headers already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:13:04
Quote Anchor link
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at

Deze foutmelding krijg ik. Waarom? Google verteld mij dat ik geen php ervoor mag uitvoeren. Andere sites zeggen dat ik helemaal niks mag uitvoeren. Zelf heb ik op localhost iets waar ik gewoon eerst output heb en dan header('Location: index.php'); heb waar die het gewoon doet. Ligt dit aan de versie van PHP ofzo?
Gewijzigd op 12/10/2012 17:37:53 door Albert de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 06:46:39
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/10/2012 17:22:01
Quote Anchor link
In PHP moet je de headers verzenden VOOR iedere vorm van output, dus vóór je eerste echo maar ook mag er geen uitvoer zijn voor je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?>
statement. eerst een spatie of een lege regel of what ever zal je een foutmelding veroorzaken.
Gewijzigd op 12/10/2012 17:22:31 door Frank Nietbelangrijk
 
Cake Masher

Cake Masher

12/10/2012 17:23:04
Quote Anchor link
Als ik het goed heb, mag je header () niet gebruiken nadat je iets verstuurd hebt naar de browser.

dit houd dus in dat als jij eerst ergens HTML output, en vervolgens header ("Location: page.php") gebruikt, dat niet werkt.

De naam van de functie zegt het ook al. Je voegt headers toe, je kan niet de headers nog veranderen nadat je de body al gestuurd hebt.

Goeie tip trouwens, volgende keer je code er ook bij zetten. Je vraag een vraag van wat er fout gaat zonder dat wij kunnen zien wat je doet.
Gewijzigd op 12/10/2012 17:41:52 door Cake Masher
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/10/2012 17:26:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

echo "<h1>My page</h1>";
header("Location: page.php"); // dit gaat niet lukken, er is al output geweest

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

header("Location: page.php"); // dit lukt wel
echo "<h1>My page</h1>";

?>
Gewijzigd op 12/10/2012 17:27:46 door Frank Nietbelangrijk
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:27:37
Quote Anchor link
Oke, hoe verklaar ik dan dat in een testje van mij in mijn localhost het wel gewoon werkt nadat ik html als output heb gehad?


<html>
<head>
</head>

<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

echo 'awdawwd';

if (isset($_GET['blah'])){
    header('Location: index.php?bluhawd');
    exit();
}


?>

</body>
</html>

Dit werkt wel gewoon in mijn localhost.
Als dit wel werkt in mijn localhost, waarom zeg je dan dat zoiets nooit werkt? Je kraamt eigenlijk gewoon dikke onzin uit want schijnbaar lukt het mij wel.
Gewijzigd op 12/10/2012 17:32:11 door Albert de Wit
 
Cake Masher

Cake Masher

12/10/2012 17:33:39
Quote Anchor link
Albert de Wit op 12/10/2012 17:27:37:
Als dit wel werkt in mijn localhost, waarom zeg je dan dat zoiets nooit werkt? Je kraamt eigenlijk gewoon dikke onzin uit want schijnbaar lukt het mij wel.

Albert, in dat geval wens ik je veel succes. Bij deze help ik je ook niet meer.
Gewijzigd op 12/10/2012 17:34:16 door Cake Masher
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:37:34
Quote Anchor link
Wat je deed was een poging om te helpen. Je had het alleen fout. Iemand anders die dit mysterie kan oplossen? Er heeft al 1 iemand opgegeven....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 17:40:26
Quote Anchor link
Dat zou niet werken, en alsnog de 'headers already sent' melding tonen.

Zo niet, dan staat/staan je error_reporting, en/of display_errors-setting(s) niet goed.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:41:30
Quote Anchor link
grappig genoeg word ik dan wel doorgestuurd naar index.php?bluhawd
 
Cake Masher

Cake Masher

12/10/2012 17:42:19
Quote Anchor link
Dan is je probleem opgelost?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 17:42:35
Quote Anchor link
dan heb je ergens output_buffering aanstaan.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:43:15
Quote Anchor link
hoe sluit ik die? of nog beter, hoe open ik die ergens anders?

