Headers already sent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Snelle Jaap

Snelle Jaap

15/01/2015 14:01:12
Quote Anchor link
Bij een login script heb ik deze foutmeldingen:


Warning: session_start() [function.session-start]: open(/public/tmp/sess_ad68ae9b6b5681523c811cf3220fdc6b, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php:1) in /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php:1) in /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/login_3.php on line 1

Dit is het loginscrit:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php  
require('../../includes/connection.php');
//3. If the form is submitted or not.
//3.1 If the form is submitted

if (isset($_POST['username']) and isset($_POST['password'])){
    //3.1.1 Assigning posted values to variables.
    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    //3.1.2 Checking the values are existing in the database or not
    $query = "SELECT * FROM `users` WHERE username='$username' and password='$password'";
    
    $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    $count = mysql_num_rows($result);
    //3.1.2 If the posted values are equal to the database values, then session will be created for the user.
if ($count == 1){
    $_SESSION['username'] = $username;
}
else{
    //3.1.3 If the login credentials doesn't match, he will be shown with an error message.
    echo "Account niet gevonden";
    }
}

//3.1.4 if the user is logged in Greets the user with message
if (isset($_SESSION['username'])){
    $username = $_SESSION['username'];
    header("location:../index.php");
}
else{
    echo "Something went wrong";
}

?>



En in login_3.php begin ik met.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start(); ?>


Toch zegt hij dat dat al gebeurd in het script op lijn 1, maar daar staat niks anders dan de php open tags. Weet iemand hoe dat komt?
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 21:23:05
 
Bas M

Bas M

15/01/2015 14:32:15
Quote Anchor link
plaats dit stuk code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
if (isset($_SESSION['username'])){
    $username = $_SESSION['username'];
    header("location:../index.php");
}else{
    echo "Something went wrong";
}


eens helemaal bovenaan de pagina, onder de openingstag van je php.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2015 14:51:38
Quote Anchor link
Bestaat deze directory wel?
/public/tmp/
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

15/01/2015 14:59:53
Quote Anchor link
- SanThe - op 15/01/2015 14:51:38:
Bestaat deze directory wel?
/public/tmp/


Nee, moet dat? Heb nooit een mapje moeten toevoegen om met sessions te werken.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/01/2015 15:07:08
Quote Anchor link
Snelle Jaap op 15/01/2015 14:01:12:
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/public/tmp/sess_ad68ae9b6b5681523c811cf3220fdc6b, O_RDWR) failed: No such file or directory


Daar zoekt ie de session.
 
Ivo P

Ivo P

15/01/2015 16:10:33
Quote Anchor link
los fouten van boven naar onder op: als die eerste fout weg is, dan wordt er geen foutmelding op het scherm gezet.

de volgende 2 fouten zijn dan ook weg.

---
kennelijk heb jij in een php.ini of .htaccess of vhost-definitie staan dat op die plek de session-bestanden moeten worden gezet. Als dat niet bestaat, dan is er een probleem
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

21/01/2015 13:20:54
Quote Anchor link
Ik heb de foutmelding nu opgelost, maar krijg nu de volgende melding:


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /public/sites/www.carsalesnl.nl/includes/connection.php:10) in /public/sites/www.carsalesnl.nl/admin/scripts/loginscript.php on line 26

Dat is deze line.

Je kan toch gewoon een andere pagina laden als een session is geset?

if (isset($_SESSION['username'])){
$username = $_SESSION['username'];
header("location:../index.php");
}else{
echo "Something went wrong";
}
Gewijzigd op 21/01/2015 13:23:26 door Snelle Jaap
 
Ivo P

Ivo P

21/01/2015 13:47:18
Quote Anchor link
de foutmelding zegt dat er een fout optreedt op regel 26 van loginscript, omdat je op regel 10 van connection.php iets fout doet.

mocht dat de laatste regel van connection.php zijn: probeer die file eens zonder afsluitende ?>

http://wiki.pfz.nl/headers-already-sent
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/01/2015 13:48:45
Quote Anchor link
is een duidelijke foutmelding en de reden van het eerste antwoord op dit topic. in connection.php op regel 10 doe je een echo of staat er html of iets dergelijks. Dat mag niet als je de header() functie wilt gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.