header() werkt plotseling niet meer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 12:10:56
Quote Anchor link
beste mensen,

ik ben ten einde raad.

alles werkte prima de header redirect deed zijn werk. maar plosteling niet meer. ik heb de code opnieuw geschreven en het werkte terug. ik lette er zeer goed op dat er niks kon zijn dat de header zou doen falen. maar het noodlot is weer toegeslagen. ik heb uren liggen zoeken en ik krijg het niet in orde.

ik zou graag een oplossing hebben over wat en hoe dat komt.

de function

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
function register_user() {
    $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']);    
    $password = md5($password);
                                    $sql = mysql_query("SELECT id from users WHERE username = '$username'");
                                    $no_rows = mysql_num_rows($sql);
                                    if ($no_rows == 0) {
        $result = mysql_query("INSERT INTO users(password, name, email,username, type) values ('$password','".sqlsafe($_POST['name'])."','".sqlsafe($_POST['email'])."','".sqlsafe($_POST['username'])."', '".sqlsafe($_POST['checked'])."')") or die(mysql_error());
        header('location:register_wizard.php?username='.sqlsafe($_POST['username']).'');
        exit();                
                                    }
                        }

?>


de werkelijke pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?php
include "config.php";
include "lib_functions.php";
if(($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") && ($_POST['register'])) { register_user();
}
<!
DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<
html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<
head>
 <
script src="http://code.jquery.com/jquery-1.9.1.js"></script>

<script src="http://code.jquery.com/ui/1.10.3/jquery-ui.js"></script>
<script src="jquery.validVal.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
    $("#contact").validVal({
        //    configuration goes here
    });
});
</script>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<link href="css/maincss.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>
<div class="wrap">
<div class="loginbar">
      
      <div class="header_logbar">
        <div class="logoholder"><img src="images/logotransmini.png" width="60" height="45" /></div>
        <div class="textinlogingbar"><a href=".">Ik heb al een FFT profiel! <span style="font-weight: bold; color: #999; font-size: 12px;">inloggen</span></a></div>
      </div>
</div>
      <div class="loginsignupbutholder"></div>

  <div class="wrapmid">
    <div class="header">
      <div class="register_body">
        <div class="alinia1">
          <div class="register_title"><h1>Registreer je vandaag en start the Fight For Talent</h1></div>
        </div>
        
        
 
        
        
        
        <div class="alinia1"><form id="contact" name="contact" action="" method="post">
          <table width="313" border="0" align="center" cellspacing="2">
            <tr>
              <td width="300">Volledige naam</td>
            </tr>
            <tr>
              <td height="15"><label for="name"></label>
              <input name="name" type="text" class="required textfieldsmain focus" id="name" value="<?php echo  $_POST['mainname'] ;?>"  /></td>
            
            
            </tr>
            <tr>
              <td>E-mailadres</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="email" type="text" class="required email focus textfieldsmain" id="email" value="<?php echo  $_POST['mainemail'] ;?>"  /></td>
            
            </tr>
            <tr>
              <td>Wachtwoord</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="password" type="text" class="required focus textfieldsmain" id="required" value="<?php echo  $_POST['mainpassword'] ;?>" /></td>
            
            </tr>
            <tr>
              <td>Gebruikersnaam</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="username" type="text" class="required focus textfieldsmain focus" id="username" value="" /></td>
            
           </tr>
            <tr>
              <td><input name="checked" type="checkbox" id="checked" value="1" />
                <label for="checked"></label>
              Ik maak een profiel aan voor een bedrijf</td>
            
           </tr>
            <tr>
              <td>&nbsp;</td>
           </tr>
             <tr>
              <td style="font-weight: normal">Door op onderstaande knop te klikken aanvaard je de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden kan je hier lezen.</td>
            </tr>
            <tr>
              <td><input name="register" type="submit" class="register" id="register" value="Maak mijn profiel aan" /></td>
            </tr>
          </table>
        </form></div>
      </div>
    </div>
  </div>
  
</div>
</div>
</body>
</html>
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 19:51:17
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

11/05/2013 12:32:35
Quote Anchor link
Je bent vergeten op regel 5 php af te sluiten.
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 13:04:26
Quote Anchor link
nee nee dat komt door hier te pasten in werkelijkheid is dat niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2013 15:16:03
Quote Anchor link
Zet error_reporting(E_ALL) eens aan.
In de function gebruik je diverse $vars die niet bestaan.
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 15:45:49
Quote Anchor link
30719 krijg ik als melding
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2013 15:50:41
Quote Anchor link
Dan heb je waarschijnlijk dit in je script gezet:
echo error_reporting(E_ALL);

en dat moet zijn:
error_reporting(E_ALL);

Beter nog is:
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
Gewijzigd op 11/05/2013 15:53:13 door - SanThe -
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 16:09:44
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: checked in /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php on line 20

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php:20) in /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php on line 22

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
//safety messures
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
function
sqlsafe($data) {
$data = mysql_real_escape_string($data);
return $data;
}


// Make MySQL-database connection
@mysql_connect($server, $user, $pass) or die ("Can't connect to MySQL database server");
@
mysql_select_db($database) or die("Can't find database.");

function
register_user() {
    $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']);    
    $password = md5($password);
                                    $sql = mysql_query("SELECT id from users WHERE username = '".sqlsafe($_POST['username'])."'");
                                    $no_rows = mysql_num_rows($sql);
                                    if ($no_rows == 0) {
$registeruser = mysql_query("INSERT INTO users(password, name, email,username, type) values ('$password','".sqlsafe($_POST['name'])."','".sqlsafe($_POST['email'])."','".sqlsafe($_POST['username'])."', '".sqlsafe($_POST['checked'])."')") or die(mysql_error());
if($registeruser) {
header('location:user_profile.php'); }} }                                                    
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

11/05/2013 16:56:42
Quote Anchor link
Anthony de meulemeester op 11/05/2013 16:09:44:
Notice: Undefined index: checked in /data/sites/web/fightfortalentbe/www/lib_function_register.php on line 20


En daar heb je het probleem.
 
Anthony de meulemeester

anthony de meulemeester

11/05/2013 17:50:16
Quote Anchor link
Jullie zijn schatten :P

best handige functie die error report

thxx .
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.