headers already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »
Enrico van der List

Enrico van der List

29/10/2014 00:24:12
Quote Anchor link
Hoi ben momenteel een site aan het maken en ik krijg de volgende melding. Waarom linkt hij niet naar een andere pagina? want ik heb deze script al eens eerder gebruikt en daar kreeg ik geen melding.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public/sites/www......php:40) in /public/sites/www. ....php on line 82
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
<?php
    session_start();
    include('../mysql_connect.php');

    if(isset($_SESSION['ingelogd'])){
        //header('location: member.php');
        
    } else{
?>


<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>title</title>

<link href="css/normalize.css"/>
<link href="css/main.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen"/>

</head>

<body>
<header>
    <div class="center">
        <div class="title">
            <h1> title</h1>
        </div>
    </div>

</header>

<div id="container">
    <div id="main">
        <div class="title">
            <h1>Log in</h1>
        </div>
    
    <div class="main_text">
        <div id="login">
                    <?php
                        if(isset($_POST['hidden'])){
                            
                            // variable
                            $username = $_POST['gebruikersnaam']; // username
                            $password = $_POST['wachtwoord']; // wachtwoord
                            
                            $username = mysql_real_escape_string($username);    //sql injection
                            $password = mysql_real_escape_string($password);    //sql injection
                            
                            //$password = md5_file($password); // wachtwoord versleutelen


                            
                            $sql =     "SELECT * FROM Leden WHERE gebruikersnaam='$username' AND wachtwoord='$password'"; // wordt gecontroleerd of er een wachtwoord en gebruikersnaam bestaat
                            $query = mysql_query ($sql);
                            
                            $inloggegevens = mysql_fetch_array($query);
                            
                            $voornaam = $inloggegevens['voornaam'];
                            $achternaam = $inloggegevens['achternaam'];
                            $email = $inloggegevens['email'];
                            $gebruiker = $inloggegevens['gebruikersnaam'];
                            $password =  $inloggegevens['wachtwoord'];
                            
                            $num = mysql_num_rows($query);

      
                            if($num == 1){    // wanneer alles hieronder klopt ben je ingelogd
                                // Ingelogd

                                
                                $_SESSION['gebruikersnaam'] = $gebruiker;    // controleert username
                                $_SESSION['wachtwoord'] = $password;
                                $_SESSION['voornaam'] = $voornaam;
                                $_SESSION['achternaam'] = $achternaam;
                                $_SESSION['email'] = $email;
                                                                
                                $_SESSION['id'] = 5;//$fetch['id'];        // controleer id
                                $_SESSION['ingelogd'] = true;    // wanneer je ingelogd bent
                                
                                if($_SESSION['gebruikersnaam']== "admin"){ // controleer of de gebruiker is of een admin
                                    header('location: admin.php');
                                }
else{
                                    header('location: member.php');        // ga je naar de pagina member.
                                
                                echo "Ingelogd";    }
                            }

                            else{
                                echo " Gebruikersnaam of Wachtwoord is verkeerd!! <br>";    // anders is het wachtwoord of gebruikersnaam verkeer of sta je nog niet in de database.
                                echo "<a href='index.php'>Terug</a>";                        // ge je weer terug naar de pagina
                            }
                        }

                        else{
                    ?>

                    
         <form action='index.php' method='POST'>
                            
         <input type='text' name='gebruikersnaam' value="gebruikersnaam"/><br>
         <input type='password' name='wachtwoord' value="wachtwoord"/><br>
         <input type='hidden' name='hidden'>
         <input type='submit' value='Inloggen' class="btn blue">
         </form>
         <?php    
         }
         }

         ?>

        </div>
    </div>
</div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 29/10/2014 00:27:39 door Enrico van der List
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:45:26
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/10/2014 00:36:15
Quote Anchor link
Voordat je headers verstuurt mag er geen informatie naar de client (browser) worden verstuurd, en dat doe jij wel. Daarom krijg je die melding. Het versturen van headers moet je dus doen, voordat je ook maar 1 teken html-code genereert.
 
