hide/show

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

19/11/2010 19:45:09
Quote Anchor link
hallo allemaal

ik heb totaal geen ervaring met Javascript en Jquery
ik ben 1ste jaars ICT student,
en ik wil graag leren hoe je een div kan hiden/showen
bij mouseover of mouseclick..

ik ben al lang aan het zoeken maar kom bij enorme lappen code waar ik zeker nog niks van snap...

kunnen jullie me helpen?

alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 01:36:14
 
Justin S

Justin S

19/11/2010 19:55:03
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$('#div').click(
    function() {    $(this).hide()        },
    function() {    $(this).show()    }
)


Alleen hoe ga je 'm weer laten showen als je de div verbergt?
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

19/11/2010 19:58:36
Quote Anchor link
kan dat niet oneindig dan?

ik wil eigenlijk zoiets proberen:

link1
link2
link3

(bij klik op link1, verschijnt er tekst naast
bij klik op link 2, verdwijnt de tekst van link1, en komt er andere tekst
enzovoorts..)
 
Justin S

Justin S

19/11/2010 20:00:29
Quote Anchor link
dan moet je wel id's toevoegen aan de links, dus dan moet je this vervangen.
 
Joey Drieling

Joey Drieling

19/11/2010 20:01:58
Quote Anchor link
Weet niet wat jij krijgt maar lappen code lijkt me sterk, hoog uit paar regeltjes en met jquery valt het helemaal mee.

Maar hier een simple jquery scriptje http://www.learningjquery.com/2006/09/basic-show-and-hide, als eerst gevonden op google.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

19/11/2010 20:02:12
Quote Anchor link
stel dat ik een id heb:

#infotekst 1{

}

hoe moet ik dat daar dan in verwerken?

Toevoeging op 19/11/2010 20:04:14:

Joey Drieling op 19/11/2010 20:01:58:
Weet niet wat jij krijgt maar lappen code lijkt me sterk, hoog uit paar regeltjes en met jquery valt het helemaal mee.

Maar hier een simple jquery scriptje http://www.learningjquery.com/2006/09/basic-show-and-hide, als eerst gevonden op google.



klopt, die had ik ook gevonden,
maar ik snap niet hoe ik dat zou moeten gebruiken :S?


Toevoeging op 19/11/2010 20:12:54:

ze hiden daar $('h1)

maar er staat: a div with class="showhide"
waar roepen ze die aan dan?
:S
 
Joey Drieling

Joey Drieling

19/11/2010 20:26:02
Quote Anchor link
Hier van die site voor jou plaats het goed in een htnl document.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript">
<!--
// basic show and hide
 $(document).ready(function() {
   $('#hide').click( function() {
    $('div.showhide').hide();
   });
   $('#show').click( function() {
    $('div.showhide').show();
   });
   $('#toggle').click( function() {
    $('div.showhide').toggle();
   });

});
// -->
</script>

<input type="submit" name="hideh1" value="Hide site tile" id="hide" />
<input type="submit" name="showh1" value="Show site title" id="show" />
<input type="submit" name="toggleh1" value="Toggle site title" id="toggle" />

<div class="showhide">Klik op de buttons en kijk wat er gebeurt!</div>
Gewijzigd op 19/11/2010 20:38:49 door Joey Drieling
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

19/11/2010 20:30:13
Quote Anchor link
danku :)
maar moet ik nu dan 3 divjes aanmaken?
met visibility: hidden;
?

onee wacht 1 divje,

#showhide {

}

toch?
Gewijzigd op 19/11/2010 20:31:02 door Jason van der Zeeuw
 
Joey Drieling

Joey Drieling

19/11/2010 20:31:58
Quote Anchor link
Als het eerst verborgen moet zijn wel anders niet.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

19/11/2010 20:33:49
Quote Anchor link
Aaah thanks man :D

het lukt al :)!

kan ik nu ook zoiets doen:

als ik op 1 knop klik komt de ene tekst
als ik op de andere klik moet die tekst sluiten, en een andere tekst komen..?

:)

Toevoeging op 19/11/2010 20:34:51:

dus als je op een knop drukt hide die alles behalve de bijbehorende div...
 
Joey Drieling

Joey Drieling

19/11/2010 20:35:23
Quote Anchor link
Ja laat div1 sluiten en div2 laaten zien.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

19/11/2010 20:37:22
Quote Anchor link
ik ga even wat proberen :) bedankt tot zover!!!:D
 
Joey Drieling

Joey Drieling

19/11/2010 20:37:50
Quote Anchor link
Elke div een eigen idee er bij mee geven en bij klik eerst via class alles verbergen en dan de betrevende div opennen.

iets van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript">
<!--
 $(document).ready(function() {
  $('#button_2').click( function() {
   $('div.hide_all').hide();
   $('div.#div_2').show();
  });
 });
// -->
</script>

<button id="button_1">button 1</button>
<button id="button_2">button 2</button>
<button id="button_3">button 3</button>

<div class="hide_all" id="div_1">div 1</div>
<div class="hide_all" id="div_2">div 2</div>
<div class="hide_all" id="div_3">div 3</div>
Gewijzigd op 19/11/2010 20:47:46 door Joey Drieling
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

19/11/2010 20:47:05
Quote Anchor link
het lukt, alleen 1 ding nog,,

aan het begin staan alle divjes zichtbaar
kan je ze ook aan het begin standaard onzichtbaar maken?
 
Joey Drieling

Joey Drieling

19/11/2010 20:49:37
Quote Anchor link
Ja in CSS bij de class die je bij alle divs het zelfde gebruikt visibility: hidden; of met jquery eerst ales hiden.
Gewijzigd op 19/11/2010 20:51:04 door Joey Drieling
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

19/11/2010 20:58:06
Quote Anchor link
als ik visibility hidden doe, worden ze helemaal niet meer zichtbaar..
 
Joey Drieling

Joey Drieling

19/11/2010 21:06:03
Quote Anchor link
Ja okay ik wist het ook niet zeker zet ze alles op hide met jquery zelf anders.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

19/11/2010 21:09:33
Quote Anchor link
gelukt :)! hartstikke bedankt voor de tijd en moeite!
ik weet dat ik nogal moeilijk ben, aangezien ik er nog niks van snap (A)
 
Joey Drieling

Joey Drieling

19/11/2010 21:14:02
Quote Anchor link
Okay geeft niet graag gedaan ;)
 
Niels K

Niels K

19/11/2010 22:48:18
Quote Anchor link
Dit kan natuurlijk beter met de each iterator
 
Joey Drieling

Joey Drieling

20/11/2010 13:50:31
Quote Anchor link
Die is nog beeter ja dit kon ik ff snel bedenken, en ik gebruik jquery zelf ook maar pas en die kon ik nog niet. maar zo zie je maar je leert elke dag weer wat ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.