Hotmail Virus?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »
Tobias Tobias

Tobias Tobias

02/07/2010 09:36:53
Quote Anchor link
Hallo luitjes,

Ik krijg constant mailtjes in mijn hotmail-box van andere hotmail-gebruikers met de mededeling dat er een privebericht op me staat te wachten. Vervolgens wordt om mijn login-gegevens (inc wachtwoord) en mobiele nummer gevraagd. Virus of spam dus.

Iemand anders hier last van? Net mijn computer doorgelicht maar geen virus oid aangetroffen.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 11:49:48
 
Chris -

Chris -

02/07/2010 09:43:57
Quote Anchor link
Dat komt dus van hun af, die hebben ergens hun inlog-gegevens achtergelaten en die e-mail adressen worden nu gebruikt..
 

02/07/2010 14:40:49
Quote Anchor link
Ik krijg zo vaak van die spam van die idioten die overal hun gegevens maar invullen, krijgen bij mij direct een ban.
 
Jolanda Breedvelt

Jolanda Breedvelt

22/07/2010 08:33:22
Quote Anchor link
Had ik inderdaad ook. De eerste keer was het een mailtje van mijn zoon, zogenaamd.
Helaas trapte ik erin, want ik dacht dat hij echt een bericht had gestuurd. Vulde dus mijn naam in en mijn wachwoord -->> DOM!!!!! Vervolgens kwamen er mails terug van mensen die met een verkeerd mail-adres in mijn adresboek stonden. Gauw mijn wachtwoord veranderd en sindsdien is het over.
 

22/07/2010 10:00:27
Quote Anchor link
Een wachtwoord is net zoiets als een pincode. Het is iets persoonlijks van jouw. Geef het dus nooit aan derden.
 
Niek s

niek s

22/07/2010 11:03:33
Quote Anchor link
Je bent ook echt ronduit dom als je daar in trapt
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

22/07/2010 16:00:47
Quote Anchor link
@ niek: En bedankt he ;-P

Snap zelf ook niet dat ik erin getrapt ben, had het zelf pas door toen ze om mijn mobiele nummer vroegen.
 

22/07/2010 18:49:13
Quote Anchor link
Niek s op 22/07/2010 11:03:33:
Je bent ook echt ronduit dom als je daar in trapt


Ja.
 
Kees van Kempen

Kees van Kempen

22/07/2010 19:50:27
Quote Anchor link
Omfg.. Dat heb ik van 20%+ van mijn vrienden op MSN... Die zijn dus dom..
 

31/07/2010 20:10:30
Quote Anchor link
Ja.
 
Aad B

Aad B

04/08/2010 23:09:19
Quote Anchor link
Dom NEE!, zij die dat denken menen superieur te zijn en dat zijn ze ook wel op het web maar dat is niet iedereen dus daarom niet dom!! Degenen die dit overkomt en zo'n vraag invullen zijn eerlijk, onschuldig en naief en daar profiteren criminelen van. Het overkomt mijn moeder en mijn oma die in de ouderensoos internet "geleerd" heeft. Het is kinderachtig en arrogant om die mensen dan meteen maar dom te noemen. Niet iedereen is webdesigner die de klappen van de zweep kent....
 
- Raoul -

- Raoul -

11/08/2010 15:24:57
Quote Anchor link
Iedere dag krijg ik wel spam mailtjes, zoals goedkope viagra, privéberichten mailtjes (zoals jij al zei) gewoon als afzender blokkeren.
Gewijzigd op 11/08/2010 15:25:31 door - Raoul -
 

11/08/2010 17:23:00
Quote Anchor link
Aad B op 04/08/2010 23:09:19:
Dom NEE!, zij die dat denken menen superieur te zijn en dat zijn ze ook wel op het web maar dat is niet iedereen dus daarom niet dom!! Degenen die dit overkomt en zo'n vraag invullen zijn eerlijk, onschuldig en naief en daar profiteren criminelen van. Het overkomt mijn moeder en mijn oma die in de ouderensoos internet "geleerd" heeft. Het is kinderachtig en arrogant om die mensen dan meteen maar dom te noemen. Niet iedereen is webdesigner die de klappen van de zweep kent....


Je geeft ook niet zomaar aan een wild vreemde de sleutel van je huis.
Dit is hetzelfde, alleen dan voor je online identity.

Raoul Blabla op 11/08/2010 15:24:57:
Iedere dag krijg ik wel spam mailtjes, zoals goedkope viagra, privéberichten mailtjes (zoals jij al zei) gewoon als afzender blokkeren.

Mjah, die prut krijgt eigenlijk bijna iedereen, door verkeerde mailservers, 'brute-forcen', gokken en weetikveel wat nog.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

14/08/2010 13:49:31
Quote Anchor link
Het heeft zelfs de krant gehaald: Link naar ADLink naar AD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.