Id3 krijgen (PEAR ?)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 01:15:00
Quote Anchor link
Ik had de functie 'id3_get_tag' nodig, maar toen kwam ik er achter dat die het niet deed omdat ik iets niet had.

Dit staat op PHP.net als installatie instructie:
Quote:
id3 is part of PECL and can be installed using the PEAR installer. To compile PHP with id3 support, download the sourcecode, put it in php-src/ext/id3 and compile PHP using --enable-id3.

Dat snap ik dus niet vanaf 'and compile ....'
Dat bestand heb ik hier gedownload en in die ^ map gezet.. en nu?

Oja vergeten, ik heb net Xampp geinstalleerd op Windows Vista
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kay Kay
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 21:21:49
 

02/08/2008 01:33:00
Quote Anchor link
Heb je PECL voor nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 10:52:00
Quote Anchor link
Uitleg?
Aan die linkjes heb ik niks gehad, helaas. De laatste was ook iets anders..
 
Douwe

Douwe

02/08/2008 11:23:00
Quote Anchor link
Ja, laatste link is iets anders, maar doet wel wat jij wil (ID3-tags verkrijgen), zonder gedoe met PECL.
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 12:05:00
Quote Anchor link
Maar er is dus niet een makkelijke uitleg hoe ik die functies krijg?
 

02/08/2008 14:09:00
Quote Anchor link
Tis allemaal wat anders. Voor die functies die jij wilt gebruiken heb je PECL nodig, hoe dat allemaal in z'n werk gaat weet ik niet precies.
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 21:08:00
Quote Anchor link
Iemand? Pls?
 
--

--

02/08/2008 21:14:00
Quote Anchor link
Waarom heb je niets aan die linkjes gehad dan? Snapte je het niet?
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 21:55:00
Quote Anchor link
Bij de eerste deden de meeste linkjes het niet waar de website naar verwees
De 2e, 3e en 4e zijn het zelfde en het is niet over de functie die ik wil.

Is dit zo moeilijk dan? :o Meer mensen hebben het toch wel?
 

02/08/2008 21:59:00
Quote Anchor link
HaTe schreef op 02.08.2008 21:55:
Bij de eerste deden de meeste linkjes het niet waar de website naar verwees

Dan heb je kut internet want ze doen het hier allemaal, anders zou ik ze natuurlijk niet geplaatst hebben.
HaTe schreef op 02.08.2008 21:55:
De 2e, 3e en 4e zijn het zelfde en het is niet over de functie die ik wil.

Alleen twee en drie, maar volgens mij is één goed genoeg.

HaTe schreef op 02.08.2008 21:55:
Is dit zo moeilijk dan? :o Meer mensen hebben het toch wel?

Jah, en je moet gewoon doen wat d'r staat, je moet het instaleren.
 
Kay Kay

Kay Kay

02/08/2008 22:35:00
Quote Anchor link
De 4e is ook het zelfde, want dat is uitleg over link 2/3

En bij link 1, doet deze link het bijvoorbeeld bij jou? Ik klikte op "getID3() library" (bijna bovenaan)

En gewoon installeren lukt mij niet. Wat moet ik nou precies doen met dat .tgz bestand?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kay Kay
 

02/08/2008 22:42:00
Quote Anchor link
http://legacy.randomfoo.net/music/getid3.zip
die moet je hebben
tgz is archive bestand, soort van zip.
 
Kay Kay

Kay Kay

03/08/2008 00:27:00
Quote Anchor link
Dat wordt 'm niet helaas..
 

03/08/2008 00:29:00
Quote Anchor link
HaTe schreef op 03.08.2008 00:27:
Dat wordt 'm niet helaas..

Waarom niet?
 
Kay Kay

Kay Kay

03/08/2008 01:22:00
Quote Anchor link
Het werkt gewoon niet fijn en er is alsnog geen uitleg bij. Je hebt allemaal php bestanden en daar moet je het maar mee doen.. :/

Ik wil gewoon de functies die op php.net staan werkend krijgen!
 
Arend a

Arend a

03/08/2008 02:17:00
Quote Anchor link
http://getid3.sourceforge.net/

Ik weet niet waar karl die url vandaan heeft, maar getid3 heeft haar eigen website, met uitleg. Dit heeft voor mij prima gewerkt.
 
- -

- -

03/08/2008 09:47:00
Quote Anchor link
Die url staat er ook echt bij hoor ;)

@HaTe; je moet PHP opnieuw opstarten nadat je het heb geinstalleerd, en dat is iets wat jij bent vergeten waarschijnlijk :)
 
Kay Kay

Kay Kay

03/08/2008 11:52:00
Quote Anchor link
Oeh, wacht.. Ik ben even helemaal in de war :o

Getid3, dat is toch anders dan de functies op PHP.net?
En @iChris.nl; nadat ik wat precies heb geinstalleerd? Volgens mij heb ik nog niks geinstalleerd. :s
In Getid3 zaten allemaal PHP bestanden, ik wist niet wat ik er mee moest, want in de readme zat echt geen uitleg hoor :o
En dat .tgz bestand heb ik alleen in die map in de TS geplaatst (geinstalleerd?)
 
Douwe

Douwe

03/08/2008 11:58:00
Quote Anchor link
Ja, dat is iets anders, maar doet hetzelfde, dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.