Hoe krijg ik php in XML?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans

hans

11/07/2009 13:06:00
Quote Anchor link
hallo,

Ik ben bezig met nieuw script dat alle liedjes van 1 artiest in een XML player komt.
Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 13:27:57
 
TJVB tvb

TJVB tvb

11/07/2009 13:15:00
Quote Anchor link
Kunnen je duidelijk maken:
* Wat wil je
* Wat heb je
* Wat lukt er niet

Ik snap in ieder geval niet wat je nu precies bedoelt.
 
Noppes

Noppes

11/07/2009 13:23:00
Quote Anchor link
Ik denk eerder dat de vraag is:
Met welke functies kan ik een XML-file maken?

http://www.php.net/dom
http://www.php.net/xmlwriter
 
Midas

Midas

11/07/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Misschien heb je hier ook iets aan: header(). Je kunt dan je bestand de juiste headers meegeven en de xml gewoon echo'en.
 
Hans

hans

21/07/2009 15:29:00
Quote Anchor link
Nee ik bedoel dat ik iets ui de database haal, en het komt in een XML BESTAND
 
Noppes

Noppes

23/07/2009 01:13:00
Quote Anchor link
Je bent niet echt duidelijk in je vertaling van het woord `iets`

Overigens klopt je titel zo ie zo al niet php in XML is foute boel....

Leg dus duidelijk uit wat je wilt, wat je hebt, wat er niet lukt, en ja dat is een herhaling van de vragen die gesteld zijn door TJVB

"Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan doen?"
En deze vraag is in feite beantwoord dd 11.07.2009 13:23
 
Sjoerd

Sjoerd

23/07/2009 09:26:00
Quote Anchor link
Als ik je goed begrijp, zou dit moeten voldoen. Het is een php document, maar heeft alleen xml als output. Uiteraard zelf uit te breiden :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

$xmlFile
  = "<music>";

$query_music = mysql_query("SELECT name,mp3 FROM music ORDER BY id ASC");
while($music = mysql_fetch_array($query_music))
{

   $xmlFile .= "<item>";
      $xmlFile .= "<name>".$music['name']."</name>";
      $xmlFile .= "<mp3>".$music['mp3']."</mp3>";
   $xmlFile .= "</item>";
}


$xmlFile .= "</music>";

echo $xmlFile;
?>
 
Zero XT

Zero XT

23/07/2009 12:19:00
Quote Anchor link
Vergeet dan niet de header erin te zetten zodat deze wel als een xml bestand herkend wordt of in de htaccess aangeven dat php in xml gebruikt mag worden.
 
Sjoerd

Sjoerd

27/07/2009 16:32:00
Quote Anchor link
Ineens geen reactie meer van de Poster..
Dan weten wij ook niet of het gegeven antwoord nuttig was of niet?
 

27/07/2009 16:38:00
Quote Anchor link
Dat van jouw is iig niet goed. Gebruik zoals al eerder is aangegeven liever dom of simplexml.
 
Sjoerd

Sjoerd

28/07/2009 14:03:00
Quote Anchor link
"Dat van jouw is iig niet goed".
Ik gebruik het dagelijks in combinatie met Flash :) dus dat het niet goed is klopt niet ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.