if else na login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Jeroen J

Jeroen J

01/01/2007 23:18:00
Quote Anchor link
yo kan iemand mij hier mss zeggen hoe het zit na je ingelogd bent

Ik heb is gezien bij ne scripter da die dan op elke pagina zien of hij ingelogd is en op welke level waarna (met de if else statements) u deel van de pagina ziet. hetgene is da ik da script ni ken

kent iemand het hier
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 01:26:49
 
Jeroen J

Jeroen J

02/01/2007 00:07:00
Quote Anchor link
asjeblief
 
Cake Masher

Cake Masher

02/01/2007 00:13:00
Quote Anchor link
nou, het licht eraan.. een login systeem kan via sessies, MySQL enz.. worden gebouwt..

als je sessies neemt heb je zo iets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
session_start(); //anders werken de sessies niet.

if(isset($_SESSION["username"])){ // kijken of de sessie username is gezet.
  echo "U bent ingelogt"; // we zijn ingelogt
} else { // als de sessie username niet is gezet
  echo "U bent <b>niet</b> ingelogt"; // we zijn niet ingelogt
} // einde if else.

?>
 

02/01/2007 00:13:00
Quote Anchor link
je bent niet helemaal helder in je vraag

complimenten voor de bump.

kan je een stukje posten van wat je nu al hebt?
 
Jeroen J

Jeroen J

02/01/2007 01:03:00
Quote Anchor link
Webmakerij schreef op 02.01.2007 00:13:
je bent niet helemaal helder in je vraag

complimenten voor de bump.

kan je een stukje posten van wat je nu al hebt?


ik heb het login script waar je daarna wordt verdergestuurd.
vraag ik wil ervoor zorgen dat op andere pagina's wordt gekeken of men is ingelogt en met welke level die bepaalt is in MySQL (elke level heeft meerdere mogelijkheden) zodat de persoon de juiste opties op zijn scherm krijgt
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/01/2007 01:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
$sql
= "SELECT username,level FROM tabelnaam WHERE user_ID = " . $_SESSION['user_ID']1;
$res = mysql_query($sql);
$row = mysql_fetch_array($res);

if($row['level'] == 1)
{

    // hier plaats je wat iemand mag zien die level 1 heeft
}
elseif($row['level'] == 2)
{

    // en dit doe je ook voor level 2
}
else {
    // voor de overige levels
}
?>


Dit is het simpelste van het simpelste scriptje. voor meerdere opties moet je elseif vaker gebruiken...
en er moet nog query controle ingebouwd worden...

Mvg,

Erik
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.