hover

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »
Koh do

koh do

08/04/2011 14:34:59
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een klein probleempje met een hover functie die ik wil gebruiken op mijn site. Ik heb de code wat vermakkelijkt zodat jullie kunnen zien waar ik mee bezig ben. ik heb een zwart balkje. Wanneer ik over dit zwarte balkje hover moet er een nieuwe div te voorschijn komen. Dit lukt ook want je ziet dat er een blauwe div overheen ligt wnneer je er over hovert.

Mijn probleem is het volgende. Ik zou graag willen dat de knop zichtbaar blijft. dus dat de nieuwe blauwe div niet over de knop heen valt. is dit mogelijk en zo ja, hoe dan?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
      <title>voorbeeld</title>
</head>

<body>
<style type="text/css">

#box{
    height: 25px;
    width: 50px;
    position:absolute;
    background: black;}
    

#hover {
    width: 200px;
    height: 100px;
    visibility: hidden;
    background: #06c;}

#box:hover #hover {
visibility: visible;}


</style>


        <div id="box">
            <div id="hover">
            </div>
        </div>


</body>
</html>
Gewijzigd op 08/04/2011 15:04:06 door Koh do
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 17:27:11
 
Wouter J

Wouter J

08/04/2011 15:43:25
Quote Anchor link
Ja, dat kan. Je moet dan werken met z-index, aangezien dit alleen werkt met position: absolute of relative moet je hem dat meegeven. Absolute zou in dit geval niet handig zijn, want dan gaat het hele positioneren door de war. We geven hem dus even position: relative; mee.

Verder stonden er nog wat fouten in je code:
- HTML5 doctype kan je beter nog niet gebruiken
- Style tag hoort in de head te staan

De code wordt dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
#hover
{
  /* De overige stijl */
  position: relative;
  z-index: -1;
}
 
Milo S

Milo S

08/04/2011 15:47:46
Quote Anchor link
Je zult dit met javascript moeten doen. Door middel van het ID kan je dan een andere classname toewijzen waarbij visibility op visible staat.

het volgende heb je nodig:
- onmouseover / onmouseup
- javascript this.classname
- 2 classes, 1 visible andere hidden

Google hierop en je komt een behoorlijk stuk verder.


@ Wouter, ik denk dat javascript makkelijker is, want hij wil het element laten staan.
Gewijzigd op 08/04/2011 15:48:34 door Milo S
 
Koh do

koh do

08/04/2011 18:28:26
Quote Anchor link
@ wouter J, Ik heb bij het vermakkelijke van de code per ongeluk de fout gemaakt om de style tag niet in de head te zetten.

Ik heb net z-index geprobeerd maar het verandert niet. misshien doe ik iets fout?

Ik probeer mijn hele site in css te doen want ik wil dit idee 50x op mijn website neer zetten waar door ik dus ook 50x een javasciript moet op halen.
Gewijzigd op 08/04/2011 19:40:31 door koh do
 
Wouter J

Wouter J

08/04/2011 23:43:12
Quote Anchor link
@Me, ik heb het getest voordat ik het schreef, en het werkte gewoon.

En je hoeft niet 50x javascript op te halen, gewoon 1 scriptje is al genoeg. Kijk maar naar dit voorbeeldje: http://waldio.webatu.com/js/hover.html
Dit effect zul je inderdaad niet kunnen creëren met allen CSS, alleen als er ook wat JS bij zit.
 
Koh do

koh do

09/04/2011 09:12:33
Quote Anchor link
Ik heb het nog een keer gerobeerd met z-index en het werkt inderdaad precies zo als ik wil. Maar waneer ik meerdere zwarte balkjes maak waar je over heen kan hoveren dan werkt het niet zo als ik wil. Weet iemand wat ik aan dit probleem kan doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
      <title>voorbeeld</title>

<style type="text/css">
#container{
    position:relative;
    height: 500px;
    width: 500px;
    background: purple;
    z-index: -2;
    float:left;
}

#box{
    height: 25px;
    width: 50px;
    position: relative;
    background: black;
    float:left;
    margin: 4px;}
    

#hover {
    position:relative;
    width: 200px;
    height: 100px;
    visibility: hidden;
    background: orange;
    z-index: -1;}

#box:hover #hover {
visibility: visible;}

#box2{
    height: 25px;
    width: 50px;
    position: relative;
    background: black;
    float:left;
    margin: 4px;
    z-index:1;}
    

#hover2 {
    position:relative;
    left: -58px;
    width: 200px;
    height: 100px;
    visibility: hidden;
    background: green;
    z-index: -1;}

#box2:hover #hover2 {
visibility: visible;}

#box3{
    height: 25px;
    width: 50px;
    position: relative;
    background: black;
    float:left;
    margin: 4px;
    z-index:1;}
    

#hover3 {
    position:relative;
    left: -116px;
    width: 200px;
    height: 100px;
    visibility: hidden;
    background: red;
    z-index: -1;}

#box3:hover #hover3 {
visibility: visible;}


</style>
</head>

<body>
    <div id="container">
        <div id="box">
            <div id="hover">
            </div>
        </div>
        <div id="box2">
            <div id="hover2">
            </div>
        </div>
        <div id="box3">
            <div id="hover3">
            </div>
        </div>
    </div>

</body>
</html>


Ik ben op het moment het voorbeeld van je maar eens aan het bekijken.

Toevoeging op 09/04/2011 11:29:21:

Ik ben uiteraard gewoon door gegaan met testen en het is me toch gelukt met behulp van css. Voor de mensen die ooit nog eens naar deze topic searchen hier is de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
      <title>voorbeeld</title>

<style type="text/css">
#container{
    position:relative;
    height: 500px;
    width: 500px;
    background: purple;
    z-index: -2;
    float:left;
}

#box{
    height: 25px;
    width: 50px;
    position: relative;
    background: black;
    float:left;
    margin: 4px;}
    

#hover {
    position:relative;
    width: 200px;
    height: 100px;
    visibility: hidden;
    background: orange;
    z-index: -1;}
    
#box:hover #hover {
visibility: visible;}

#box2{
    height: 25px;
    width: 50px;
    position: relative;
    background: black;
    float:left;
    margin: 4px;}
    

#hover2 {
    position:relative;
    left: -58px;
    width: 200px;
    height: 100px;
    visibility: hidden;
    background: green;
    z-index: -2;}

#box2:hover #hover2 {
visibility: visible;}

#box3{
    height: 25px;
    width: 50px;
    position: relative;
    background: black;
    float:left;
    margin: 4px;}
    

#hover3 {
    position:relative;
    left: -116px;
    width: 200px;
    height: 100px;
    visibility: hidden;
    background: gray;
    z-index: -2;}

#box3:hover #hover3 {
visibility: visible;}



</style>
</head>

<body>
    <div id="container">
        <div id="box">
            <div id="hover">
            </div>
        </div>
        <div id="box2">
            <div id="hover2">
            </div>
        </div>
        <div id="box3">
            <div id="hover3">
            </div>
        </div>
    </div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 09/04/2011 09:18:40 door koh do
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.