Headers already sent: Error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »
Mark van den Brink

Mark van den Brink

16/01/2013 15:35:01
Quote Anchor link
Hallo PHPHelpers,

Ik had een vraag ik krijg met mijn Captcha script de volgende fout:

http://www.atlanticduikcentrum.nl/includes/captcha.php

Oftewel er worden al Headers verzonden maar...

Precies dezelfde site andere host:

http://www.marksdomein.nl/Atlantic/includes/captcha.php

Die werkt wel en dan heb ik totaal niks veranderd 100% zelfde site!

Wat is hier aan de hand? En wat zou ik er aan kunnen doen?

Met vriendelijke groet,

Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:10:39
 
Moose -

Moose -

16/01/2013 15:38:09
Quote Anchor link
Op regel 7 heb je een echo staan, probeer die eens weg te halen.

Zie ook http://php.net/manual/en/function.header.php
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

16/01/2013 15:55:05
Quote Anchor link
Voor de melding headers sent staan nog twee foutmeldingen.
Quote:
Warning: imagettftext() [function.imagettftext]: Could not find/open font in /public/sites/www.atlanticduikcentrum.nl/includes/captcha.php on line 62

Warning: imagettftext() [function.imagettftext]: Could not find/open font in /public/sites/www.atlanticduikcentrum.nl/includes/captcha.php on line 68

Los deze eerst op.
 
Mark van den Brink

Mark van den Brink

16/01/2013 15:56:21
Quote Anchor link
Waar zie jij een echo staan? Ik zie namelijk niks..

Toevoeging op 16/01/2013 15:57:58:

Klopt maar ik vind het vreemd dat hij die fouten geeft want op die andere site doet hij dat niet.

Ik zal even de code laten zien:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php

// Start de Session die nodig is om de Captcha code te gebruiken.
session_start();

// Lijst met alle letters en cijfers die gebruikt worden om de Captcha aan te maken.
// Ik heb ervoor gekozen om een aantal letters en cijfers weg te laten aangezien deze veel op elkaar lijken (1, i).

$Characters = '23456789abcdefghjklmnpqrstuvwxyz';

// Aantal tekens dat gebruikt wordt om de Captcha aan te maken.
// Ik heb het aantal ingesteld op 5

$chars = 5;

// Stel hieronder de afmetingen voor de Captcha afbeelding in.
// Ik heb gekozen voor 150 pixels breed bij 50 pixels hoog.

$Width = 150;
$Height = 50;

// Maak de Captcha code aan. De code hieronder kiest willekeurig het aantal tekens uit dat is vastgelegd.
// In het geval van dit voorbeeld worden er 5 willekeurige tekens gekozen uit de lijst $Characters

$i = 0;
while ($i < $chars)
{

$randomnr .= substr($Characters, mt_rand(0, strlen($Characters)-1), 1);
$i++;
}


// Schrijf de aangemaakte Captcha code weg in een Session.
// Ik versleutel de code met een md5 hash zodat de code niet zomaar uit de Session te lezen is.

$_SESSION['randomnr2'] = md5($randomnr);

// Start met het aanmaken van de afbeelding.
$im = imagecreatetruecolor($Width, $Height);

// Bepaal de kleuren die je wilt gebruiken. Deze Captcha maakt gebruik van 3 kleuren.
// Kleur 1: $front is de Captcha Code waar het uitenidelijk om draait.
// Kleur 2: $shadow is de schaduw die ik achter de Captcha Code schrijf.
// Kleur 3: $background is de achtergrond kleur van de gehele Captcha afbeelding.

$front = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
$shadow = imagecolorallocate($im, 128, 128, 255);
$background = imagecolorallocate($im, 6, 51, 125);

// Vul de aangemaakt afbeelding met de hierboven ingestelde achtergrond kleur.
imagefilledrectangle($im, 0, 0, $Width, $Height, $background);

// Stel het True Type Font in dat je wilt gaan gebruiken.
// Zorg ervoor dat je de juiste locatie van je .ttf bestand invult.
// Voor deze Captcha maak ik gebruik van Artbrush.ttf

$font = 'ArtBrush.ttf';

// Stel de max. en min. hoek in waarmee je de Captcha weg wilt schrijven. Gebruik hiervoor een getal tussen de 0 en 15.
// Deze hoeken worden hierna willekeurig bepaalt aan de hand van de ingestelde max. en min. waarden.
// $angle1 is de hoek waarin de Schaduw van de Captcha code wordt weergegeven.
// $angle2 is de hoek waarin de Captcha code zelf wordt weergegeven.

$angle1 = rand(-12, 12);
$angle2 = rand(-12, 12);

// Schrijf de Schaduw van de Captcha op de afbeelding.
// Het eerste getal (hier 25) is de grootte van de tekens die weggeschreven worden.
// Het tweede getal (hier 20) is de afstand in pixels dat de tekens van de rechterkant af weggeschreven worden.
// Het derde getal (hier 28) is de afstand in pixels dat de tekens van de bovenkant af weggeschreven worden.

imagettftext($im, 25, $angle1, 20, 28, $shadow, $font, $randomnr);

// Schrijf de Captcha Code op de afbeelding.
// Het eerste getal (hier 20) is de grootte van de tekens die weggeschreven worden.
// Het tweede getal (hier 30) is de afstand in pixels dat de tekens van de rechterkant af weggeschreven worden.
// Het derde getal (hier 32) is de afstand in pixels dat de tekens van de bovenkant af weggeschreven worden.

imagettftext($im, 20, $angle2, 30, 32, $front, $font, $randomnr);

// Voorkom dat de afbeelding ge-cached wordt door headers te versturen.
header("Expires: Wed, 1 Jan 1997 00:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");

// Verzend de aangemaakte afbeelding naar de browser.
header ("Content-type: image/gif");
imagegif($im);
imagedestroy($im);
?>
Gewijzigd op 16/01/2013 15:58:39 door Mark van den Brink
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.