HTTP Error 405

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 11:31:04
Quote Anchor link
Beste mensen,

Op dit moment ben ik bezig met de Rabobank OmniKassa. In de handleiding staat dat in de from action de volgende link dient te staan.

https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet

Door technische redenen, wil ik echter dat deze niet in de action komt te staan, maar dat deze op een ander moment een redirect naar deze pagina krijgt. Wanneer ik

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header( "Location: https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet");
?>


gebruik krijg ik echter een HTTP Error 405, weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Bij voorbaat dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 13:27:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2012 11:35:47
Quote Anchor link
HTTP error 405 staat voor: 'HTTP Error 405 Method not allowed'

Je doet een normale aanvraag zonder POST of GET via location, en dat staat de Omnikassa niet toe.
Ik vraag me af wat je redenen zijn waarom je deze URL niet in je action wilt hebben? Ik zie er (uiteraard) geen gebruikersgegevens in...

Een mogelijke oplossing is om gebruik te maken van cURL om een POST-request te doen.
 
Kees Schepers

kees Schepers

14/11/2012 11:36:45
Quote Anchor link
Redirecten naar de pagina heeft geen zin, want dan mist omnikassa namelijk de formulier velden. Ik vraag me af waarom je het niet in de action zou willen duwen? Om technische redenen??

Mocht je het toch 'zelf' willen doen, zul je een POST request moeten versturen naar bovenstaande URL via PHP (kan bijvoorbeeld met curl) en de juiste formulier waarden mee moet sturen. Maar ik zou jezelf sterk afvragen of je dat wel wilt..

Aar was me net voor!
Gewijzigd op 14/11/2012 11:37:19 door kees Schepers
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 11:58:40
Quote Anchor link
Oke, het is mij nu duidelijk waarom het niet werkt.

Ik wil die echter niet in de action aangezien ik controleer of alle velden correct zijn ingevuld, wanneer dit niet het geval is moet de gebruiker natuurlijk niet naar de kassa worden gestuurd, dit gebeurt wel aangezien het in de action staat. De bruiker moet dus pas naar de kassa worden gestuurd als alle velden correct zijn ingevuld en deze handeling moet dus op een andere locatie in mijn script gedaan worden.
 
Reshad F

Reshad F

14/11/2012 12:01:57
Quote Anchor link
Dat is een reden wat natuurlijk gewoon niet klopt.

Je kan toch een tussen pagina maken waar je controleert. is het goed ga verder is het niet goed ga terug..
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 12:03:08
Quote Anchor link
De gebruiker krijgt ook respons boven het formulier op het moment dat op de submit button wordt gedrukt.
 
Reshad F

Reshad F

14/11/2012 12:37:29
Quote Anchor link
En wat lukt er dan niet? geef even wat relevante code want volgens mij snap je zelf niet wat je doet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
+----+
|FORM<----------+---->FALSE
+-^--+          |
  |  |   +------+-----+
  |  +--->controlepage|
  |      +-----+------+
+-+--+         |
|bank<---------+
+----+         |
               v
              TRUE


even jou situatie geschetst zo, moet jou logica zijn.
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 13:13:56
Quote Anchor link
Ik probeer het eerst nog een keer uit te leggen, want de code is best lang en het is moeilijk om daar maar een stukje uit te halen.

Wanneer de gebruiker niet alle gegevens correct ingevuld worden de gegevens die niet correct ingevuld zijn in een array erros geplaats. Deze array wordt boven het formulier getoond.

Wanneer alle gegevens wel correct zijn ingevoerd zijn er dus geen erros en wordt de code die moet worden uitgevoerd in onderstaant statement uitgevoerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(empty($_SESSION['errors']))
{
}

?>


Als ik de link naar de omnikassa in de action plaats, wordt de gebruiker altijd naar deze kassa gestuurd, ook al zijn de gegevens niet correct ingevuld.

