoord=md5($_POST[wachtwoord]);
$sql=mysql_query("SELECT * FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam='".$gebruiker."' AND wachtwoord='".$wachtwoord."'");
$check=mysql_num_rows($sql);
if($check!=1)
{

header('Refresh: 3; url=inloggen.php'); //foutmelding
echo"Verkeerde gebruikersnaam of wachtwoord!";
}

else
{
$gebruikers=mysql_fetch_array($sql);
$_SESSION[gebruiker] = $gebruiker;
$_SESSION[login] = true;
header("Refresh:3; url=beveiligd.php"); // foutmelding
 echo"Je bent succesvol ingelogd! U word doorgestuurd naar een beveiligde pagina!";
}

}
else{
header("Refresh: 3; url=inloggen.php");//foutmelding
echo"Een van de vereiste velden bestaat niet!";

}
}
else{
?>


<form action="registreer.php" method="post">

<table >
<tr>
<td>Gebruikersnaam</td>
<td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
</tr>
<tr>
<td>Wachtwoord</td>
<td><input type="password" name="wachtwoord"></td>
</tr>
<tr>
<td><input type="submit" value="inloggen" name="login">
</td></tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>


Alvast bedankt voor het helpen!

Groeten,
Nick
Gewijzigd op 21/09/2013 15:37:58 door Nick kuijpers
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 14:15:22
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/09/2013 16:12:25
Quote Anchor link
voor regel 5 waar het fout gaat heb je al (onbewust) output verstuurd. Het kan zijn dat je een byte-order mark (BOM) probleempje hebt.

gebruik een fatsoenlijke PHP editor en maak een nieuw bestand aan. kopieër je code uit je oude bestand en plak deze in het nieuwe bestand. Sla het bestand op. Wees er 100% zeker van dat op regel 1, positie 1 begint met de 'php open tag' en dat je geen output genereert voor de header functies.

Toevoeging op 21/09/2013 16:15:07:

waarom
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php header("Refresh: 3; url=inloggen.php"); ?>
en geen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php header('Location: inloggen.php'); ?>
 
Nick kuijpers

nick kuijpers

21/09/2013 16:22:19
Quote Anchor link
Ik heb geen idee wat een BOM is (byte-order mark)
Mijn editor is microsoft expresion web en ik ben er best tevreden over.
En ik wil graag dat mijn "Gebruikers" eerst een berichtje zien voordat ze uitloggen/inloggen.
en dat werkt met Refresh.
en ookal doe ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php header('Location: inloggen.php'); ?>

Dan blijft de foutmelding komen.

Dit is BTW de foutmelding:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nickkwe105/domains/designnick.nl/public_html/dss/inc/header.php:28) in /home/nickkwe105/domains/designnick.nl/public_html/dss/registreer.php on line 44
Gewijzigd op 21/09/2013 16:22:48 door nick kuijpers
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/09/2013 16:38:18
Quote Anchor link
toch doen wat ik zeg.

kopieër je code uit je oude bestand en plak deze in het nieuwe bestand. Sla het bestand op. Wees er 100% zeker van dat op regel 1, positie 1 begint met de 'php open tag' en dat je geen output genereert voor de header functies.

Toevoeging op 21/09/2013 16:40:17:

http://www.w3.org/International/questions/qa-byte-order-mark

het zijn een paar bytes die door PHP als output gezien worden maar die je niet ziet staan in je PHP bestand.
 
- SanThe -

- SanThe -

21/09/2013 17:11:23
Quote Anchor link
Interessant: addslashes(stripslashes( $str ))
 
Nick kuijpers

nick kuijpers

21/09/2013 18:04:28
Quote Anchor link
?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

21/09/2013 19:47:15
Quote Anchor link
Nick kuijpers op 21/09/2013 15:37:31:
Maar omdat het niet in de header staat krijg ik telkens weer de fout melding header already sends.

Weet je wat de foutmelding betekent?

Begint je script met de include, gebruik je daarna een sluittag en daarna weer een openingstag?
Waarom een @ voor session_start?
Functie clean is wat onzinning. Zowel op de manier waarop je het gebruikt. Daarnaast is er al een prima oplossing: mysql_real_escape_string.
Waarom variabelen kopiëren? Je kunt toch prima de $_POST-waarden gebruiken?!
md5 is geen goede beveiliging (meer) voor het beveiligen van een wachtwoord.
Waarom * in je query en niet het veld/de velden selecteren die je wilt?
Waar is de foutafhandeling?
Het gebruik van een tabel voor een formulier is niet meer van deze tijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.