IDEAL Ervaringen gevraagd! en hulp nodig

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Delic Master

Delic Master

04/07/2011 15:02:03
Quote Anchor link
Hi there

Beste allen, ik heb een javascript gemaakt op me homepage
dat automatisch formulus uitrekend van een bedrag naar - > aantal punten


nu wil ik de waardes van javascript doorsturen naar me Ideal, maar volgens mij gaat dit het niet helemaal doen.

Also zie ik ammount dat de betaling in " centen " gaat.
Moet ik dit altijd in centen doorgeven ? want hij krijgt waardes volgens mij niet in centen door.. ?

can someone help me please..

Greets
Nick

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?php

require_once('ideal.class.php');

$partner_id  = '00000'; // Uw mollie partner ID
$amount      = 118;    // Het af te rekenen bedrag in centen (!!!)
$description = 'Testbetaling'; // Beschrijving die consument op zijn/haar afschrift ziet.

$return_url  = 'http://www.domein.nl/return.php'; // URL waarnaar de consument teruggestuurd wordt na de betaling
$report_url  = 'http://www.domein.nl/report.php'; // URL die Mollie aanvraagt (op de achtergrond) na de betaling om de status naar op te sturen

if (!in_array('ssl', stream_get_transports()))
{

    echo "<h1>Foutmelding</h1>";
    echo "<p>Uw PHP installatie heeft geen SSL ondersteuning. SSL is nodig voor de communicatie met de Mollie iDEAL API.</p>";
    exit;    
}


$iDEAL = new iDEAL_Payment ($partner_id);
//$iDEAL->setTestMode();

if (isset($_POST['bank_id']) and !empty($_POST['bank_id']))
{

    if ($iDEAL->createPayment($_POST['bank_id'], $amount, $description, $return_url, $report_url))
    {

        /* Hier kunt u de aangemaakte betaling opslaan in uw database, bijv. met het unieke transactie_id
           Het transactie_id kunt u aanvragen door $iDEAL->getTransactionId() te gebruiken. Hierna wordt
           de consument automatisch doorgestuurd naar de gekozen bank. */

        
        header("Location: " . $iDEAL->getBankURL());
        exit;    
    }

    else
    {
        /* Er is iets mis gegaan bij het aanmaken bij de betaling. U kunt meer informatie
           vinden over waarom het mis is gegaan door $iDEAL->getErrorMessage() en/of
           $iDEAL->getErrorCode() te gebruiken. */

        
        echo '<p>De betaling kon niet aangemaakt worden.</p>';
        
        echo '<p><strong>Foutmelding:</strong> ', $iDEAL->getErrorMessage(), '</p>';
        exit;
    }
}



/*
  Hier worden de mogelijke banken opgehaald en getoont aan de consument.
*/


$bank_array = $iDEAL->getBanks();

if ($bank_array == false)
{

    echo '<p>Er is een fout opgetreden bij het ophalen van de banklijst: ', $iDEAL->getErrorMessage(), '</p>';
    exit;
}


?>

<form method="post">
    <select name="bank_id">
        <option value=''>Kies uw bank</option>
        
<?php foreach ($bank_array as $bank_id => $bank_name) { ?>
        <option value="<?php echo $bank_id ?>"><?php echo $bank_name ?></option>
<?php } ?>

    </select>
    <input type="submit" name="submit" value="Betaal via iDEAL" />
</form>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 04/07/2011 16:39:32 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 03:52:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/07/2011 15:20:24
Quote Anchor link
Gebruik a.u.b. code-tags, en waar is je javascript?
 
Marcel van Dijk

Marcel van Dijk

04/07/2011 15:48:52
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$amount
      = 118 * 100;    // Het af te rekenen bedrag in centen (!!!)
?>
 
Delic Master

Delic Master

05/07/2011 08:02:58
Quote Anchor link
@marces

thnx
heb je ervaringen met ideal?

Kan je waardes gewoon in een eigen gemaakt form doorsturen aan ideal?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.