Hidden value waarde OPGELOST

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sem E

Sem E

13/11/2012 16:57:21
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een form waarin verschillende radiobuttons staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo "<input type='radio' name='template_res' id='template_1_800' value='800' ". $checked1800 ." onClick='document.getElementById(\"template_value\").value = 1; document.forms[\"templatekiezen\"].submit();'/><span class='white'>800 pixels</span><br />";        
                echo "<input type='radio' name='template_res' id='template_1_1024' value='1024' ". $checked11024 ." onClick='document.getElementById(\"template_value\").value = 1; document.forms[\"templatekiezen\"].submit();'/><span class='white'>1024 pixels</span><br />";        
                echo "<input type='radio' name='template_res' id='template_1_1280' value='1280' ". $checked11280 ." onClick='document.getElementById(\"template_value\").value = 1; document.forms[\"templatekiezen\"].submit();'/><span class='white'>1280 pixels</span>";        
?>


en

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
                echo "<input type='radio' name='template_res' id='template_2_800' value='800' ". $checked2800 ." onClick='document.getElementById(\"template_value\").value = 2; document.forms[\"templatekiezen\"].submit();'/>800 pixels<br />";
                echo "<input type='radio' name='template_res' id='template_2_1024' value='1024' ". $checked21024 ." onClick='document.getElementById(\"template_value\").value = 2; document.forms[\"templatekiezen\"].submit();'/>1024 pixels<br />";
                echo "<input type='radio' name='template_res' id='template_2_1280' value='1280' ". $checked21280 ." onClick='document.getElementById(\"template_value\").value = 2; document.forms[\"templatekiezen\"].submit();'/>1280 pixels<br />";
?>


Als je van de eerste 3 radiobuttons, 1 van de 3 radio buttons checked word de value 1. Als je van de andere 3 1 checked wordt de value 2.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo "<input type='text' name='template' id='template_value' value=''/>";
?>


Deze value wordt veranderd. Hierdoor kan je achterhalen welke template is gekozen en welke resolutie is gekozen. Nu is het zo, dat als je klaar ben dat je op opslaan moet klikken, dan gaat ie kijken welke template er is geselecteerd en dan voert hij hem uit.

Maar de value wordt maar 1 x gevuld daarna is de value weer ''.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de value gevuld blijft met de juiste waarde?
Gewijzigd op 13/11/2012 17:27:27 door Sem E
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 08:35:32
 

28/11/2012 14:53:04
Quote Anchor link
nou ekart gooi het in een $_SESSION
 
Sem E

Sem E

28/11/2012 14:54:42
Quote Anchor link
hehe

maar is al opgelost siebe haha ;)
 

28/11/2012 14:55:18
Quote Anchor link
owkee mooi jonge!
 
Sem E

Sem E

28/11/2012 14:55:58
Quote Anchor link
haha pannekoek heb je me kunnen vinden jonge :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.