hulp nodig met artiest toevoegen script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans

hans

22/03/2009 11:29:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een klein script.
Maar ik ben geen goede scripter dit word me eerste.

met deze script kan een nieuwe artiest toevoegen,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
$toe
= "<br/>appa<br/>kempi<br/>kempi<br/>test<br/>";
?>

<?php
[/code]

Via include, komt dit op me website.
anders is het veel werk.
[
code]
      [
code]<?

      include ('voegartiest.php');

      $artiest = "$toe";

      ?>


      <?php
      echo "dit zijn onze artiesten; $toe ";
      ?>



Maar ik wil een nieuwe page aan maken admin.php waar ik alleen met wachtwoord binnenkort (beveiliging page).

bij admin.php moet een tabel komen en dan <b>Sumbit</b> button.

bij die tabel vul ik naam en komt het automatische bij de bovenste script.

maar ik weet niet hoe ik dat doe. ik weet wel hoe je een sumbit button maakt en een tabel.

heeft iemand enig idee hoe ik me probleem kan oplossen?

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 18:26:20
 
Tikkes C

Tikkes C

22/03/2009 11:32:00
Quote Anchor link
je variabelen buiten je string werken!

bv:

echo "$toe";

- moet worden -

echo $toe;



bij regel 21 moet t zo:
echo"dit zijn onze artiesten:".$toe;

edit: had een quoteje teveel
edit2: je opent en sluit verdacht veel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php of [code]<?...waarom?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tikkes C
 
Hans

hans

22/03/2009 11:37:00
Quote Anchor link
Tikkes schreef op 22.03.2009 11:32:
je variabelen buiten je string werken!

bv:

echo "$toe";

- moet worden -

echo $toe;



bij regel 21 moet t zo:
echo"dit zijn onze artiesten:".$toe;

edit: had een quoteje teveel
edit2: je opent en sluit verdacht veel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php of [code]<?...waarom?[/quote]

dat zijn 2 paginas artiesten.php & voegartiesten.php

edit; die [/code] wou niet...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door hans
 
Tikkes C

Tikkes C

22/03/2009 11:38:00
Quote Anchor link
zorg eerst en vooral dat alle variabelen BUITEN een string zitten.
 
Hans

hans

22/03/2009 11:42:00
Quote Anchor link
Tikkes schreef op 22.03.2009 11:38:
zorg eerst en vooral dat alle variabelen BUITEN een string zitten.


gedaan.
 
Tikkes C

Tikkes C

22/03/2009 11:44:00
Quote Anchor link
resultaat?

zet ook eens in elk script bovenaan:

ERROR_REPORTING(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);
 
Hans

hans

22/03/2009 11:55:00
Quote Anchor link
Tikkes schreef op 22.03.2009 11:44:
resultaat?

zet ook eens in elk script bovenaan:

ERROR_REPORTING(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

Notice: Undefined variable: s in /home/vol2/xtreemhost.com/xth_3036003/htdocs/mp3/voegartiest.php on line 9

Notice: Undefined variable: u in /home/vol2/xtreemhost.com/xth_3036003/htdocs/mp3/voegartiest.php on line 9
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 11:57:00
Quote Anchor link
Je probeert blijkbaar $vars te gebruiken die niet bestaan.
 
Hans

hans

22/03/2009 12:17:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 22.03.2009 11:57:
Je probeert blijkbaar $vars te gebruiken die niet bestaan.


kunt u mij helpen?

ik hoef nog een pagina te maken en ben ik klaar.

ik wil daar een form zetten.

een klein tabel met het naam artiesten toevoegen.
en als ik op "klaar!" klik moet 't naam wat ik heb ingevuld heb bij "artiesten" bij een andere script.

en dat is het probleem ik weet niet hoe ik zo form kan maken, met includes.

mvg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door hans
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 12:20:00
Quote Anchor link
Ik wil best helpen, maar ik begrijp helemaal niks van je verhaal.
 
Hans

hans

22/03/2009 12:27:00
Quote Anchor link
als ik admin.php pagina open zie ik een klein formulier.

voeg artiestennaam :
DAN ZET IK HIER DE NAAM.

EN hier komt een Sumbit button.

ik wil wat ik heb getypt in bij de tabel voeg artiestennaam toe, in voegartiesten.php script komt.
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 12:30:00
Quote Anchor link
Ik snap het nog steeds niet. Na een klik op submit stop je toch alles in de database.
 
Hans

hans

22/03/2009 12:44:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 22.03.2009 12:30:
Ik snap het nog steeds niet. Na een klik op submit stop je toch alles in de database.


kan ook maar ik doe zonder mysql
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 12:46:00
Quote Anchor link
hans schreef op 22.03.2009 12:44:
SanThe schreef op 22.03.2009 12:30:
Ik snap het nog steeds niet. Na een klik op submit stop je toch alles in de database.


kan ook maar ik doe zonder mysql

Dan sla je het op in waar jij het in op wil slaan. ;)
 
Hans

hans

22/03/2009 12:49:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 22.03.2009 12:46:
hans schreef op 22.03.2009 12:44:
SanThe schreef op 22.03.2009 12:30:
Ik snap het nog steeds niet. Na een klik op submit stop je toch alles in de database.


kan ook maar ik doe zonder mysql

Dan sla je het op in waar jij het in op wil slaan. ;)

dat is het probleem
na het klikken van sumbit moet de tekst wat ik heb ingevuld heb bij tabel.
in een ander script. of dat die in die script word opgeslagen.

mvg
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 12:55:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar fopen() en alle relelateerde functies op php.net.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.