Hoe kan ik de beelden wijzigen in de index.tpl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

23/02/2015 20:57:24
Quote Anchor link
Hallo, dit volgend stukje is de afbeelding op de hoofdpagina van http://print.dvcgraphics.com

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div class="big-img-foot rc3 clearfix">
        <div class="c-banners g-marg  g-border  g-graund_6 g-shadow">
                <h2>{translate('TEXT_FIRST_FRONTLINE')}<span class="g-blue_bg g-graund_6"></span> </h2>
                <p>{translate('TEXT_SECOND_FRONTLINE')}</p>
            <span class="b-banners_butt"> <a href="{$href.tshirtbuilder}"></a> </span>
        </div>
    </div>


Ik zou graag dit beeldje laten switchen door enkele andere beelden.
Ook de tekst zou dan moeten veranderen. Zou dit moeilijk zijn?
Ik zie nergens geen link naar de afbeelding, dus zal het iets met classes zijn of zo. (denk ik)
Beelden mogen ook gewoon naar beneden vallen en een ander in de plaats. (is gelijk voor mij)
Ik wil gewoon dat mensen zien dat er meer te beleven valt dan enkel textieldruk.
De site zal dan ook wat dynamischer lijken (zijn)
De volledige code van de .tpl file is het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
{strip}
<div class="c-search g-graund_6 g-shadow g-gradient g-border g-marg c-search_100">
    <form id="search_form" name="search_form" action="{$href.search_form}" method="post">
        <b>{translate('IMAGE_SEARCH')}:&#160;</b>
        <input type="text" name="aFilter[keyword]" id="keyword" class="c-search_input g-border g-graund_6">
        <a href="javascript:;" onclick="document.search_form.submit()" class="c-search_but g-border g-graund_6"></a>
    </form>
</div>
<div class="c-width">
    <div class="big-img-foot rc3 clearfix">
        <div class="c-banners g-marg  g-border  g-graund_6 g-shadow">
                <h2>{translate('TEXT_FIRST_FRONTLINE')}<span class="g-blue_bg g-graund_6"></span> </h2>
                <p>{translate('TEXT_SECOND_FRONTLINE')}</p>
            <span class="b-banners_butt"> <a href="{$href.tshirtbuilder}"></a> </span>
        </div>
    </div>

    {if $newest_designs}
        <h2>
            {translate('TEXT_NEWEST_DESIGNS')}
        </h2>
        <table class="c-addcart g-marg">
            {foreach $newest_designs as $design}
                {if $design@index%3==0}
                <tr>{/if}
                    <td valign="top">
                        <a href="/my_designs"  class="c-craft_box g-border  g-graund_6" style="
                                        background:#fff url('');
                                        margin-bottom: 10px;
                                        text-align: center;
                                        height: 194px;
                                        line-height: 194px;
                                ">
                        <img src="{$design.img}" alt="image of product #{$design.img}" style='max-height: 190px;max-width: 190px;vertical-align: middle;'/>
                        </a>
                    </td>
                {if $design@index%3==2}</tr>{/if}
            {/foreach}
        </table>

  <h2>
            {translate('TEXT_MOST_SOLD_PRODUCTS')}
        </h2>
    {/if}

    <table class="c-addcart g-marg">
        {foreach $categories as $category}
            {if $category@index%3==0}
            <tr>{/if}
            {$new_products[$category@key]}
            {if $category@index%3==2}</tr>{/if}
        {/foreach}
    </table>
    <div class="c-cct-shirt">
        <div class="c-sp_top">
            <h1>{translate('TEXT_CREATE_CUSTOM_TSHIRTS')}</h1>
            <hr class="c-cct-top">
            <table width="100%" class="c-cct-shirt_t">
                <tr>
                    <td class="c-cct-shirt_t_title"><b>{translate('TEXT_TRENDS_DISCOUNTS')}</b></td>
                    <td class="c-cct-shirt_t_title" colspan="2"><b>{translate('TITLE_OUR_GUARANTEE')}</b></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td class="c-cct-shirt_t_title_line">{translate('TEXT_SIGN_UP_FOR_NEWSLETTER')}</span></td>
                    <td class="c-cct-shirt_t_title_line"><span
                            class="c-cct-shirt_guar">{translate('TEXT_FAST_DELIVERY')}</span></td>
                    <td class="c-cct-shirt_t_title_line"><span
                            class="c-cct-shirt_guar">{translate('TEXT_HELPFUL_SERVICE')}</span></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td class="c-cct-shirt_t_title_line">
                        <form action="inner.php?_page=create_account" method="post" name="email_form">
                            <input name="email" type="text" class="autoclear g-border c-cct-shirt_t_mail" value="{translate('TEXT_YOUR_EMAIL_ADDRESS')}" size="30">
                            <a href="javascript: document.email_form.submit()" class="g-butt_arrow g-gradient g-shadow g-border g-graund_6"><span></span></a>
                        </form>
                    </td>
                    <td class="c-cct-shirt_t_title_line"><span
                            class="c-cct-shirt_guar">{translate('TEXT_HIGH_QUALITY_PRINTING')}</span></td>
                    <td class="c-cct-shirt_t_title_line"><span
                            class="c-cct-shirt_guar">{translate('TEXT_FAIR_RETURN_POLICY')}</span></td>
                </tr>
            </table>
            <hr class="c-cct-bott">
            {$bottom_information_block_ccts}
        </div>
    </div>
</div>
{/strip}


P.S. wat is {strip} eigenlijk, kan het niet terugvinden op http://www.w3schools.com/
Gewijzigd op 23/02/2015 20:58:25 door Didier Van Canneyt
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 22:09:44
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2015 21:00:55
Quote Anchor link
Dit zijn Smarty-templates die HTML bevatten. {strip} verwijdert spaties en tab's.

Verder is Cycle een goede jQuery-library om beelden of HTML-elementen af te wisselen.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

23/02/2015 21:07:36
Quote Anchor link
Leuk -Aar-

Ik vind $('#fade').cycle(); wel leuk..
Moet ik dat gewoon erbijplaatsen...

Of misschien beter een plaats waar ik daarover kan bijleren.
Ik ken echt niets van webdesign..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2015 21:08:51
Quote Anchor link
Read the manual, and give it a try... ;-)

Verder is de basis van jQuery bij te leren op W3Schools.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

23/02/2015 21:36:00
Quote Anchor link
okey, zal es proberen.
Als je al zegt dat het mogelijk is, dan moet het wel lukken.

Toevoeging op 24/02/2015 14:32:29:

Lukt aan geen kanten. lol
Ben weer met iets begonnen hoor.

Toevoeging op 24/02/2015 14:36:48:

Op http://www.busimatch.com gebruik ik een slide.
Zou ik dat ook kunnen gebruiken op dvcgraphics.com?

Mag ik gewoon wat daar in staat verwijderen, voor busimatch wist ik het wel.
Ik kreeg er uitleg bij.. zal het eens proberen..

Toevoeging op 24/02/2015 14:52:18:

WOehoe, het lukt +/- :-)

Toevoeging op 24/02/2015 14:54:38:

Enkel gebruikte ik <bx_text:_degusteer /> bij busimatch
Misschien eens die gewone code gebruiken die ik op de site zag overal...
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

25/02/2015 14:22:50
Quote Anchor link
Ziezo, ziet het er goed uit?

http://print.dvcgraphics.com
 
- SanThe -

- SanThe -

25/02/2015 14:25:01
Quote Anchor link
Geinig, maar te snel om alles te lezen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.