[Help] Scriptje werkt niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »
Geert bonnema

geert bonnema

01/11/2009 07:23:00
Quote Anchor link
Hallo mense, ik heb hulp nodig met een niet werkend script!
Met hoeveel ik weet kan ik er niet echt iets fouts in vinden.
Hier is het script:

<html>
<body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
session_start();
if($_SESSION['login'] == 0){
    include("style1.php");
}
else{
    include("style2.php");
}

?>


</body>
</html>


De bedoeling is van als je niet ingelogd ben dat hij dat de ene style laat zien, en als je wel ingelogd bent de andere.

Maar dit blijkt dus niet te werken!
Alstublieft, help mij! :P

P.S: Nog even iets, deze file heet style.php in mijn root dir en al me andere files die de style nodig hebben worden eerst naar style.php gewezen om te kijken of je ingelogd bent of niet... hij laat wel de style zien, maar hij laat ook dezelfde zien als je bijv. wel ingelogd bent.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Geert bonnema
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 09:08:38
 
John Doe

John Doe

01/11/2009 07:45:00
Quote Anchor link
Vertel bij je hulpvraag voortaan ook even wat er nu gebeurd, maar volgensmij ligt het niet aan Style.php maar aan de pagina's die die sessie aanmaakt.
 
Geert bonnema

geert bonnema

01/11/2009 08:11:00
Quote Anchor link
Hier even een iets meer uitgebreidere versie:

Waarvoor het script bedoelt is staat uitgelegt daar boven.
Het gaat op deze volgorde:

Index.php > login.php <Zit geimplanteerd in style1.php en die werkt> > logged.php <Na inloggen gaat hij daar naar toe om teredirecten> > index.php en daar gaat het dan fout, dan gaat hij gewoon weer naar logged.php en redirect weer naar index.php en zo blijft het routineren... dus het meest logische leek mij dat de fout dan in style.php zat omdat hij heletijd style1.php herhaald met het inloggen enzo...

Meer kon ik ook niet bedenken en heb alleen wat zitten te knoeien met dit scriptje voor de styles.

Alvast bedankt, Geert.
 
- -

- -

01/11/2009 09:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
session_start();
if( !isset( $_SESSION['login'] ) ){
    include("style1.php");
}
else{
    include("style2.php");
}

?>


Zoiets?

Ik neem nu dus wel aan dat als je inlogt dan pas de sessie login geset word...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

01/11/2009 13:46:00
Quote Anchor link
Gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<pre><?php print_r($_SESSION); ?></pre>
bovenin je script om te zien wat er in de sessie variabelen staat. Als je geen sessie variabelen ziet bestaat de sessie simpel weg niet en is de statement $_SESSION['login'] == 0 waar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lauren Zonneveld
 
Mar cel

Mar cel

01/11/2009 18:07:00
Quote Anchor link
't Kan bij de weg ook korter:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include($_SESSION['login'] == 0 ? 'style1' : 'style2' . '.php'); ?>
 
Geert bonnema

geert bonnema

01/11/2009 19:25:00
Quote Anchor link
Bedankt Mercel, werkt ook goed maar heb nog steeds het probleem van als je ingelogd bent heletijd van index pagina of een andere pagina weer naar logged.php gaat <File voor redirecting>
Weet iemand daar een oplossing voor? :(
Anders kunnen jullie ook wel even zelf op de site kijken:

http://www.sun-mint.co.nr/
<Word waarschijnlijk weer verwijderd omdat het als Spam gezien word :l>

en als je weer uit wilt loggen gewoon even:

http://www.sun-mint.co.nr/logout.php

intypen...

bvd, Geert.



Oh, trouwens dat van Lauren snap ik niet echt...
Waar moet ik het plaatsen en wat kan ik ermee?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door geert bonnema
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

01/11/2009 19:37:00
Quote Anchor link
Print_r is simpelweg een functie die een array als tree weergeeft. Het is een handige functie om te debuggen. Je kunt in dit geval jouw sessie variabelen ermee weergeven. De toevoeging van de HTML tag <pre> is puur om de output van print_r leesbaarder te maken.
 
Geert bonnema

geert bonnema

01/11/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Ik heb het geprobeert, ik had het gewoon boven aan de page van de style.php gezet, is dat goed?
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

01/11/2009 19:50:00
Quote Anchor link
In dit geval maakt het niet uit, je moet de pagina even openen en dan zie je jouw sessie variabelen, zo kun je dus controleren of de variabel "login" gezet is.
 
Geert bonnema

geert bonnema

01/11/2009 20:09:00
Quote Anchor link
Ik snap het nog steeds niet, maar zou het niet kunnen dat op een vage manier omdat ik redelijk vaak
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("");> gebruik dat hij inplaats van 1 style allebijde styles erin doet?
 
Geert bonnema

geert bonnema

01/11/2009 20:42:00
Quote Anchor link
Laat dat login gedoe maar zitten, ik bedenk me tog net dat ik het eigelijk nergens voor nodig heb :o
mod-edit::
Bumpen
Twee of meer keer na elkaar in een topic posten, voordat andere forumleden gereageerd hebben, heet "bumpen". Omdat het opdringerig overkomt is bumpen pas na 24 uur toegestaan. Bumpen kan een reden zijn voor de admins en mods om een topic te sluiten. Gebruik het Afbeelding knopje om je tekst aan te passen indien nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door geert bonnema
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.