iets 1x per 24 uur mogelijk maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Remco van Lent

Remco van Lent

26/04/2007 13:21:00
Quote Anchor link
ik heb het met de hand ingevoegd:P

ff script op zoeken

edit: sorry dubbelpost me pc crashte geloof ik een beetje
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco van Lent
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 01:02:29
 
Menno

menno

26/04/2007 15:42:00
Quote Anchor link
Dit script van die timestamp van Tobias klopt echt niet :s
ik heb al de error: Unknown column '' in 'field list' gehad en dan repareer ik dat en krijg ik:

Incorrect datetime value: '1177594849' for column 'moment' at row 1

:S
en ik heb de laatste sql gebruikt die Remco heeft gepost

ik heb al geprobeer bij id auto_increment te maken maar werkt allemaal ook niet.

Wat is er mis? Groeten Menno
 
GaMer B

GaMer B

26/04/2007 15:43:00
Quote Anchor link
Datetime = Y-m-d H:i:s
 
Remco van Lent

Remco van Lent

26/04/2007 16:03:00
Quote Anchor link
Kan iemand mij helpen hoe ik in het scriptje zet dat hij de goede gegevens gebruikt voor de database?
 
Remco van Lent

Remco van Lent

26/04/2007 16:49:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
mysql_connect("localhost", "root", "") or die(mysql_error());
mysql_select_db("mitchel") or die(mysql_error());

$toegestaan = false; //of de link mag
$query = "SELECT id, moment FROM credits WHERE ip=".$_SERVER['REMOTE_ADDR']." LIMIT 1";
$query = mysql_query("SELECT * FROM credits") or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_array ($query);
if($result['ip'] == $_SERVER['REMOTE_ADDR']){
     if($result['moment']<(time()-86400)){     //60*60*24=86400
          $toegestaan = true;
          $query = "UPDATE credits SET `moment`=".time()." WHERE id=".$result['id']." LIMIT 1";
          mysql_query($query);
     }
}
else{
     $toegestaan = true;
$query = "INSERT INTO credits (ip, moment) VALUES (`".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."`,`".time()."`)";
     mysql_query($query);
}


if($toegestaan){
//hier dan het ophogen van de credits
}
?>
maar hij voegt nog niks in in de db ziet iemand een fout?
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.