Toevoeging op 12/10/2012 17:44:21:

Cake Masher op 12/10/2012 17:42:19:
Dan is je probleem opgelost?


kijk naar mijn eerste post?
 
Cake Masher

Cake Masher

12/10/2012 17:46:43
Quote Anchor link
Albert de Wit op 12/10/2012 17:43:15:
kijk naar mijn eerste post?

Dat heb ik gedaan, daar is mijn antwoord op gebaseerd. Jij teste localhost waar het anders op ingesteld is en wel werkte. Nu ga jij mij vertellen dat ik onzin uitkraam terwijl ik je 't antwoord op je vraag gewoon geef.

Je vraagt Aar nu hoe jij je localhost server in stelt om die zelfde foutmelding terug te krijgen. Uiteindelijk komt het allemaal op 't zelfde neer ;). Het antwoord op die vraag, is volgens mij gebruik maken van de functie 'ob_end_flush'.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php ob_end_flush (); ?>
<html>
<head>
</head>

<body>
<?php

echo 'awdawwd';

    header('Location: index.php?bluhawd');


?>

</body>
</html>
Gewijzigd op 12/10/2012 17:50:37 door Cake Masher
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:50:24
Quote Anchor link
1. Mijn eerste post gaat niet over Localhost
2. Ik vraag - Aar - vooral hoe ik die uit de weg ga.

Mij boeit die foutmelding niet, ik wil alleen doorgestuurd worden naar de andere pagina.


Dit is een testdingetje opgezet bij 000webhost

http://headerssent.net16.net/index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

echo phpversion().'<br>';

if (isset($_GET['tik'])){
    header('Location: index.php?tok');
    exit();
}


echo '<a href="index.php?tik">index.php?tik</a>';

?>
 
Cake Masher

Cake Masher

12/10/2012 17:51:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 17:54:05
Quote Anchor link
Waarom wil je output bufferen?
Je kan toch ook nette PHP-code schrijven zonder output voor de headers?
 
Wouter J

Wouter J

12/10/2012 17:55:49
Quote Anchor link
Quote:
Mij boeit die foutmelding niet, ik wil alleen doorgestuurd worden naar de andere pagina.

En daarvoor moet je dus die foutmelding begrijpen!


Albert, wij steken hier met z'n alle tijd om jou VRIENDELIJK te helpen. Zou je AUB even de moeite willen nemen ook normaal te reageren? Je kraakt nu elk antwoord dat er gegeven wordt af en Cake Masher stop je weg als een klein kind die het weer eens beter denk te weten. Nee, tel eerst eens tot 100, ga even avondeten en kom om 8 uur weer terug, lees dan nog eens de reacties en pas de tips toe op je code. En tata, je zult zien dat het werkt.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:55:51
Quote Anchor link
Maar - Aar -, als ik dat ook kan zonder headers voor de output, waarom dan niet?

Toevoeging op 12/10/2012 17:55:52:

Maar - Aar -, als ik dat ook kan zonder headers voor de output, waarom dan niet?
 
Wouter J

Wouter J

12/10/2012 17:56:40
Quote Anchor link
Albert, omdat je script dan fout is. Een goed script heeft alle logica boven zijn HTML code, voor de output.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

12/10/2012 17:59:32
Quote Anchor link
Wouter J, het hoeft niet meer hoor. Dank je wel CakeMasher, het werkt


Toevoeging op 12/10/2012 17:59:32:

Wouter J, het hoeft niet meer hoor. Dank je wel CakeMasher, het werkt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/10/2012 18:01:45
Quote Anchor link
En waarom hoeft het niet?
Bouw jij ook altijd de fundering NA dat je jouw huis hebt gebouwd?

Ik raad je toch aan om even om naar deze reacties te kijken. Ze zeggen je juist namelijk hoe het wel moet...
Gewijzigd op 12/10/2012 18:03:17 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.