Enrico van der List

Enrico van der List

29/10/2014 00:42:30
Quote Anchor link
maar hoe kan het dan wel dat het werkte bij een andere login?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/10/2014 00:43:50
Quote Anchor link
Geen idee. Misschien stonden je foutmeldingen uit. Hoe je het nu doet, klopt het in ieder geval niet.
 
Enrico van der List

Enrico van der List

29/10/2014 00:51:09
Quote Anchor link
daar schiet ik nog niet echt mee op om eerlijk te zijn
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/10/2014 00:58:10
Quote Anchor link
>> daar schiet ik nog niet echt mee op om eerlijk te zijn

Dan moet je aangeven waar je wel iets mee opschiet. Wat begrijp je niet?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/10/2014 01:31:06
Quote Anchor link
even anders gezegd:

regel 10 t/m 39 moet je onder de php code met je header() functies plaatsen.

Die paar echo 's die er dan staan die verander je naar een variabele die je dan later tussen je html uit spuugt.

http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/header-already-sent/738/header-already-sent/1961/
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/warning-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by/93500/
http://open.phphulp.nl/php/forum/topic/error/92611/last/

wat ook al helpt is als je in de include files de ?> weg laat.
Gewijzigd op 29/10/2014 01:51:08 door Frank Nietbelangrijk
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

29/10/2014 10:51:50
Quote Anchor link
Enrico van der List op 29/10/2014 00:51:09:
daar schiet ik nog niet echt mee op om eerlijk te zijn

Als je met Google zoekt op de foutmelding kom je heel veel topics tegen. Ook op dit forum komt de vraag regelmatig naar voren. Beetje zoekwerk had je dus al een antwoord kunnen opleveren.

Wat betreft je code:

Waar controleer je of $_POST['gebruikersnaam'] en $_POST['wachtwoord'] bestaan?
Waarom maak je een nieuwe variabele aan voor beide? Laat je daarna nog een keer een bewerking er op los (die overigens in een query hoort).
Een password hoeft geen mysql_real_escape_string, omdat je een wachtwoord beveiligd zou moeten opslaan.
Het password beveilig je momenteel niet?! MD5 is overigens een oude, onveilige, manier.
Waarom Select * en niet een veld/de velden benoemen?
Doorgaans wordt geadviseerd om variabelen buiten quotes te houden.
mysql komt te vervallen. Kijk naar mysqli of PDO.
Waar is de foutafhandeling bij je query?
Waarom mysql_fetch_array en geen mysql_fetch_assoc? Je gebruikt de array namelijk niet.
Wat is het nut van het aanmaken van alle variabelen op regels 58/62?
Je gaat overigens daarna pas kijken of er 1 resultaat is? Waarom doe je dat niet eerder (voor je al die variabelen (onnodig) aanmaakt)?
Waarom zet je al die gegevens in een sessie? Zeker wachtwoord hoort er niet in thuis (en het nut van een emailadres in een sessie zie ik ook nog niet direct).
Na een header is het advies om exit() te gebruiken.

Er is regelmatig discussie over, maar in het verleden werd in HTML " gebruikt en PHP '
 
Kenny iets

kenny iets

29/10/2014 17:51:44
Quote Anchor link
moet header
nooit met EXIT; worden afgesloten ?
 
Ivo P

Ivo P

29/10/2014 18:06:37
Quote Anchor link
hangt van je header af

na header('Content-Type: application/pdf'); heeft exit niet zo veel zin: je breekt je script af voor er output is.

als je een redirect gebruikt, is het wel handig als je script niet verder loopt terwijl de browser opweg is naar een volgend avontuur.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
header('Location: http://example.com'); // full url is eigenlijk required
unlink('somefile.txt');
echo 'file gewist';
?>


Dit zou best eens tot het wissen van de betreffende file kunnen leiden, zonder dat je de melding zag
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.