Hover effect op tabelrij

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Joakim Broden

Joakim Broden

18/06/2010 12:07:04
Quote Anchor link
Shyaak Nana op 18/06/2010 03:50:55:
Beste mensen,

Ik heb een heleboel met css kunnen doen, maar werkt niet optimaal genoeg.
In firefox werkt de hover kleur effect wel, maar de rij als link werkt niet. doet niets als je erop klikt.


Waarom gebruik je dan nog niet goed de css?

<FONT size='-2' color='#FE4D1B'/>$naam</FONT>... Geef die de td gewoon een class mee en ga daarmee de teksten stijlen! scheelt je een hoop werk en is veel beter!

En wat ik al zei: de :hover css style werkt niet in IE 6! oftewel ga met de tijd mee en update je IE!

En betreft de klik link! gebruik geen javascript om de tr klikbaar te maken... Maak in de td gewoon een a met ongeveer de css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
td a {
  display: block;
  width: 100%;
  height: 100%;
}


Weet niet deze css 100% goed is, maar met zo'n soort methode zou het moeten lukken om de hele TD klikbaar te maken zonder javascript! Want de a word zo groot mogelijk nu in de TD rij
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 04:38:24
 
Mark L

Mark L

18/06/2010 12:19:36
Quote Anchor link
@Oetzie
Goede oplossing. Hier had ik zelf nog niet aan gedacht. Mijn Javascript is nu inderdaad overbodig en zeer ongewenst! Weer wat geleerd :) Bedankt.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

18/06/2010 12:28:42
Quote Anchor link
haha Mark, we zijn hier om van elkaar te leren he ;)
 
Shyaak Nana

Shyaak Nana

25/06/2010 02:02:45
Quote Anchor link
Beste mensen ik heb anders opgelost. het wilde maar niet lukken met de td etc.

Ik heb nu divjes gemaakt en het werkt prima in zowle ie, ff als dafari.

de divjes heb ik gemodificeerd via css.


while(list($id, $type, $naam, $website, $regio, $postcode, $plaats, $adres, $telefoonnummer) = mysql_fetch_row($result))
{ echo "<div id='tabeldiv'>
<a href='$website' target='_blank'>
<div id='naam'>$naam</div>
<div id='adres'>$adres</div>
<div id='postcode'>$postcode</div>
<div id='plaats'>$plaats</div>
<div id='telefoonnummer'>$telefoonnummer</div>
<div id='website'>$website</div>
</a>
</div>";
}
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.