header('Location: url') werkt niet maar headers nog niet verzonden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »
Pepijn de vos

pepijn de vos

16/10/2008 21:34:00
Quote Anchor link
ik heb deze code op een site staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('Location: ' . $ideal->getBankUrl());
$content .= '<a href="' . $ideal->getBankUrl() . '">ga naar bank</a>';
?>


de header doet niks, ik zie gewoon die link, en dan gebeurd er niks.(link later toegevoeg als debug)
ik heb error reporting aan staan, en dit is echt niet de klassieke 'warning: headers could not be sent: output started at /bla/bla.php on line 123'(uit mijn hoofd)

de header werkt gewoon niet, en als ik de link aan klik kom ik alsnog uit waar ik heen moest.
getest in safari en firefox, geen browser dingetje dus...

kan iemand hier iets me?
moet ik nog meer code plaatsten?
dit geheel zit in een wordpress plugin en maakt gebruik van de mollie api.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 19:52:15
 
Kristoff

kristoff

16/10/2008 21:36:00
Quote Anchor link
als je de fout output started krijgt dan is het een teken dat je reeds iets hebt afgedrukt voor je header.
Je kan header alleen gebruiken en als je nog niets geecho't hebt als je html in php gebruikt hebt of je nog geen html voor je php hebt staan.


edit woeps verkeerd gelezen. sorry voor de reactie. ik dacht dat je de fout wel kreeg.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kristoff
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

16/10/2008 22:09:00
Quote Anchor link
plaats helemaal bovenaan in je script dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_start(); ?>
is en onderaan dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_end_flush(); ?>
eens, probeer dan nog is.
 

16/10/2008 22:12:00
Quote Anchor link
Paradox&#8482; schreef op 16.10.2008 22:09:
plaats helemaal bovenaan in je script dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_start(); ?>
is en onderaan dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_end_flush(); ?>
eens, probeer dan nog is.

Ieuw, ieuw, ieuw.
Dit:
Afbeelding
is ob. Ob_* hoef je eigenlijk nergens op een website te gebruiken (uitzonderingen daargelaten).

Zet eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>

helemaal bovenaan.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

16/10/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 16.10.2008 22:12:
Paradox&#8482; schreef op 16.10.2008 22:09:
plaats helemaal bovenaan in je script dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_start(); ?>
is en onderaan dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_end_flush(); ?>
eens, probeer dan nog is.

Ieuw, ieuw, ieuw.
Dit:
Afbeelding
is ob. Ob_* hoef je eigenlijk nergens op een website te gebruiken (uitzonderingen daargelaten).

Zet eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>

helemaal bovenaan.



:/ bij mij werkt het dan toch tenminste?
Wat is er zo mis met "ob" ?
 

16/10/2008 22:24:00
Quote Anchor link
Paradox&#8482; schreef op 16.10.2008 22:16:
Karl schreef op 16.10.2008 22:12:
Paradox&#8482; schreef op 16.10.2008 22:09:
plaats helemaal bovenaan in je script dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_start(); ?>
is en onderaan dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_end_flush(); ?>
eens, probeer dan nog is.

Ieuw, ieuw, ieuw.
Dit:
Afbeelding
is ob. Ob_* hoef je eigenlijk nergens op een website te gebruiken (uitzonderingen daargelaten).

Zet eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>

helemaal bovenaan.



:/ bij mij werkt het dan toch tenminste?
Wat is er zo mis met "ob" ?

Omdat je het probleem omzeilt, als je een headers allready sent foutmelding krijgt, dan moet je zorgen dat er geen content boven de headers staat.
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

17/10/2008 16:36:00
Quote Anchor link
jongens, ik zeg toch dat ik die error wel krijg als ik er een echo voor zet, maar zo niet.

ik krijg dus GEEN ERROR en ik heb GEEN OUPUT voor die header toch WERKT het NIET.

de periode dat ik dat soort fouten niet snapte ben ik nou toch wel voorbij...

ob_start gebruik ik voor functies die niet van mij zijn waarvan ik de output niet in de browser wil hebben maar in een var of database.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door pepijn de vos
 
- SanThe -

- SanThe -

17/10/2008 16:55:00
Quote Anchor link
Zit de juiste waarde wel in $ideal->getBankUrl()?

En wat gebeurt er als je die waarde even letterlijk neerzet?
header('Location: hierdusdewaardetypen'); .
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

17/10/2008 17:14:00
Quote Anchor link
ik zeg ook al dat als ik daarna diezelfde waarde in een <a> zet dat hij wel werkt, dus met de link is niks mis, maar ik zal het eens proberen als je daar blij van word.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

17/10/2008 17:27:00
Quote Anchor link
pepijn de vos schreef op 17.10.2008 17:14:
ik zeg ook al dat als ik daarna diezelfde waarde in een <a> zet dat hij wel werkt, dus met de link is niks mis, maar ik zal het eens proberen als je daar blij van word.


Volgens mij zit jij met een probleem, proberen wij je te helpen. Je hoeft ons dus niet blij te maken hoor.

Ik denk dat je toch wat meer code prijs zult moeten geven. Echo anders die link even.
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

18/10/2008 13:00:00
Quote Anchor link
tuurlijk php newbie, ik bedoelde dat ik niet helemaal geloofde dat dat het zou zijn.

ik heb gekeken wat er in die link staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="https://ideal.abnamro.nl/nl/ideal/identification.do?randomizedstring=12345678901trxid=12345678901234">ga naar bank</a>

maar dan een ander getal... dat is elke keer anders!

ik heb ook geprobeerd om gewoon http://www.google.nl in de redirect te typen, werkte niet.

en ik heb geprobeerd om urlencode op die functie te doen, maar toen deed de link het ook niet meer... met htmlentities deed de link het nog wel, maar de header nog steeds niet.

ik wil best wat code geven, maar ik heb geen idee waar het zit, en dus ook niet wat relevant is, en ik kan moeilijk heel wordpress hier gaan posten.
wat ik wel nog even kan doen is mijn plugin op een andere (versie van) wordpress zetten, misschien zit er ergens een bugje dat hij de header sloopt ofzo?

oja, dit stond er nog op de php site:
Quote:
The second special case is the "Location:" header. Not only does it send this header back to the browser, but it also returns a REDIRECT (302) status code to the browser unless some 3xx status code has already been set.
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

18/10/2008 15:53:00
Quote Anchor link
pepijn de vos schreef op 18.10.2008 13:00:
oja, dit stond er nog op de php site:
Quote:
The second special case is the "Location:" header. Not only does it send this header back to the browser, but it also returns a REDIRECT (302) status code to the browser unless some 3xx status code has already been set.


misschien wordt er ergens anders al geredirect oid...
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

18/10/2008 17:25:00
Quote Anchor link
als er ergens anders al geredirect word zou ik die link toch niet zien?
maar in mijn plugin doe ik verder niks met de header, dus moet het iets met wordpress zijn, ik ga eens testen of het met een andere installatie wel werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.