Htaccess

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wessel Johnson

Wessel Johnson

16/03/2007 20:42:00
Quote Anchor link
Weet iemand hoe je een .htaccess best zo configureerd dat alleen de site zelf mag inlezen, maar bezoekers niet?

Alvast Bedankt,
~WesselB
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 05:29:21
 
Manaus

Manaus

16/03/2007 20:44:00
Quote Anchor link
ff duidelijk nu?:P
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

16/03/2007 20:47:00
Quote Anchor link
een htaccess bestand waarin staat dat alleen de bestanden via een php script mogen worden ingelezen en NIET door bezoekers
 
Manaus

Manaus

16/03/2007 20:48:00
Quote Anchor link
wat voor bestanden dan?:P
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

16/03/2007 20:51:00
Quote Anchor link
Van alles: php img html
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

16/03/2007 20:58:00
Quote Anchor link
volgens mij:

deny from all

dan moet je wel ervoor zorgen dat de .htaccess in de map staat die je wilt beveiligen (submappen gaan auto)
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

16/03/2007 21:17:00
Quote Anchor link
Jah, dat heb ik geprobeerd, maar als ik dan de mappen probeer uit te lezen met PHP gaat het fout?! :S Hoe kan ik dat oplossen?
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

16/03/2007 21:28:00
Quote Anchor link
:S:S werkt wel gewoon bij mij`
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

16/03/2007 21:44:00
Quote Anchor link
Ik heb het nog ff een keer geprobeerd maar bij het volgende script (.htaccess):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
order allow, deny
deny from all

Geeft het de volgende foutmelding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Wat doe ik fout, of waar zit de bug?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wessel Johnson
 
- -

- -

16/03/2007 21:45:00
Quote Anchor link
Je dat niet uitlezen met http:// ervoor hè? Dus niet zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

file('http://www.jouwdomein.nl/beveiligdeshit/bestandje.bla');

//maar zo:

file('/beveiligdeshit/bestandje.bla');

?>
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

16/03/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Ik heb de bug al gevonden, die zit in de error. Wat doe ik fout in het .htaccess bestand?
 
- -

- -

16/03/2007 21:55:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je die 'order' er wel uit kunt halen.
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

17/03/2007 09:50:00
Quote Anchor link
Geprobeerd, maar werkt ook niet:S
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2007 10:13:00
Quote Anchor link
order allow, deny
deny from all

Getest en dat werkt

Dus wat krijg je dan niet voor elkaar?
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

17/03/2007 10:16:00
Quote Anchor link
Daarbij krijg ik een foutmelding:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
 
Nick Mulder

Nick Mulder

17/03/2007 10:18:00
Quote Anchor link
Je moet hem niet in je browser openen ;)
Laat PHP hem openen...
 
Wessel Johnson

Wessel Johnson

17/03/2007 10:30:00
Quote Anchor link
Jaja, dat doe ik, maar als ik een pagina wil openen bij die map krijg ik de foutmelding. Ook als er een stylesheet in staat die ik dan gebruik werkt het ook niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2007 10:34:00
Quote Anchor link
Ik heb twee bestandjes gemaakt.

test.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo 'Voor de inc<br/>';
include('map/inc.php');
echo '<br/>Na de inc';
?>

en in de beveiligde dir die 'map' heet het bestandje inc.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Dit is in de map';
?>

Als je map/inc.php direct wil openen krijg je de 'Internal Server Error' maar als je bestandje test.php aanroept haalt ie netjes de inc.php op.
 
Legolas

Legolas

17/03/2007 10:54:00
Quote Anchor link
die internal server error kan waarschijnlijk maar een ding betekenen: je host staat het niet toe via .htaccess de toegang aan te passen.
 
- SanThe -

- SanThe -

17/03/2007 10:57:00
Quote Anchor link
Legolas schreef op 17.03.2007 10:54:
die internal server error kan waarschijnlijk maar een ding betekenen: je host staat het niet toe via .htaccess de toegang aan te passen.

Nee, dat is de 'standaard' error die je krijgt als je iets opvraagt in een afgeschermde directory.

Edit: Typo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Nick Mulder

Nick Mulder

17/03/2007 11:03:00
Quote Anchor link
Wessel schreef op 17.03.2007 10:30:
Jaja, dat doe ik, maar als ik een pagina wil openen bij die map krijg ik de foutmelding. Ook als er een stylesheet in staat die ik dan gebruik werkt het ook niet.

Als je die stylesheet door HTML laat aanroepen gaat dat niet goed nee...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.