HELP!!! Page Tracking

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »
Cees St

Cees St

12/12/2008 11:41:00
Quote Anchor link
Hoi
Door toeval krijg ik een fout in mijn Firefox foutconsole.
Als ik die open kom ik in een pagina terecht die NIET van mij is.
www.mittip.nu.htm zo heet die blijkbaar, het is een IP tracker.
In de pagina staat ook een webadres http://www.mediatechdesign.se

Mijn idee is dat het de FCKeditor is, die dit veroorzaakt, zeker weten doe ik dat niet, want mijn zoeken in die sources geeft geen verwijzing naar een bron.

Daarom mijn vragen.

Weet iemand hoe dit veroorzaakt word?
Waar en hoe kan ik de veroorzaker vinden?
En natuurlijk ook hoe dit te voorkomen?

Als niemand wat weet neem ik eerst contact op met dat bedrijf en sommeer ze mij die info te geven. Als zij dan geen reactie geven zal ik een aanklacht indienen, maar daar verwacht ik helaas niet veel van.

Dus HELPPPPPPP
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 17:05:04
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

12/12/2008 11:50:00
Quote Anchor link
*****!!!!!
moet zown titel ben ik niet eens bereid om je topic te lezen
 
Cees St

Cees St

12/12/2008 11:53:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 12.12.2008 11:50:
*****!!!!!
moet zown titel ben ik niet eens bereid om je topic te lezen

Wat is er mis met die titel, het is iets wat veel voorkomt maar waar weinigen van afweten.
 
Yorick17

yorick17

12/12/2008 11:58:00
Quote Anchor link
Ik snap niet precies wat je bedoelt, maar als je probleem veroorzaakt word door Firefox dan heb je waarschijnlijk een virus die Firefox dwingt naar een andere pagina te gaan dan de startpagina. Tip installeer avast antivirus (gratis) en spybot (gratis). Als het aan de website licht kun je er weinig aan doen.
 
Frank -

Frank -

12/12/2008 12:06:00
Quote Anchor link
Cees ('v') schreef op 12.12.2008 11:53:
Wat is er mis met die titel
Het zielige "HELP!!!" is het probleem. 99,9999% van alle topics betreft een verzoek om hulp, gelukkig zijn er mensen die de onzin van dit toevoegsel inzien. Het is maar zéér zelden dat een topic wordt geopend waarbij men geen hulp wil hebben.

Edit je topictitel dan ook even, het slaat nu nergens op.
 
Jelmer -

Jelmer -

12/12/2008 12:07:00
Quote Anchor link
Welke pagina is het? Staat hij online? Kunnen wij de FCKeditor waar het om gaat, waar jij de fout krijgt, ook bekijken?

Het zou software in je computer kunnen zijn die alle HTML pagina's bewerkt alvorens ze door te sturen naar de browser. Norton Internet Security (het tegenovergestelde :P ) deed dat ook; zette in iedere pagina een stukje javascript wat bij mij meerdere malen tot niet-werkende websites resulteerde toentertijd.

Het zou ook kunnen zijn dat je host het in je website zet. Lycos deed dat vroeger met z'n advertenties waardoor het naast vervelend ook zo goed als onmogelijk was om een HTML valid pagina erop te krijgen.

edit: het zou ook nog kunnen dat je een plugin in Firefox hebt zitten die die website gebruikt om bepaalde informatie op te halen of te tracken. Ook de foutmeldingen van je addons komen vaak terug in Firebug of de Firefox error console.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Yorick17

yorick17

12/12/2008 12:11:00
Quote Anchor link
Volgens mij heeft hij de pagina's in z'n bericht gelinkt en nog even voor de duidelijkheid, www.mittip.nu.htm is geen website
 

12/12/2008 12:15:00
Quote Anchor link
www.mittip.nu echter wel ;-)
 
Yorick17

yorick17

12/12/2008 12:22:00
Quote Anchor link
ja klopt, maar wat is dat voor een vage website? Je ziet alleen je ip!!
 
Cees St

Cees St

13/12/2008 11:32:00
Quote Anchor link
Ik heb antwoord van de zweden

Hello.
Please e-mail me the error log.
Do you use the Firefox add-on "external IP" ?

Med Vänlig Hälsning
Patrik Wilhelmsson
==========================================
Media Tech Design
Drottninggatan 12
462 30 Vänersborg

Zoals hier dus blijkt, lijkt het external IP Firefox add-on dus een pagetracker te zijn (tot aan Google toe!), vind ik belachelijk dat de Firefox gemeenschap dergelijke add-ons op hun site zet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.