Er is dus geen controlepagina want de controle wordt uitgevoerd op de pagina waar het formulier staat.
Gewijzigd op 14/11/2012 13:15:07 door Koen Vestjens
 
Reshad F

Reshad F

14/11/2012 13:38:12
Quote Anchor link
Dan klopt er dus niets van je if/else structuur en nogmaals zonder relevante code kunnen we niet zien wat je precies fout doet. nu zul je moeten wachten tot onze glazen bol weer opgeladen is.
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 13:54:46
Quote Anchor link
Oke, dit is de controle:
Maak jullie geen zorgen, die codes van de omnikassa zijn codes voor de simulator.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
<?php
    session_start();
    require('config.php');
    
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
                    
    mysql_select_db($db);
                    
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // Zorgen dat de array met errors leeg is.
    $_SESSION['errors'] = array();
    $_SESSION['input'] = array();
    
    // Velden in het formulier definiëren
    $formuliervelden = array(
        'firstname' => 'text',
        'preposition' => 'text',
        'surname' => 'text',
        'email' => 'text',
        'street' => 'text',
        'address' => 'text',
        'zipcode' => 'text',
        'city' => 'text',
        'country' => 'text',
        'birthdate' => 'text',
        'sex' => 'text',
        'phonenumber' => 'text',
        'newsletter' => 'checkbox',
        'agreement' => 'agreement'
    );
    
    // Velden waar geen controle op uitgevoerd hoeft te worden.
    $no_check = array('newsletter');
    
    // Loop alle elementen uit de $_POST array langs
    foreach($formuliervelden as $veld => $type)
    {

        if($type == 'agreement')
        {

            if((empty($_POST[$veld])) && (!in_array($veld, $no_check)))
            {

                $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                $errors[] = 'U moet de <a href="voorwaarden.php">Algemene Voorwaarden</a> accepteren.';
            }

            else
            {
                $_SESSION['input'][$veld] = $_POST[$veld];
            }
        }

        elseif($type == 'radio')
        {

            if(empty($_POST[$veld]) && !in_array($veld, $no_check))
            {

                $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                $errors[] = 'Kies een optie bij "'.$veld.'"';
            }

            else
            {
                $_SESSION['input'][$veld] = $_POST[$veld];
            }
        }
  
        else
        {
            if(isset($_POST[$veld]))
            {

                // Spaties voor en achter input verwijderen
                $value = trim($_POST[$veld]);
                
                // Ingevulde waarden in een sessievariabele zetten.
                $_SESSION['input'][$veld] = $value;
                
                // Controle van verschillende velden.
                // Velden waar geen controle op uitgevoerd hoeft te worden overslaan.

                if(in_array($veld, $no_check))
                {

                    continue;
                }

                // Controle op geldige voornaam (langer dan 1 tekens).
                elseif($veld == 'firstname')
                {

                    if(strlen($value) <= 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        if(strlen($value) == 0)
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw voornaam vergeten in te vullen.';
                        }

                        else
                        {
                            $errors[] = 'Controleer of u uw voornaam juist hebt ingevuld.';
                        }
                    }
                }

                // Controle op geldige achternaam (langer dan 1 tekens).
                elseif($veld == 'preposition')
                {

                    if(strlen($value) == 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'Controleer of u uw tussenvoegsel juist hebt ingevuld.';
                    }
                }

                // Controle op geldige achternaam (langer dan 1 tekens).
                elseif($veld == 'surname')
                {

                    if(strlen($value) <= 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        if(strlen($value) == 0)
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw achternaam vergeten in te vullen.';
                        }

                        else
                        {
                            $errors[] = 'Controleer of u uw achternaam juist hebt ingevuld.';
                        }
                    }
                }
    
                // Controle op land overeenkomst .
                elseif($veld == 'country')
                {

                    if(strlen($value) <= 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'U bent vergeten uw land in te vullen.';
                    }
                }

                
                elseif($veld == 'email')
                {

                    if($_POST['email'] == '')
                    {

                        $errors[] = 'U bent uw e-mail adres vergeten in te vullen.';
                    }

                    elseif (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['email'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'U hebt geen geldig e-mail adres ingevuld.';
                    }
                }

