Help!! logged_in()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 15:36:01
Quote Anchor link
goedemiddag, ik heb het probleem dat mijn site niet helemaal wilt werken,
graag zou ik willen weten of 1 van jullie een oplossing heeft?

dit is de error:

Fatal error: Call to undefined function logged_in() in D:\xampp\htdocs\damama_db\includes\aside.php on line 4

die wordt veroorzaakt in dit script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

    if(logged_in() === true){
    include 'includes/widgets/loggedin.php';
     }
else {    
     include 'includes/widgets/login.php';
     }

     include 'includes/widgets/user_count.php';

?>


als iemand iets weet, hartelijk dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 07:02:35
 
- SanThe -

- SanThe -

06/03/2015 15:42:58
Quote Anchor link
De function logged_in() bestaat blijkbaar niet.
 
- Mark -

- Mark -

06/03/2015 15:43:25
Quote Anchor link
De functie logged_in() bestaat niet volgens de foutmelding.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/03/2015 15:44:35
Quote Anchor link
Waar wordt de functie logged_in() gedefinieerd?

In een van je php-bestanden staat: function logged_in() { ... }.

Je kunt een functie niet aanroepen voordat deze gedefinieerd is, daarom krijg je de melding dat deze niet bekend is.

Als de functie in een include zit, moet je dit bestand eerst includen, dan kun je de functie gebruiken. Niet andersom :).
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

06/03/2015 15:49:10
Quote Anchor link
Heb je de pagina geinclude in deze pagina?
Gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'pagina_waar_functie_in_gedeclareerd_is.php';
?>
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 15:49:56
Quote Anchor link
oke bedankt, is er een manier waarop ik kort deze functie alsnog kan aanduiden?

Toevoeging op 06/03/2015 15:50:24:

Mathieu Posthumus op 06/03/2015 15:49:10:
Heb je de pagina geinclude in deze pagina?
Gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'pagina_waar_functie_in_gedeclareerd_is.php';
?>





Toevoeging op 06/03/2015 15:51:57:

Ik heb het nogmaals na gekeken, en er is inderdaad nergens sprake van een andere logged_in(), kan ik die pagina alsnog creeëren?
 
- SanThe -

- SanThe -

06/03/2015 15:53:01
Quote Anchor link
Heb je die function wel?
Zo ja, waar staat ie?
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 15:59:13
Quote Anchor link
https://www.dropbox.com/s/tpuvfng3hku9fs6/damama_db.rar?dl=0

mocht je de tijd ervoor willen nemen, hier is wat ik allemaal tot nu toe heb

alvast bedankt!
 
- SanThe -

- SanThe -

06/03/2015 16:01:36
Quote Anchor link
Nee, dank je.
Dat laat ik aan jou.
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 16:03:04
Quote Anchor link
maar die Logged_in() functie kan ik nergens meer vinden, dus is het mogelijk een bestand aan te maken voor die functie?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/03/2015 16:06:56
Quote Anchor link
Ja, maar je moet wel weten wat die functie doet.
 
- Mark -

- Mark -

06/03/2015 16:08:01
Quote Anchor link
Dan zul je alsnog moeten weten wat logged_in() doet en aangezien het een eigen gemaakte functie is kunnen we je dat niet zo zeggen. Gezien de benamingen van je bestanden gok ik dat die functie in het volgende bestand staat: includes/widgets/login.php
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

06/03/2015 16:16:53
Quote Anchor link
De functie logged_in() zit in core/functions/users.php

Dus zorg dat je die ergens include.

Dit had je zelf ook eenvoudig kunnen vinden naar mijn mening.
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 16:17:49
Quote Anchor link
ik heb hem toch gevonden,

in dit stukje script:

function logged_in() {
return (isset($_SESSION['user_id'])) ? true : false;

}
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

06/03/2015 16:18:38
Quote Anchor link
Welke code editor gebruik je?

Toevoeging op 06/03/2015 16:19:45:

include de pagina waar die functie instaat!
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 16:29:27
Quote Anchor link
ik gebruik notepad++, ik zal hem even includen. :)
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

06/03/2015 16:42:32
Quote Anchor link
@moek, Asjeblieft stop gebruik te maken van notepad++.
PHPStorm of Netbeans zijn hele goede.
Link PHP Storm: https://www.jetbrains.com/phpstorm/
Link Netbeans : https://netbeans.org/downloads/

Kijk maar eff wat je het leukste lijkt!
 
Moek moekert

moek moekert

06/03/2015 16:59:08
Quote Anchor link
bedankt!
 
Pipo Clown

Pipo Clown

08/03/2015 01:07:19
Quote Anchor link
Mathieu Posthumus op 06/03/2015 16:42:32:
@moek, Asjeblieft stop gebruik te maken van notepad++.


Heb ik iets gemist ?
Ik gebruik notepad++ al 10 jaar naar volle tevredenheid. Hebben ze daar opeens een virus in gestopt of zo dat we daar onmiddelijk mee moeten stoppen ?
Is het werkelijk zo gigantisch schadelijk ?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

08/03/2015 01:38:06
Quote Anchor link
Nee hoor, tis maar net wat je gebruikt van een editor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/03/2015 13:00:29
Quote Anchor link
Niks mis met Notepad+, en het diverse plugins is het best wel goed uit te breiden. Ideaal voor beginners.

Mensen die veel ontwikkelen en meer uit hun editor willen halen (versioning beheer, PHPDOC etc..) kunnen zich beter richten op PHPStorm of Netbeans. Als we hier over willen discussiëren kunnen we net zo goed een nieuw topic daarover starten.
Gewijzigd op 08/03/2015 13:01:40 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.