Iedere maand andere afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »
Micasa

micasa

22/12/2008 12:47:00
Quote Anchor link
Ik wil dat iedere maand een andere afbeelding wordt getoond (of als dat mogelijk is ieder dag van het jaar een andere)

Wie weet hier een geschikt script voor?

Zelf heb ik het volgende gevonden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<script>
<!--
<!--Week Of The Day Image Displayer script- By JavaScript Kit (www.javascriptkit.com) More free scripts here-->
var mondayimg="../m1.gif"
var tuesdayimg="../m2.gif"
var wednesdayimg="../m3.gif"
var thursdayimg="../m4.gif"
var fridayimg="../m5.gif"
var saturdayimg="../m6.gif"
var sundayimg="../m7.gif"
var mydate=new Date()
var today=mydate.getDay()
if (today==1)
document.write('<img src="'+mondayimg+'">')
else if (today==2)
document.write('<img src="'+tuesdayimg+'">')
else if (today==3)
document.write('<img src="'+wednesdayimg+'">')
else if (today==4)
document.write('<img src="'+thursdayimg+'">')
else if (today==5)
document.write('<img src="'+fridayimg+'">')
else if (today==6)
document.write('<img src="'+saturdayimg+'">')
else
document.write('<img src="'+sundayimg+'">')
//-->
</script>


Echter werkt dit slechts met de dagen van de week. Ik heb dan ook iets nodig dat het per maand / of alle dagen van het jaar aanpast.

Alvast bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 07:35:20
 
Erwin Geen

Erwin Geen

22/12/2008 14:22:00
Quote Anchor link
Zo moet het werken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
var mydate=new Date()
var month=mydate.getMonth()
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Geen
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2008 14:22:00
Quote Anchor link
date("z") geeft de dag van het jaar (0 t/m 365)
 
Micasa

micasa

22/12/2008 14:39:00
Quote Anchor link
Dank jullie voor de snelle reacties. Ik heb nu

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<script>
<!--
<!--Week Of The Day Image Displayer script- By JavaScript Kit (www.javascriptkit.com) More free scripts here-->
var ja="../m1.gif"
var fe="../m2.gif"
var ma="../m3.gif"
var ap="../m4.gif"
var me="../m5.gif"
var ju="../m6.gif"
var jl="../m7.gif"
var au="../m7.gif"
var ok="../m7.gif"
var se="../m7.gif"
var no="../m7.gif"
var de="../m7.gif"
var mydate=new Date()
var month=mydate.getMonth()
if (today==1)
document.write('<img src="'+ja+'">')
else if (today==2)
document.write('<img src="'+fe+'">')
else if (today==3)
document.write('<img src="'+ma+'">')
else if (today==4)
document.write('<img src="'+ap+'">')
else if (today==5)
document.write('<img src="'+me+'">')
else if (today==6)
document.write('<img src="'+ju+'">')
else if (today==7)
document.write('<img src="'+jl+'">')
else if (today==8)
document.write('<img src="'+au+'">')
else if (today==9)
document.write('<img src="'+ok+'">')
else if (today==10)
document.write('<img src="'+se+'">')
else if (today==11)
document.write('<img src="'+no+'">')
else
document.write('<img src="'+de+'">')
//-->
</script>


Alleen werkt het nog niet. Weet iemand wellicht wat ik fout doe?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/12/2008 14:43:00
Quote Anchor link
Wat werkt er niet en waarom moet dat in javascript?
 
Micasa

micasa

22/12/2008 14:51:00
Quote Anchor link
Nou ik heb er dit van gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<script>
<!--
<!--Week Of The Day Image Displayer script- By JavaScript Kit (www.javascriptkit.com) More free scripts here-->
var ja="../m1.gif"
var fe="../m2.gif"
var ma="../m3.gif"
var ap="../m4.gif"
var me="../m5.gif"
var ju="../m6.gif"
var jl="../m7.gif"
var au="../m7.gif"
var ok="../m7.gif"
var se="../m7.gif"
var no="../m7.gif"
var de="{THEME}/images/topbanner_652x156.jpg"
var mydate=new Date()
var month=mydate.getMonth()
if (today==1)
document.write('<img src="'+ja+'">')
else if (today==2)
document.write('<img src="'+fe+'">')
else if (today==3)
document.write('<img src="'+ma+'">')
else if (today==4)
document.write('<img src="'+ap+'">')
else if (today==5)
document.write('<img src="'+me+'">')
else if (today==6)
document.write('<img src="'+ju+'">')
else if (today==7)
document.write('<img src="'+jl+'">')
else if (today==8)
document.write('<img src="'+au+'">')
else if (today==9)
document.write('<img src="'+ok+'">')
else if (today==10)
document.write('<img src="'+se+'">')
else if (today==11)
document.write('<img src="'+no+'">')
else
document.write('<img src="'+de+'">')
//-->
</script>  


Dus dan zou er nu een afbeelding moeten verschijnen aangezien het december is, maar dit wordt niet getoond. Verder moet het in javascript omdat ik het script in een .tpl bestand wil hebben en hierin geen php opties kan hebben.
 
Erwin Geen

Erwin Geen

22/12/2008 15:52:00
Quote Anchor link
Smarty kan wel php in het .tpl bestand laten uitvoeren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
[php]
hier de code...
[/php]


En als je JS wilt kan je dit gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<script>
<!--
<!--Week Of The Day Image Displayer script- By JavaScript Kit (www.javascriptkit.com) More free scripts here-->
var ja="../m1.gif"
var fe="../m2.gif"
var ma="../m3.gif"
var ap="../m4.gif"
var me="../m5.gif"
var ju="../m6.gif"
var jl="../m7.gif"
var au="../m7.gif"
var ok="../m7.gif"
var se="../m7.gif"
var no="../m7.gif"
var de="{THEME}/images/topbanner_652x156.jpg"
var mydate=new Date()
var today=mydate.getMonth()+ 1
if (today==1)
document.write('<img src="'+ja+'">')
else if (today==2)
document.write('<img src="'+fe+'">')
else if (today==3)
document.write('<img src="'+ma+'">')
else if (today==4)
document.write('<img src="'+ap+'">')
else if (today==5)
document.write('<img src="'+me+'">')
else if (today==6)
document.write('<img src="'+ju+'">')
else if (today==7)
document.write('<img src="'+jl+'">')
else if (today==8)
document.write('<img src="'+au+'">')
else if (today==9)
document.write('<img src="'+ok+'">')
else if (today==10)
document.write('<img src="'+se+'">')
else if (today==11)
document.write('<img src="'+no+'">')
else
document.write('<img src="'+de+'">')
//-->
</script>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Geen
 
Micasa

micasa

22/12/2008 16:04:00
Quote Anchor link
Dank je wel, dit werkt perfect.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.