                
                // Controle op geldige postcode (4 cijfers + 2 letters).
                elseif($veld == 'zipcode')
                {

                    if(!preg_match('/^[0-9]{4}[[:space:]]?[a-z]{2}$/i', $value))
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'U hebt geen geldige postcode ingevuld.';
                    }
                }

                // Controle of rest van de velden ingevuld zijn.
                else
                {
                    if(empty($value)
                    ||
$value == "Voornaam"
                    || $value == "Tussenvoegsel"
                    || $value == "Achternaam"
                    || $value == "email"
                    || $value == "Straat"
                    || $value == "Huisnummer"
                    || $value == "Postcode"
                    || $value == "Stad"
                    || $value == "Land"
                    || $value == "Geboortedatum"
                    || $value == "Telefoon nummer")
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        if($veld == 'street')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw straat vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'address')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw huisnummer vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'city')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw woonplaats vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'birthdate')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw geboortedatum vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'phonenumber')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw telefoonnummer vergeten in te vullen.';
                        }
                    }
                
                }
            }

            else
            {
                if($veld == 'sex')
                {

                    $errors[] = 'U bent vergeten uw geslacht in te vullen.';
                }

                if($veld == 'newsletter')
                {

                    $errors[] = 'U bent vergeten een keuze te maken bij het ontvangen van de nieuwsbrief.';
                }

                //$errors[] = 'Het veld '.$veld.' ontbreekt aan het formulier';
            }
            
        }      
    }

    // Verwerk het formulier als er geen fouten opgetreden zijn.
    if(empty($_SESSION['errors']))
    {

                
        //Ga naar de kassa

        $transactionReference = $six_digit_random_number = mt_rand(100000, 999999);
        $Amount = '11155'; // in centen

        $Data = utf8_encode('amount='.$Amount.'|currencyCode=978|merchantId=002020000000001|normalReturnUrl=http://localhost/inmood/betaling-ontvangen.php|transactionReference='.$six_digit_random_number.'|keyVersion=1|paymentMeanBrandList=IDEAL,VISA,MASTERCARD,MAESTRO,INCASSO');
        $secretKey = utf8_encode('002020000000001_KEY1');
        
        $Seal = hash('sha256', $Data.$secretKey);
        $Action = 'https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet';

    }
}

?>


Het formulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
<?php
                <form method="post" name="example" action="https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet">
                <
table width="500px">
                <
tr>
                    <
td class="tabeldik">Inschrijven activiteit</td>
                    <
td></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Voornaam:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="firstname" name="firstname" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['firstname']) ? $_SESSION['input']['firstname'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Tussenvoegsel:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="preposition" name="preposition" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['preposition']) ? $_SESSION['input']['preposition'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Achternaam:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="surname" name="surname" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['surname']) ? $_SESSION['input']['surname'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>E-mail:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="email" name="email" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['email']) ? $_SESSION['input']['email'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Straat / Huisnummer:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="street" name="street" onfocus="onFocus(this);" style="width:30%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['street']) ? $_SESSION['input']['street'] : ''; ?>"/>
                    <
input type="text" class="registreerusername"id="address" name="address" onfocus="onFocus(this);" style="width:12%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['address']) ? $_SESSION['input']['address'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Postcode / Woonplaats:</td>
                    <
td><input type="text" maxlength="6" class="registreerusername"id="zipcode" name="zipcode" onfocus="onFocus(this);" style="width:15%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['zipcode']) ? $_SESSION['input']['zipcode'] : ''; ?>"/>
                    <
input type="text" class="registreerusername"id="city" name="city" onfocus="onFocus(this);" style="width:27%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['city']) ? $_SESSION['input']['city'] : ''; ?>"/> </td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Land:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="country" name="country" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['country']) ? $_SESSION['input']['country'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
td>Geboortedatum:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="datepicker" name="birthdate" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['birthdate']) ? $_SESSION['input']['birthdate'] : ''; ?>"/></td></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Geslacht:</td>
                    <
td><input type="radio" name="sex" id="sexMen" value="man" checked
                    [code]<?php if(isset($_SESSION['input']['Sex']) && $_SESSION['input']['Sex'] == 'rood') echo 'checked="checked"'; ?>
/>
                    <label for="man">Man</label>
                    
