Help!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 13:44:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben nu alweer 2 dagen bezig met een script aan het maken, maar het wil me niet lukken, ik krijg steeds deze error:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/eliteaveng/domains/eliteavengers.w3b.be/public_html/new/esta.php on line 98


dan als ik het stukje dat deze error oorzaakt weghaal dan is het weer goed, dan splits ik ze(vanaf de eerste } else { tot de laatste }) dan blijft die error er nog, dan haal ik de andere helft die deze error veroorzaakt weg en blijft hij er nog...

Terwijl als ik ze samen weghaal dan is er helemaal geen error...

ps regel 98 is de laatste regel, en het is niet dat ik een } ben vergeten, ik heb alles 3x nageteld, en ook nog een replace all gedaan... Het klopt precies..

xD vandaag, 24 april 2006 even aan het googlene kwam ik deze topic weer tegen:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 22:55:52
 
Alfred -

Alfred -

22/08/2005 13:48:00
Quote Anchor link
Enige broncode?
 
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 13:52:00
Quote Anchor link
Removed, delete topic please;)

ik heb ff aangegeven welk stuk je weg kan halen, dan werkt ie wel.
Gewijzigd op 22/08/2005 16:19:00 door Zero Dead
 
Alfred -

Alfred -

22/08/2005 13:59:00
Quote Anchor link
Wanneer ik
Quote:
print <<<ENDHTML
<table width="40%" align="center">
<tr><td class="subTitle"><b>For Sale</b></td></tr>
<tr><td class="mainTxt" align="center">
<form method="post" action="esta.php?e={$_GET['e']}">
<img src="images/esta/For Sale.jpg" width="150" height="150" border="0" alt="For Sale!"><br>
This establishment is for sale for <b>\${$prijs}</b>!<br>
<input type="text" name="buyit" value="Buy It!">
</form>
</td></tr>
</table>
ENDHTML;


Hier weghaal, lijkt alles in orde... Dus daar ligt je fout veronderstel ik...
 
Han eev

Han eev

22/08/2005 15:40:00
Quote Anchor link
?>
<table width="40%" align="center">
<tr><td class="subTitle"><b>Establishment Owned</b></td></tr>
<tr><td class="mainTxt" align="center">This land is currently owned by <b>{$esta->owner}</b>.
</td></tr>
</table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
je vraagt daar een var op terwijl het buiten het php staat dus een fout
dat moet [code]<?=$esta->owner?>
worden
 
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 16:10:00
Quote Anchor link
ik had daar eerst print <<<ENDHTML
en dan
ENDHTML;
maar dat had ik verandert om te kijken of het heel misschien werkte...
 
Zero Dead

Zero Dead

22/08/2005 16:14:00
Quote Anchor link
ik heb die print <<<ENDHTML en ENDHTML; die ik was vergeten te vervangen vervangen en nu werkt ie wel!

thx anyway!
 

11/09/2005 10:14:00
Quote Anchor link
lolol!!!!!!!!!!! zero having truble with yr game then i see ;)
 

11/09/2005 10:15:00
Quote Anchor link
zero lololololololololololo!!!! i see yr having truble with yr game :-\


trust me to find u hear ;)
 

28/09/2005 21:22:00
Quote Anchor link
zero ur game suks dis y aint it workin it aint bin workin for nearly a month wtf sort ur head out and the game (and the price of the satalites people pay millions if not billions on them n the u give them in return $20 an hour) everything ur changing because of the bandwidth is ur own fault u shud of thought things through before hand p.s i like the cars:)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2005 21:56:00
Quote Anchor link
@ZeRoDeaD: Vriendjes van je? Zo te zien hebben ze zojuist hun allereerste Engelse les gehad. Ze moeten nog een hoop oefenen, dat is duidelijk.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

28/09/2005 21:58:00
Quote Anchor link
@ SanThe : wat zal ik zeggen dit is een nieuwe trent om zo openlijk iemand af te maken en dan ook nog verschuilen in het babytalk engels...
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2005 22:09:00
Quote Anchor link
@Lissy: Het vertelt inderdaad veel over de inzenders zelf.....
 
Zero Dead

Zero Dead

29/09/2005 18:18:00
Quote Anchor link
Ik ken Smith ja, hij spreekt een beetje Nederlands, en is het aan het leren maar die andere die zal wel van mijn site af komen:P

Maar ik zou niet weten hoe ze aan deze link komen:|
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.