                    <input type="radio" name="sex" id="sexWoman" value="vrouw" style="margin-left:35px;"
                    <?php if(isset($_SESSION['input']['Sex']) && $_SESSION['input']['Sex'] == 'blauw') echo 'checked="checked"'; ?>/>
                    <label for="vrouw">Vrouw</label></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Telefoonnummer:</td>
                    <td><input type="text" class="registreerusername"id="phonenumber" name="phonenumber" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['phonenumber']) ? $_SESSION['input']['phonenumber'] : ''; ?>"/> </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Activiteit</td>    
                    <td>        
                    <?php
                        //Select the activities
                        $result = mysql_query("SELECT id, date, name, subname, price FROM agenda ORDER BY date") or die(mysql_error());
                        
                        //check date
                        $todays_date = date("Y-m-d");
                        $today = strtotime($todays_date);
                
                        echo "<select name='Activiteiten' id='Activiteiten' onmouseup='onMouseUp();'>";
                        while($row = mysql_fetch_assoc($result))
                        {

                            $todaysDate = strtotime($row['date']);
                            if($todaysDate >= $today)
                            {

                                $date = implode('-', array_reverse(explode('-', $row['date'])));
                                echo '<option value='.$row['id'].'>'.$date.' '.$row['name'].' - '.$row['subname'].' - €'.$row['price'].'</option>';
                            }
                        }

                        echo "</select>";
                    ?>

                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Ik kom</td>
                    <td>
                    <input type="radio" value="Alleen" name="HowMuchPeople" id="HowMuchPeopleAlone" checked>Alleen
                    <input type="radio" value="Samen met" name="HowMuchPeople" id="HowMuchPeopleTogether" style="margin-left:45px;">Samen met
                    <select name="ikKom" id="ikKom" onfocus="setRadio();">
                            <option selected="selected" value="0">00</option>
                            <option value="1">01</option>
                            <option value="2">02</option>
                        </select> single personen
                    </td>
                </tr>
                <script>
                    function setRadio()
                    {
                        document.getElementById("HowMuchPeopleTogether").checked=true
                    }
                </script>
                <tr>
                    <td>Totaalprijs</td>
                    <td><b> 50</b></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Hoe ken je ons?</td>
                    <td><select name="knowledge" id="knowledge">
                    <option value="Via vriend of vriendin">Via vriend of vriendin</option>
                    <option value="Internet">Internet</option>
                    </select></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Nieuwsbrief ontvangen?</td>
                    <td>
                    <input type="radio" name="newsletter" id="nieuwsBriefYes" value="1" checked
                    <?php if(isset($_SESSION['input']['newsletter']) && $_SESSION['input']['newsletter'] == 'rood') echo 'checked="checked"'; ?> />
                    <label for="man">Ja</label>
                    
                    <input type="radio" name="newsletter" id="sexWoman" value="0"
                    <?php if(isset($_SESSION['input']['newsletter']) && $_SESSION['input']['newsletter'] == 'blauw') echo 'checked="checked"'; ?>/>
                    <label for="vrouw">Nee</label>
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                    </td>
                    <td>
                        <input type="checkbox" name="agreement" id="agreement" value="1" />
                        <label for="agreement" class="<?php if(!empty($_SESSION['errors']['agreement'])) echo 'error'; ?>"/>
                        Ik ga akkoord met de <a target="_blank" href="voorwaarden.php">Algemene Voorwaarden</a>
                    </td>
                        </label>
                </tr>
                    <td style="height: 10px;">
                </td>
                <!-- omnikassa -->
                <input type="hidden" name="Data" value="<?php echo $Data ?>">
                <input type="hidden" name="InterfaceVersion" value="HP_1.0">
                <input type="hidden" name="Seal" value="<?php echo $Seal ?>">                
                <tr>
                    <td></td>
                    <td><input type="image" src="images/bevestigen.png" alt="submit" name="submit" /></td>
                </tr>
            </table>
            </form>
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.